Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 10:07:37

На Чернігівщині завершилася операція "Літо-2015"

11.09.2015   07:08Агенцiя

В ході оперативно-профілактичних заходів за продаж неповнолітнім алкоголю і тютюну до відповідальності притягнуто 74 особи, семи суб’єктам господарювання анульовані ліцензії, до порушників накладено штрафів на 47 тисяч гривень.

З 25 травня до 31 серпня на Чернігівщині проводилися загальнодержавні оперативно-профілактичні заходи «Літо-2015». На практичному та підготовчому етапах відпрацювання працівники сектору кримінальної міліції у справах дітей склали 440 адміністративних протоколів, з них 74 адміністративні протоколи за продаж неповнолітнім алкогольних та тютюнових виробів (ст. 156 КУпАП), 193 - за невиконання батьківських обов’язків (ст. 184 КУпАП), 17 – за доведення неповнолітніх до стану алкогольного сп’яніння (ст. 180 КУпАП).

За матеріалами кримінальної міліції у справах дітей по 53 кримінальних правопорушеннях оголошено про підозру, 45 кримінальних проваджень відправлені до суду.

Протягом літніх канікул правоохоронці розшукали 13 дітей які самовільно залишили місця проживання. Також працівниками КМСД міськрайвідділів області були проведені 80 профілактично-роз’яснювальних лекцій та бесід в дитячих таборах. Відповідні заходи висвітлювалися в електронних та друкованих ЗМІ.

Під час відпрацювання перевірялися заклади торгівлі, які реалізують горілчані і тютюнові вироби. В ході перевірок до адміністративної відповідальності за продаж неповнолітнім алкоголю і тютюну притягнуто 74 особи.

На розгляд до Головного управління державної фіскальної служби України в Чернігівській області за матеріалами міліції в були направлені дані справи для прийняття рішення про скасування ліцензій на право торгівлі спиртними напоями та тютюновими виробами, 7 суб’єктам господарювання ліцензії були анульовані та застосовані фінансові штрафні санкції на 47 тисяч гривень.

Останні новини Чернігівщини

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

Прокуратура на захисті інтересів держави у сфері охорони і збереження територій та об’єктів природно-заповідного фонду в умовах воєнного стану 17:11

Козелецькою окружною прокуратурою встановлено порушення інтересів держави під час використання земель природно-заповідного та лісового фондів, а саме земель регіонального ландшафтного парку «Міжрічинський», який є одним із найбільших природних парків України за площею – майже 79 тис. га та розташований на півночі країни між річками Дніпром та Десною на території Чернігівської області.

Ритм сучасності — проєкт “Jazz-Куліса” 17:07

13 квітня 2024 року бенд “BissQuit” знову зустрівся з шанувальниками джазу в межах проєкту “Jazz-Куліса”. В єдиному творчому просторі — на сцені Чернігівського обласного філармонійного центру — музиканти і глядачі разом поринули в атмосферу музики, що вивільняє зазвичай втаємничені емоції в кожного причетного до неї.

Презентація монографій, присвячених історії Батурина і Глухова 16:47

11 квітня у читальному залі Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових у межах чергового засідання клубу «Краєзнавець» відбулася презентація монографій, присвячених історії двох столиць часів Гетьманщини – Батурина і Глухова.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини