Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 10:12:58

Керівники області привітали працівників управління Державної казначейської Служби з 20-річчям

29.04.2015   09:29Агенцiя

28 квітня голова обласної ради Микола Звєрєв разом із головою обласної державної адміністрації Валерієм Кулічем привітали працівників головного управління Державної казначейської служби України у Чернігівській області з двадцятою річницею створення Казначейства України.

В урочистому зібранні також взяли участь начальник головного управління Державної казначейської служби України у Чернігівській області Анатолій Літош, член Колегії Державної казначейської служби України, начальник організаційно-розпорядчого управління Державної казначейської служби України Тетяна Сидоренко, начальник Управління Національного банку України в області Леонід Волошок, представники виконавчої та публічної влади області.

Анатолій Літош, у своєму виступі зазначив, що на сьогодні Казначейська служба області нараховує більше 470 працівників. За рік управління опрацьовує більше 5 млн. платіжних доручень, які зараховують податки і збори на рахунки органів місцевого самоврядування та державного бюджету. Це свідчить про дуже копітку, хоч, на перший погляд, непомітну працю казначейської служби.

Майже півтисячний, професійний, працездатний, дружній колектив управління на сьогодні забезпечує чіткий облік державних фінансів, надійно захищає інтереси держави, здійснюючи контроль за проведенням операцій з коштами державного бюджету, — підкреслив Валерій Куліч, вітаючи працівників казначейства. Він побажав усім стабільності, нових здобутків, успіху у службі на благо процвітання рідної Чернігівщини.

Микола Звєрєв, звертаючись до присутніх, висловив вдячність за те, що вже два десятиліття казначейська служба є важливим інструментом підвищення ефективності управління і контролю за своєчасним і цільовим проходженням бюджетних коштів, в тому числі і коштів органів місцевого самоврядування.
Голова обласної ради побажав працівникам Казначейства та їхнім родинам міцного здоров'я, благополуччя, добра і миру.

За сумлінну працю, зразкове виконання службових обов'язків та особливо важливих доручень, пов'язаних із реалізацією державної політики у сфері казначейського обслуговування бюджетних коштів та з нагоди 20-річчя служби спільну Почесну грамоту обласної державної адміністрації та обласної ради керівники області Валерій Куліч та Микола Звєрєв вручили начальнику управління Державної казначейської служби України в Ічнянському районі Олександру Маринчику.

Також за високий професіоналізм та з нагоди двадцятої річниці створення Казначейства України Микола Звєрєв вручив почесні грамоти обласної ради та нагрудні знаки начальнику управління консолідованої звітності Головного управління Державної казначейської служби України в області Людмилі Калиті, заступнику начальника управління Державної казначейської служби України у Талалаївському районі Валентині Майстренко та заступнику начальника управління Державної казначейської служби України у Чернігівському районі Наталії Нестеренко.

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність, коли 30 березня 2023 року знімальній групі місцевого телеканалу “Дитинець” бізнесмен та екскандидат у депутати Сергій Берестовий зламав камеру та перешкоджав проводити зйомку.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.