Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 11:12:14

За втручання прокуратури припинено виселення дитини

25.12.2014   07:42

Київський апеляційний адміністративний суд погодився із позицією прокуратури Чернігівської області щодо протиправних дій територіального підрозділу Державної міграційної служби області стосовно зняття з реєстрації місця проживання неповнолітньої дитини.

Як вже повідомлялося раніше, більше п’яти років тривали судові розгляди про позбавлення житла сім’ї Єресько, у якій виховується неповнолітня дитина.

У січні 2013 року неповнолітню та її батьків знято з реєстраційного обліку місця проживання лише на підставі заяви ще одного власника спірної квартири.

Водночас установлено, що судові рішення (про виселення) або документи, які підтверджують факт припинення користування житлом неповнолітньою та її батьків, відсутні.

Прокуратурою здійснювалося представництво інтересів дитини в адміністративних судах Чернігова та Києва.

Після повторного розгляду цієї справи Київським апеляційним адміністративним судом задоволено апеляційну скаргу прокуратури Чернігівської області на постанову Чернігівського окружного адміністративного суду, якою відмовлено у задоволенні позову про визнання протиправними дії територіального підрозділу Державної міграційної служби області.

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність, коли 30 березня 2023 року знімальній групі місцевого телеканалу “Дитинець” бізнесмен та екскандидат у депутати Сергій Берестовий зламав камеру та перешкоджав проводити зйомку.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.