Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 19:54:13

День Святого Миколая в Чернігові: з любов'ю до дитини

19.12.2014   11:08

У переддень свята, 18 грудня, в залі Навчально-методичного центру профспілок відбувся благодійний захід з нагоди Миколая Чудотворця. У святково прикрашений зал організатори запросили дітей-сиріт, дітей з обмеженими фізичними можливостями, дітей що знаходяться під опікою, дітей із багатодітних та малозабезпечених сімей.

Усіх присутніх привітали голова громадської організації «Спілка жінок м. Чернігова» Людмила Канюка, голова обласної організації Спілки жінок України, президент Чернігівської міської Ліги (клубу) ділових і професійних жінок Ірина Дорожкіна, голова благодійної організації «Аратта» Вікторія Філатова.

Діти стали учасниками казкового дійства, цікавих вікторин та захоплюючих ігор. З яскравими танцювальними номерами виступили вихованці зразкового танцювального колективу «Каблучок». Всім дітям було вручено солодкі подарунки.

В підготовці свята взяли участь благодійники, члени Ліги (клубу) ділових і професійних жінок, члени Міжнародної організації «Soroptimist International» та небайдужі підприємці м.Чернігова.

Цього ж дня увечері в міському Палаці культури пройшла благодійна акція «Дитячі різдвяні зустрічі». Учасниками творчої програми стали близько 20 місцевих танцювальних та вокальних дитячих колективів, загалом до 400 дітей.

Крім безпосередньо концертної програми, учасники взяли участь у виготовленні вітальних листівок із побажанням миру, єдності та запрошенням відвідати наше гостинне місто. За ідеєю організаторів, ці листівки будуть відправлені в різні області України. Звісно, й тут не обійшлося без солодких подарунків.

Акція проходила за підтримки управління культури та управління стратегічного розвитку міста та туризму міської ради. Організатор – Чернігівська громадська організація «Креативне творче об’єднання «Академія зірок».

Крім того, сьогодні в музеї сучасного мистецтва «Пласт-Арт» (вул.Горького, 6) о 15-й годині відкриється виставка-аукціон мистецьких творів учнів художньої школи, школи народних ремесел та вихованців загальноосвітньої школи-інтернат імені Ю.М.Коцюбинського. А о 17-й годині в міському Палаці культури пройде благодійний вечір "Твори добро" разом зі Святим Миколаєм.

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини