Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 09:37:34

Шефи в погонах продовжують всебічно підтримувати дітлахів

19.09.2014   15:59

Начальник УБОЗ УМВС України в Чернігівській області Вадим Філашкін подарував Чернігівському центру соціально-психологічної реабілітації дітей служби у справах дітей облдержадміністрації меблі, медичне обладнання та фрукти.

Вже декілька років поспіль Управління по боротьбі з організованою злочинністю виступає в ролі янголів-охоронців знедолених дітей, позбавлених батьківського піклування, які знаходяться в Чернігівському центрі соціально-психологічної реабілітації дітей. Правоохоронці давно і щиро піклуються про підтримання належних умов проживання, виховання та навчання дітей, яких доля змусила опинитися тут.

Спецпідрозділ взяв заклад під патронат, щоб з колишніх хуліганів і безхатченків виросли повноцінні українські громадяни, готові працювати на благо Батьківщини. І якщо діти потрапили в складні життєві обставини, дорослі повинні їм допомогти.

Й цього разу шефи в погонах завітали не з пустими руками. Як розповів начальник УБОЗ УМВС України в Чернігівській області підполковник міліції Вадим Філашкін, на прохання закладу правоохоронці привезли м'який куточок, медичне устаткування та звичайно ж солодощі і фрукти.

Зрозуміло, що жодними подарунками долю цієї малечі не зміниш, однак полегшити - цілком реально. Як запевнив працівників закладу поважний гість, шефська допомога не обмежуватиметься врученнями подарунків. Наприклад, діти регулярно бувають в УБОЗ УМВС, де вони мають можливість поспілкуватися з бійцями "Соколу", а ті показують свою виучку, демонструють озброєння, проводять цікаві змістовні екскурсії.

Свої руки правоохоронці приклали і до спортзалу закладу, взяли участь в облаштуванні навчальних та ігрових приміщень - подарували дітям електроінструмент, щоб розвиток тутешніх вихованців був всебічним та повноцінним, а самі діти не почувалися знедоленими. Завдяки спецпідрозділу центр соціально-психологічної реабілітації дітей має нову пральну машинку, музичний центр, відремонтовано автотранспорт центру.

У свою чергу вихованці Чернігівського центру соціально-психологічної реабілітації дітей подарували поважному гостю свою роботу, виконану подарованими інструментами.
 

Останні новини Чернігівщини

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини