Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 10:04:40

Партнерські відносини - пріоритет повсякденної роботи міських податківців

13.08.2014   07:29Агенцiя

ДПІ у м. Чернігові зацікавлена у підтриманні постійного конструктивного діалогу з бізнес – колами міста. Для керівників підприємств та організацій, бухгалтерів і підприємців постійно проводяться безкоштовні навчання.

З початку року проведено 29 семінарів, у яких взяли участь майже 1,5 тисячі платників.

Учасники семінарів розглядали питання, що стсуються змін у податковому законодавстві, адміністрування ЄСВ, основ ведення підприємницької діяльності, роботи електронних сервісів Міндоходів, подання звітності в електронному вигляді, відповідальністі суб’єктів господарювання за корупційні правопорушення тощо.

Користується неабиякою увагою серед платників і проведення Інтернет – семінарів. Адже така форма діалогу між податківцями та представниками бізнесу надзвичайно зручна та змістовна. Кваліфіковані відповіді на питання профільних фахівців у форматі Інтернет – семінарів завжди стають у нагоді тим платникам, які звертаються за роз’ясненнями.

Крім того, в інспекції постійно відбуваються засідання «круглого столу», зустрічі з громадськістю, громадські слухання. Щотижнево у міському центрі зайнятості для майбутніх підприємців проводиться зустріч з основ податкового законодавства та ведення підприємницької діяльності. Майбутніх підприємців цікавлять питання переваг застосування спрощеної системи оподаткування, обрання групи платника єдиного податку, термінів сплати податків, порядку отримання безкоштовних ключів для електронного звітування.

Проведення зустрічей з майбутніми платниками - школярами та студентами - вже стало доброю традицією. Фахівці інспекції переконані, що знання у сфері оподаткування допоможуть молоді зайняти активну позицію свідомого громадянина у майбутньому.

Невідємною частиною роботи фахівців управлінь інспекції стало проведення телефонного зв'язку «гаряча лінія». Адже під час його сеансу дозвонювачі мають можливість з перших вуст отримати повні відповіді на актуальні питання та змістовні роз’яснення з питань новацій податкового законодавства.

Працівники ДПІ у м. Чернігові працюють з платниками на засадах взаємної поваги та довіри. А принцип партнерських відносин з ними завжди залишатиметься одним із пріоритетів у повсякденній роботі.


Інформаційно – комунікаційний сектор ДПІ у м. Чернігові

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини