Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 14:11:10

Чернігівська пара після вінчання подаровані гроші віддала дітям

28.06.2014   14:44Агенцiя

Несподіваний, але від того не менш цінний подарунок зробила дітлахам із малозабезпечених сімей пара чернігівських молодят.

На всі гроші, подаровані на весілля, вони накупили гігієнічних засобів, шкарпеток, білизни і привезли їх до Чернігівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. При цьому молодята були абсолютно не налаштовані на якийсь піар, вдалося лише дізнатися їхні імена — Карина і Андреа.

Втім, слово директору центру Тетяні Кузнецовій-Молодчій.
— Нещодавно завітали до центру дівчина з хлопцем і спитали, чого не вистачає дітям. Я розгублено відповіла, що діти радіють будь-яким подарункам. А от батькам часто не вистачає коштів на придбання звичайних підгузків для своїх чад. Через годину біля нашого центру знову була ця пара. Цього разу з великими пакетами. Вони привезли десятки пачок мила, зубних паст, щіток, підгузків, шампунів та інших засобів гігієни. Крім того, чотири комплекти постільної білизни, шкарпетки, футболки та плавки. «Ми це даруємо дітям вашого центру. А нам час їхати», — ось так небагатослівно сказали про своє добре діло молоді люди.

— У мене не було слів, такого подарунку я не очікувала. Вже вибігаючи на вулицю, я змогла взяти номер їхнього телефону й подякувати за чудовий вчинок. Таких добрих і сором’язливих молодих людей я ще не зустрічала, — додала директор Тетяна Степанівна.

Центр є спеціальним закладом, що проводить соціальну роботу з сім’ями, дітьми та молоддю, які потрапили у складні життєві обставини й потребують допомоги. Станом на 30 травня в центрі на обліку перебувають 474 родини, в яких виховуються 690 дітей.
«Відомостям» вдалося поспілкуватися з молодятами.

Виявилося, що закоханні 14 червня повінчалися в Чернігові й на сімейній нараді вирішили, що гроші, подаровані їм родичами та друзями, вони витратять на доброчинність. Карина — чернігівка, а її обранець Андреа родом із Італії. Саме весілля вони домовилися відзначати на батьківщині чоловіка. Але перед поїздкою на Апенніни захотіли зробити знедоленим дітям подарунки.

«Про акцію знають лише наші батьки. Вони були не проти й підтримали нас. У нас було просто велике бажання допомогти. Своїм прикладом ми показали, що робити добрі справи може кожен із нас», — кажуть молодята.


http://vid.cn.ua/content/view/10695/65/
 

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

18 квітня у Чернігові День жалоби

18 квітня у Чернігові День жалоби 09:54

Для вшанування пам'яті загиблих внаслідок ракетного обстрілу російськими військами нашого міста 17 квітня 2024 року у Чернігові 18 квітня оголошено Днем жалоби. Відповідне розпорядження підписав в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако.

18 квітня: цей день в Україні і світі

18 квітня: цей день в Україні і світі 08:52

ДЕНЬ 785 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 785 RUSSIAN AGRESSION

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини