Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 13:36:52

Ловись рибка велика і маленька... ФОТОрибалка

17.12.2013   10:17Агенцiя

Зимова рибалка - це справжнє мистецтво. Білий сніг, міцний лід, ополонка - необхідні атрибути зимового полювання за рибою.

Яке ніжне і чарівне слово – рибалка. Вона буває різна. Але, погодьтеся, саме само слово – РИБАЛКА… Скільки захоплень і ще невигаданих історій в одному слові – РИБАЛКА!. Це ціле дійство. Можна сказати мабуть ще більше. За 5 хвилин ви не зможете зібратися на рибалку. Це ж треба виконати цілісінький ритуал. Договоритися, закупити, приготувати, запакувати…

Черв'ячки, кашка, всяка-така наживочка та й про себе ж не забути. Сальце, м'ясце,чайок, кофейок і звісно чарочка оковитої. А де ж ви бачили рибалку без оковитої, а особливо на зимовій рибалці? Всі отоварені. Брешу, тільки справжні водії не беруть її окаянную, їм просто залишають. 

А ще треба погоду замовити. Не забудьте глянути на термометр, прогноз погоди та ще деякі дрібниці. Головне, за підготовкою вудку не забути вдома. І так – зібрались!

Команда в зборі, тоді вперед. А сама рибалка – скільки можливих і не можливих пригод і побрехеньок. Головне, що всі вірять. На то вона і РИБАЛОЧКА. Цього вихідного чернігівські рибалки, ще ж р.Десна не стала, поспішають на забоки та ставки за рибкою. Прпоную вам дорогенькі фоторепортаж, як міські рибалки сидячи в місті рибку вудять та байки розповідають.

 

 


Фоторепортаж з човнової станції вів ВІКТОР КОШМАЛ.

Приємного перегляду та успіхів на рибалці!

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.