Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 01:32:53

Міліція Чернігова розкрила вбивство пенсіонерки

12.12.2013   16:50

Жінка зробила парубку зауваження, у відповідь той насмерть забив її кухонною дошкою.

29-річний парубок приїхав у Чернігів аж з Одещини аби знайти тут свою долю. Познайомився з дівчиною, зав'язалися стосунки, але складний характер та наявність за плечима судимості не давали змоги почуттям розвинутись у щось більше.

Роздивившись як слід свого залицяльника, дівчина зробила висновки і виставила парубка за двері. Натомість той не збирався просто так відступатися і оселився просто на загальній кухні комунальної квартири. Але кохана твердо прийняла рішення розірвати стосунки і на примирення не йшла. Це неабияк дратувало молодика, який не звик до відмов.

Того дня на свою біду з сусідньої квартири вийшла 72-річна пенсіонерка і зробила парубкові зауваження. Зав'язалася словесна перепалка, яка закінчилася побиттям літньої жінки. Вирвавши з рук бабусі кухонну дошку, чоловік почав бити її по голові, доки вона не затихла.

Коли молодик отямився, вирішив тікати. Причинивши двері квартири, він попрямував подалі від місця злочину. Згодом експертиза встановить, що смерть жінки настала внаслідок набряку головного мозку та внутрішньочерепної травми з множинними переломами кісток черепу.

Як розповів заступник начальника УМВС в Чернігівській області полковник міліції Олексій Литвишко, до розкриття вбивства були залучені найбільш досвідчені оперативники. Міліціонери опитали мешканців будинку, з'ясували хто на той момент був удома. Всі вказували на приїжджого хлопчину, який жив на кухні, а напередодні випивав та вештався будинком.

Пошуки тривали недовго. Ще трохи і підозрюваний втік би додому, де знайти його було б значно важче. Коли молодика затримали, в нього вже був квиток на найближчий потяг.

Правоохоронці затримали чоловіка згідно статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, він зізнався у скоєному та дав правдиві свідчення. Стосовно підозрюваного відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (вбивство), що карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини