Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 06:52:28

"Тиждень добрих справ" у Центрі роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання

30.11.2013   14:18Агенцiя

В Чернігові у «Центрі роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання» традиційно пройшов «Тиждень добрих справ».

Діти та педагоги готувалися до нього заздалегідь. Мета заходу: формування високих моральних якостей у вихованців клубів, підвищення рівня культури, сприяння формуванню активної громадської позиції. В усіх клубах пройшли міні-проекти, цікаві заходи, соціальні акції.

За задумом організаторів, клубам необхідно було обрати із запропонованого списку або придумати самостійно одну чи більше добру справу, яку вихованці хотіли б та могли зробити.

Творчі звіти вихованців за результатами втілення проекту були яскравими та цікавими.

Так, наприклад, у клубі «Джерельце» діти провели майстерню для відвідувачів філії дитячої бібліотеки, акцію «Подаруй дитині посмішку», разом із вихованцями клубу «Камертон» зібрали речі та іграшки для громадської організації «ШАНС», що допомагає людям з обмеженими можливостями.

В клубі «Чайка» вихованці активно взялися за виготовлення годівничок для птахів, художнього оформлення клумби біля клубу та посадки нових дерев.

В клубі «Берегиня» вихованці організували багато екологічних акцій, а також провели майстерню та концерт для дошкільнят сусіднього дитячого садка.

Вихованці клубу «Ровесник» відвідали з дружнім візитом, подарунками та концертом притулок «Надія». А відвідувачі клубів «Інтелект» та «Україна» пригощали печивом та теплим чаєм мешканців міста просто на вулиці.

Клуб «Фортуна» відзначився такими добрими справами як «Лікарня для книг», принесених із дитячої бібліотеки, листівками для людей похилого віку, екологічною акцією «Економічне використання паперу».

Вихованці клубу «Клуб ім. Ю.О. Гагаріна» відвідали дитячий садок із подарунками, виготовленими власноруч, – новорічними іграшками та прикрасами.

В заході взяли участь всі клуби за місцем проживання. Самі вихованці клубів отримали велике задоволення від свої добрих справ.

Тож запрошуємо всіх до клубів за місцем проживання. Будемо творити добро разом!

 

За інформацією Центру роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.