Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 20:28:58

В Ніжині міліція обстежила "замінований" вокзал - вибухівки не було

18.10.2013   07:55

Телефонний хуліган на декілька годин паралізував роботу залізничного вокзалу в Ніжині, повідомивши про його замінування.

Зранку черговому Ніжинського залізничного вокзалу зателефонував невідомий і повідомив, що будівля замінована, о 8:00 вона вибухне. Про анонімний дзвінок було повідомлено начальника лінійного відділу міліції на станції «Ніжин», який в найкоротший термін зібрав особовий склад по тривозі.

До місця виклику прибули співробітники Ніжинського міськвідділу міліції, УМВС України в Чернігівській області, Управління служби безпеки в області, ДСНС в області, медики та комунальники.

Вживши всіх необхідних заходів для збереження життя і здоров'я  громадян, міліціонери очепили територію вокзалу і евакуювали пасажирів. Потяги були перенаправлені запасним маршрутом.

Прибулі на місце події вибухотехніки науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС в області, використовуючи службову собаку, ретельно обстежили всі приміщення вокзалу і навколишню територію. Вибухонебезпечних предметів не виявлено.

Пасажири повернулися до вокзалу, який зараз працює у штатному режимі, рух потягів відновлено. Міліція з'ясовує особу телефонного хулігана, який завдав залізниці відчутних збитків та відірвав від виконання своїх прямих обов'язки десятки спеціалістів. Варто нагадати, що згідно статті 259 Кримінального кодексу України телефонному хуліганові загрожує до п'яти років ув'язнення.
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини