Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 01:21:06

Міліція Чернігівщини забезпечила порядок у День Перемоги

09.05.2013   14:02

На Чернігівщині офіційні заходи з нагоди святкування 68-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні пройшли без порушень громадського порядку, міліція несе службу в місцях масового відпочинку громадян в посиленому режимі. В Чернігові в сквері імені Миколи Попудренка до братської могили воїнів-визволителів поклали квіти керівництво обласної державної адміністрації, обласної та міської рад, керівництво УМВС України в Чернігівській області, ветерани, чернігівці й гості міста.

Далі колона рушила вулицями Чернігова до Пагорбу Слави, де розташований меморіальний комплекс пам'яті Невідомого солдата.

Під час мітингу-реквієму біля підніжжя Пагорбу Слави голова Чернігівської обласної державної адміністрації Володимир Хоменко, голова обласної ради Анатолій Мельник та міський голова Олександр Соколов від імені всіх чернігівців висловили ветеранам щиру вдячність за їх подвиг, за мирне небо над нашими головами.


В урочистостях взяли участь тимчасово виконуючий обов'язки начальника УМВС України в Чернігівській області підполковник міліції Олександр Любарець, члени Колегії УМВС.

Високопосадовці, ветерани, правоохоронці, жителі міста вклонилися могилі Невідомого солдата, прогримів військовий салют, була відправлена заупокійна панахида за всіма загиблими у Великій Вітчизняній війні.

Загалом в офіційних заходах взяли участь близько 10 тисяч чернігівців та гостей міста. Охорону громадського порядку та спокій громадян в місцях проведення урочистостей та на шляху руху колони забезпечили близько 200 співробітників міліції.

Аналогічні масові заходи з нагоди 68-ї річниці Великої Перемоги відбулися в багатьох населених пунктах Чернігівщини. Міліція всюди забезпечувала належним чином громадський порядок.

Завдяки якісно проведеній організаційно-методичній та профілактичній роботі в рамках підготовки до всенародного свята, а також сумлінному несенню служби міліціонерами безпосередньо під час масових заходів, жодних правопорушень допущено не було.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини