Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 13:05:08

До ювілею пенітенціарної служби

22.04.2013   15:01Агенцiя

22 квітня виповнюється 15 років з дня утворення центрального органу виконавчої влади з питань виконання покарань, функції якого з грудня 2010 року виконує Державна пенітенціарна служба України. Урочистості з нагоди свята вже пройшли в Чернігівському управлінні служби.

1200 – саме стільки людей працює в системі виконання покарань на Чернігівщині. Їх робота нелегка та дуже відповідальна. Вимоги до представників цієї професії з кожним роком підвищуються. Високу оцінку роботі пенітенціаріїв Чернігівщини під час нещодавнього візиту до області дав безпосередній їх начальник — голова Державної пенітенціарної служби України Олександр Лісіцков.

В переддень свята в управлінні Державної пенітенціарної служби України в Чернігівській області були проведені урочистості з нагоди святкування 15-річниці з дня утворення центрального органу виконавчої влади з питань виконання покарань, функції якого з 9 грудня 2010 року виконує Державна пенітенціарна служба України.

На святкові заходи були запрошені представники прокуратури області, органів місцевого самоврядування, начальники силових структур області, голови судів, працівники органів та установ виконання покарань області та ветерани кримінально-виконавчої служби.

Урочиста атмосфера панувала у повітрі актової зали. Святкування розпочалося урочистими зборами, які відкрив начальник управління полковник внутрішньої служби Олександр Доробалюк. Він привітав всіх присутніх від себе особисто і зачитав привітання персоналу та ветеранам ДКВСУ від Голови Державної пенітенціарної служби України генерал-лейтенанта внутрішньої служби Олександра Лісіцкова. Олександр Павлович у своєму привітанні зазначив, що завдяки повсякденній наполегливій праці, відповідальному ставленню до служби, кримінально-виконавча служба міцно утвердилась у системі державних органів виконавчої влади. Побажав міцного здоров'я, щастя, благополуччя, наполегливості, нескінченної енергії та наснаги.

Окрема подяка пролунала на адресу ветеранів пенітенціарної служби, які виявляють активну життєву позицію, весь час перебувають поряд з чинними співробітниками, передають молодому поколінню свій багатий життєвий та професійний досвід, ретельно стежать за збереженням історії й традицій пенітенціаріїв Чернігівщини.

За багаторічне сумлінне виконання своїх службових обов’язків, високий професіоналізм та з нагоди 15-ї річниці утворення Служби керівництво Державної пенітенціарної служби України, управління ДПтС України в Чернігівській області нагородило кращих співробітників почесними грамотами, нагрудними знаками, грошовими нагородами.

На Дошку пошани управління наказано занести співробітників управління, установ та кримінально-виконавчої інспекції області.

Кращі працівники області були також заохочені почесними грамотами Чернігівської облдержадміністрації, обласної та міської ради. Не залишилися поза увагою і ветерани кримінально-виконавчої служби області. Їх було нагороджено знаком управління «Честь та гідність» та вручено подарунки.

Зі словами вдячності за отримані позитивні емоції та для привітання колективу пенітенціаріїв області звернулися не лише вельмишановні гості, а й ветерани.  Вони пригадали роки своєї молодості та трудові будні несення служби.

Благословив всіх присутніх протоіерей Свято-Троїцького кафедрального Собору отець Артемій і подарував ікону Божої Матері.

На завершення урочистостей, пенітенціаріїв Чернігівщини привітала Голова обласної профспілкової організації служби Панченко Еліна Вікторівна та вручила цінні подарунки.

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.