Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 10:28:14

Під час операції “Візит” дільничний інспектор міліції затримав негідника, який пограбував іноземця

30.03.2013   10:08

Йдучи в неділю зранку на службу, старший дільничний інспектор міліції Городнянського РВ капітан міліції Сергій Бойко почув крики про допомогу.

Міліціонер мерщій кинувся уперед і побачив одного чоловіка та двох молодих хлопців, що стояли на узбіччі дороги біля вантажівки. Побачивши міліціонера, один з хлопців сів у легковий автомобіль, який стояв поряд, та втік, а іншого хлопця притримав чоловік, доки не підбіг дільничний інспектор.

Чоловіком виявився громадянин сусідньої держави, а двоє хлопців -жителями Городні. Під час з’ясування обставин конфлікту з’ясувалося, що в іноземця в автомобілі закінчилося пальне. Водій вийшов з вантажівки і став дзвонити по мобільному телефону, але в цей час біля нього зупинився легковик, з якого вийшли двоє молодиків, завели ним розмову і вихопили в нього з рук мобільний телефон.

Нападники скочили у легковий автомобіль та поїхали, невдовзі вони повернулися на місце скоєння пограбування та стали вимагати у жертви гроші за телефон. Тут і виник конфлікт, свідком якого став дільничний інспектор міліції.

Капітан Сергій Бойко затримав одного з грабіжників і повідомив про злочин чергову частину, згодом було затримано й автомобіль, яким керував подільник та доставлений до Городнянського РВ УМВС.

За фактом вчинення пограбування відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж) – карається штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини