Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 10:34:22

"Деснянська миля" об'єднує кращих спортсменів Чернігівщини

04.05.2012   12:10

У 169-му навчальному центрі Сухопутних військ Збройних Сил України, що в селищі Десна на Чернігівщині відбувся II-й відкритий старт “Деснянська миля”

Організаторами заходу виступили командування 169-го навчального центру Сухопутних військ Збройних Сил України, відділ з питань молоді та спорту Козелецької районної державної адміністрації, Деснянська селищна рада та навчальний центр “Інтелект”.

Більше трьохсот спортсменів з різних міст та сіл Чернігівської і Київської областей бігли крос 1609 метрів на час.

Забіги проводилися в трьох вікових групах.

Відтак, найшвидше “Деснянську милю” віком до 12 років пробіг Євген Греченко, у віці до 16 років – перше місце здобув Євген Іванов, який поставив рекорд змагань у Десні – 5 хвилин 12 секунд. Кращим у найстаршій віковій групі, від 17 років та старше, став військовослужбовець навчального центру лейтенант Артем Борщ.

Як повідомив відповідальний за “Деснянську милю” начальник фізичної підготовки та спорту 354-го навчального механізованого полку капітан Владислав Суспо, змагання відбулись в рамках проголошеного у Збройних Силах України “року фізичної підготовки та спорту”.

– Цього року захід зібрав ще більше учасників, – сказав офіцер. – Вражає те, що дуже багато дітей та юнаків взяли участь в кросі. Деякі з них показали результати кандидатів в майстри спорту. Впевнений, що в майбутньому це професійні спортсмени, які здобуватимуть для України та її Збройних Сил світові перемоги.

Усіх переможців організатори нагородили грамотами медалями та грошовими преміями.
 

Останні новини Чернігівщини

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:13

Протягом минулої доби зареєстровано 2 пожежі.

 Завдали мільйонних збитків сфері оборони: на Чернігівщині слідчі поліції повідомили про підозру організованому злочинному угрупованню

Завдали мільйонних збитків сфері оборони: на Чернігівщині слідчі поліції повідомили про підозру організованому злочинному угрупованню 09:11

Поліцейські викрили керівників квартирно-експлуатаційного відділу одного з військових гарнізонів Чернігівщини, які організували схему привласнення бюджетних коштів на закупівлі матеріальних цінностей для військових частин за завищеними цінами.