Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 12:20:22

Перше місце з пляжного волейболу вибороли чернігівець і запоріжець

09.07.2016   10:35Агенцiя

До Чернігова приїхав кубок за перше місце з пляжного волейболу. Привіз його член національної збірної України Олексій Денін.

Перше місце на Кубку України-2016 з пляжного волейболу, що проходив у Запоріжжі, золоту медаль виборов Олексій Денін (Чернігів) та Сергій Попов (Запоріжжя) у складі збірної «Чернігів-Запоріжжя». Змагатися хлопцям довелося з 34 командами. І Денін зізнався, що найважче було у вирішальних матчах.

- Грати було складніше в півфіналі і фіналі. Тому, що там суперники найсильніші. В кінці нашими суперниками були чемпіони світу та майстри спорту міжнародного класу. І все таки кожну партію ми закінчували 2:0.

Відпочивати і насолоджуватись перемогою Олексію ніколи. Адже за кілька тижнів у них розпочинаються тренування. Готуватиметься спортсмен до Кубку світу, де боротиметься за звання чемпіона, у складі української збірної.

Володимир Березенко і Богдан Татаренко — збірна Чернігівської області теж представляли місто на Всеукраїнських змаганнях. Четверте місце вибороли хлопці, що неодмінно є гарним результатом.

- Четверте місце нас переслідує, ми посідаємо його вже втретє.

Не варто забувати й те, що Володимир Березенко та Богдан Татаренко професійно займаються тільки класичним волейболом, а не пляжним. Тож такий результат є достойним, тим паче, що чернігівська збірна обійшла усі непрофесійні команди на чемпіонаті.

За останні 3 роки пляжний волейбол почав швидко розвиватися у Чернігові. Проходить багато різноманітних турнірі для дорослих і молоді. Наразі ми маємо 8 професійних пар волейболістів.

Що стосується тренувальних баз, то Олексій Денін запевнив, що в Чернігові поля для пляжного волейболу не гірші ніж у будь-якому місті України. Тренуватися на них дуже комфортно. Відомо, що нові майданчики для цього виду спорту добудовуються за пішохідним мостом, на базі КДЮСШ №1.

Представники відділення Національного олімпійського комітету в Чернігівській області привітали чемпіона, вручили грошову винагороду та побажали не зупинятися на досягнутому й надалі прославляти Чернігівщину та Україну.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини