Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 12:52:03

Спорт для всіх – і для дітей, і для держслужбовців. У Чернігові відбувся "Олімпійський день"

21.06.2016   07:36Агенцiя

В Чернігові відбулися Всеукраїнський «Олімпійський день» і ХVІ літня обласна спартакіада серед державних службовців обласної, районних державних адміністрацій і працівників органів місцевого самоврядування.

Відкривав заходи на центральному стадіоні області голова Чернігівської ОДА і за сумісництвом очільник обласного осередку Національного олімпійського комітету Валерій Куліч.

Заходи відкриття «Олімпійського дня» і спартакіади серед держслужбовців склали цілісний комплекс: пліч-о-пліч діти-вихованці спортивних шкіл і статечні працівники виконавчої та представницької влади області крокували спортивним парадом, робили «олімпійську розминку» та бігли символічну «олімпійську дистанцію».

Після цих етапів та показових виступів вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл заходи «Олімпійського дня на шляху до Ріо», присвяченого найголовнішій світовій події року – Іграм XXXI олімпіади в бразильському Ріо-де-Жанейро – розвивалися окремо від змагань держслужбовців, які тривали протягом усього дня у декількох локаціях у залежності від виду спорту.

Цьогоріч рекордна кількість команд держслужбовців – 24 – вступила у боротьбу за право сформувати зі своїх учасників збірну, яка представлятиме Чернігівщину на Всеукраїнській спартакіаді.

Звертаючись до учасників спортивного вікенду – «Олімпійського дня» і Спартакіади – голова ОДА Валерій Куліч привітав усіх із яскравим спортивним дійством, побажав успіху його учасникам та висловив підтримку землякам, які представлятимуть Україну на літніх Олімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро.

Почесними гостями заходів також стали начальник управління головної державної служби України в м. Києві, Київській та Чернігівській областях Олександр Якубенко, начальник управління головної державної служби в Чернігівській області Валентин Дубок, директор департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації, заступник голови відділення НОК України в Чернігівській області Ніна Лемеш, начальник управління з питань фізичної культури та спорту Андрій Дериземля та голова Ради ветеранів спорту області, директор ЦФЗН «Спорт для всіх» Дмитро Пиріжок.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини