Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 20:32:25

Депутати Чернігівщини помірялися спортивною силою на VІ-й обласній літній Спартакіаді народних обранців краю

14.05.2016   09:06Агенцiя

13 травня вже з самого ранку центральний стадіон Чернігова був прикрашений банерами НОК України, прапором ФСТ «Спартак», озвучуючи навколишні спортивні майданчики піснями і маршами спортивної тематики. Саме сьогодні тут урочисто відкрилася вже шоста традиційна депутатська «олімпіада» древньої Сіверщини, до участі у якій долучилися спортивні делегації депутатів з районів і міст обласного значення північного регіону України.

За прийнятою протягом шести років традицією змагань, підняття Державного прапора України здійснила збірна команда Борзнянської районної ради - переможниця V обласної Спартакіади депутатів 2015 року.

А далі стартовою частиною цього обласного змагального заходу був почесний парад спортивних команд і щирі привітання від першого заступника голови обласної ради Валентина Мельничука та очільника Департаменту сім'ї молоді і спорту облдержадміністрації Ніни Лемеш, спортивних світил області.

Зокрема, виступаючи перед учасниками Спартакіади, Валентин Мельничук побажав своїм колегам- народним обранцям усіх рівнів рад краю не лише віри у перемогу, але всіма своїми спортивними силами досягти її.

Як наголосив керівник, сьогодні представники рад області змагаються між собою, як-то кажуть, по-земляцьки, адже вже опісля сьогодняшніх перегонів розпочнеться Всеукраїнська Спартакіада депутатів-переможців з усіх регіонів держави. І саме тому, зерно майбутньої перемоги чернігівців засівається на цих обласних змаганнях.

Валентин Мельничук побажав усім командам, в тому числі і від обласної ради, успіхів, фізичної витримки і головне - перемог і почесних, призових місць.

Проте, як кажуть, не обійшлось і без прикрощів: за інформацією Департаменту сім'ї молоді і спорту облдержадміністрації, за всю історію спортивних депутатських змагань сьогодні на обласну Спартакіаду народних обранців прибули лише 24 команди із усіх - 27. Не змогли виставити на змагання свої команди Бобровицький район, міста обласного значення – Новгород-Сіверський та Ніжин.

Проте курчат, як каже народна українська прислів'я, «рахують по осені», а в нашому випадку – по фінішу змагань, які, між іншим, пройшли з кількох найпопулярніших видів. А саме – мініфутболу, волейболу, настільного тенісу і, звичайно ж, з найбільш народних категорій – шашок та шахмат.

Зазначимо, що й після 16.00. змагання, правда вже фінальні, ще в розпалі. Отож про результати шостої обласної літньої Спартакіади поінформуємо читачів нашого сайту додатково.

А на останок лиш додамо: головне в спортивних перегонах - не перемога, а безпосередня участь і дружнє змагання.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини