Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 09:39:54

Про проблеми чернігівського футболу

17.03.2016   12:26Агенцiя

16 березня, в прес-центрі «Чиста політика» відбулася прес-конференція представників спортивних організацій Чернігівщини на тему «Реальний стан справ у чернігівському футболі…».

Приводом стало наближення виборів голови Чернігівської обласної федерації футболу (ЧОФФ).

Дійство було галасливим і багатолюдним, опоненти оперували значною кількістю аргументів, більшість із яких зрозуміла лише вузькому колу фахівців та зацікавлених осіб. Проте загальний тон розмов був звинувачувально-виправдовувальний  і на прес-конференцію була мало чим схожа. 

Запрошені на прес-конференцію представники прилуцької міської федерації футболу Олег Бурмака, ФК «ЮСБ» Вадим Постовий, асоціації футболу 3х3 Микола Синиця та Чернігівської Прем’єр-Ліги – ветеран «Десни» і,нині, кандидат на посаду керівника обласної федерації футболу Юрій Надточій закидали діючому голові організації пану Геннадію Прокоповичу порушення регламенту, упередженість у прийнятті рішень, зрив ігор і відсторонення «незручних» команд від змагань. Короткий опис претензій до роботи керівництва обласної Федерації був викладений у формі листа до тоді ще діючого Президента Федерації Футболу України А.В. Павелка на чотирьох сторінках. «У іграх останнього чемпіонату області вступило 11 команд, а лишилося, з тих чи інших обставин, лише 4. Попередній же турнір взагалі не був доведений до кінця. Я вважаю, що це наслідок не професійного підходу до роботи діючого голови чернігівської обласної федерації  футболу. Крім того, ми не знаємо хто на сьогоднішній день має право голосу і хто буде вибирати нового голову ЧОФФ на найближчих виборах. Офіційний сайт федерації перед виборами раптово зупинився і зараз не функціонує», - зазначив пан Надточій.

У свою чергу керівник ЧОФФ Геннадій Прокопович зазначив, що він діє в межах закону та регламенту. «Сайт зараз не працює у зв’язку з технічними проблемами і найближчим часом на ньому з’явиться вся необхідна інформація, - зазначив Геннадій Прокопович.

Отже, залишається відкритим питання, хто стане новим головою ЧОФФ і чи зможе організація провести вибори прозоро. Від цього буде залежить майбутнє у футболу на Чернігівщині.

Сергій Мекшун

ФОТО Віктор Кошмал

Останні новини Чернігівщини

Новгород-Сіверські поліцейські розшукали та повернули додому зниклу неповнолітню 09:36

16 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про зникнення її 16-річної онуки.

На Чернігівщині поліцейські вилучили незаконну зброю та вибухівку 09:34

В ході санкціонованого обшуку в господарстві мешканця одного з сіл Чернігівського району слідчі поліції Чернігівщини спільно з оперативниками регіонального Управління стратегічних розслідувань вилучили незаконну гладкоствольну зброю, ручну гранату із запалом до неї, запас тротилу та набоїв.

19 квітня у Чернігові День жалоби

19 квітня у Чернігові День жалоби 09:30

ДЕНЬ 786 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 786 RUSSIAN AGRESSION

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини