Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 08:45:38

Бронзовий фініш футболістів УМВС

21.09.2015   08:43Агенцiя

У футбольних баталіях на приз обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» серед команд-колективів фізкультури силових структур футбольна команда УМВС України в Чернігівській області в запеклій та безкомпромісній боротьбі виборола третє місце і отримала бронзові нагороди.

У змаганнях взяли участь одинадцять футбольних команд, які за правилами змагань були спочатку розподілені на три підгрупи. За результатами групових ігр до наступного кола змагань вийшли вісім кращих, тобто відсіялися три аутсайдери.

В наступному раунді турніру октет учасників був поділений ще на дві підгрупи по чотири команди в кожній. За результатами внутрігрупових поєдинків дві кращі команди вийшли у півфінали. Серед квартету кращих - футболісти УМВС, команди юридичного коледжу та прокуратури, а також футболісти управління Держслужби з надзвичайних ситуацій.

У першому півфіналі зійшлися команди прокуратури та юридичного коледжу Державної пенітенціарної служби. В цьому поєдинку з рахунком 2:0 перемогу святкували більш молоді та амбітні футболісти юридичного коледжу. В другому півфіналі у важкій та безкомпромісній боротьбі між командами ДСНС та УМВС з мінімальною перевагою 1:0 перемогли рятувальники.

 В матчі за третє місце міліціонери здобули вольову перемогу 2:1 над командою прокуратури. Причому прокурори першими відкрили рахунок, але міліція не втратила сили духу та волі до перемоги і, переломивши хід поєдинку, змогла вирвати перемогу з мінімальним рахунком.

А от фінал виявися ще більш драматичним. Основний час гри між командами держслужби з надзвичайних ситуацій та юридичного коледжу переможців не виявив - 1:1. Далі, за регламентом змагань, переможця мали визначити за результатами одинадцятиметрових штрафних ударів - пенальті.

Перша п'ятірка виконавців обох команд впоралася зі своєю роботою бездоганно - увігнавши в ворота суперника по п'ять голів. Далі команди вже змагалися до першого промаху. Таке протиборство футболісти називають психологічним протистоянням. І тут першими не витримали нерви у рятувальників. Їхній гравець схибив першим і тим самим дозволив пенітенціаріям вийти вперед і одночасно стати володарями головного трофею змагань - кришталевого кубка та золотих медалей.

Решта призерів: команди Управління ДСНС та Управління МВС області були нагороджені, відповідно, срібними та бронзовими медалями і грамотами. Після фінального матчу відбулося нагородження призерів та переможців змагань, а  завершилася урочиста церемонія традиційним спільним фото на згадку.

СЗГ УМВС України  
в Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

Прокуратура на захисті інтересів держави у сфері охорони і збереження територій та об’єктів природно-заповідного фонду в умовах воєнного стану 17:11

Козелецькою окружною прокуратурою встановлено порушення інтересів держави під час використання земель природно-заповідного та лісового фондів, а саме земель регіонального ландшафтного парку «Міжрічинський», який є одним із найбільших природних парків України за площею – майже 79 тис. га та розташований на півночі країни між річками Дніпром та Десною на території Чернігівської області.

Ритм сучасності — проєкт “Jazz-Куліса” 17:07

13 квітня 2024 року бенд “BissQuit” знову зустрівся з шанувальниками джазу в межах проєкту “Jazz-Куліса”. В єдиному творчому просторі — на сцені Чернігівського обласного філармонійного центру — музиканти і глядачі разом поринули в атмосферу музики, що вивільняє зазвичай втаємничені емоції в кожного причетного до неї.

Презентація монографій, присвячених історії Батурина і Глухова 16:47

11 квітня у читальному залі Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових у межах чергового засідання клубу «Краєзнавець» відбулася презентація монографій, присвячених історії двох столиць часів Гетьманщини – Батурина і Глухова.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини