Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 13:24:08

Козаки опікуються неповнолітніми засудженими юнаками Прилуцької виховної колонії

12.08.2015   16:34

В Прилуцькій виховній колонії управління ДПтС України в Чернігівській області відбувся 8 сезон «Козацького гарту». Це спортивно-патріотичне і духовне свято проходить за участю Братства козацького бойового Звичаю «Спас».

Цього дня юнаки з нетерпінням чекали і готувалися, вивчаючи козацьких пісень і засвоюючи найбільш важливі події історії Запорізької Січі. Кожне з відділень створило команду по 20 хлопців.

На урочистому шикуванні стало два курені «Січ» і «Сила» під проводом своїх отаманів. Про програму, щовключає козацькі розваги і спортивні випробовування, повідомив козак Євген Квасков.

Окрім козаків арбітраж та суддівство забезпечували співробітники Прилуцької установи.

Змагання розпочалося з молитви.

З величезним завзяттям юнаки долали супротивників своїм иінтуїтивними здібностями під час виконання вправи «Нічні шали». Почуття ритму, музичний слух, тонкість сприйняття музичних елементів та якостей музичних звуків хлопці демонстрували в грі «Литаври».

Навчались також підліткив правно володіти батогом. Море емоцій підлітки отримали від виконання вправи на спритність «Чия буде шапка».

Змагання пройшли у доброзичливій атмосфері та угарному бадьорому настрої. Всі учасники свята отримали позивний заряд енергії та емоційне піднесення.

На спортивному майданчику панував високий патріотичний дух. Перемогу здобула команда ІІ відділення «Січ».

Всі учасники змагань отримали почесні грамоти, а в подарунок спортивний інвентар.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини