Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 05:28:24

Пройшов чемпіонат ДЮСШ "Чернігів" з художньої гімнастики "Зимова казка"

23.12.2014   08:21

20-21 грудня в приміщенні школи № 19 відбувся Чемпіонат ДЮСШ «Чернігів» з художньої гімнастики «Зимова казка». Це були перші змагання для наймолодших вихованок спортивної школи, які займаються лише 3 місяці і змагались в контрольних нормативах. Для всіх інших гімнасток – це були заключні змагання в цьому році, на яких дівчатка показали всю свою майстерність та красу, яку здобули за рік, що минає.

Найкращою гімнасткою за програмою майстрів спорту стала Спешилова Діана, яка зачарувала глядачів та суддів новою композицією з обручем. Призерами в цій категорії стали: Мкртчян Мері та Прибитько Марія. За програмою кандидатів у майстри спорту перше місце зайняла Ревун Анастасія, призерами стали Акуленко Катерина та Сердюк Дар’я.

Серед гімнасток 2005-2004 років народження переможцями стали Ломашевська Дарина та Деревенська Діана, всі дівчата - вихованки старшого тренера Чернігівської області Бориско Юлії.

Серед юних дівчат чемпіонами стали Бондарева Альона (2006 р.н.), Брусильцева Поліна (2006 р.н.), Мукомела Ксенія (2007р.н.), Часник Софія (2008 р.), Глухова Маргарита (2009 р.н.) та Луценко Кіра (2010 р.н.). Наймолодша гімнастка чемпіонату, яка змагалась в нормативах - Ніжинець Анна (2011 р.н.).

Змагання завершились показовими виступами майстрів спорту України: Степаненко Юлії та Анни Столиці. Свою майстерність продемонструвала Петроченко Марина, вихованка ДЮСШ «Чернігів», яка нині тренується в збірній команді України. Відбувся також дебют танцю «Чарівники» під керівництвом старшого тренера Бориско Юлії Петрівни.

Нині дівчата продовжують тренування, аби в наступному 2015 році гідно представити нашу область на Чемпіонаті України, який відбудеться вже в лютому.

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.