Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 17:42:24

Невгамовні спортивні махінатори

10.12.2014   11:41Агенцiя

Місяць тому ми вже розказували вам про групу спритних молодиків, що впродовж чотирьох років узурпували владу в Чернігівському осередку ФСТ «Україна»

Про це можна почитати у матеріалі "Столичний підприємець намагався надурити чернігівських спортсменів?"

Нагадаємо, що угрупування з п’яти осіб під керівництвом Ругаля Ігоря Васильовича провело фіктивну конференцію організації, під час якої з сейфу були викрадені статутні документи організації, а до влади прийшли шахраї.

Минула наша публікація була приурочена засіданню апеляційного суду, на якому Ругаль збирався оскаржувати рішення Деснянського суду про визнання незаконною вищеназваної конференції. При цьому він ніколи не являвся стороною спору в цьому процесі.
Та Феміда була безпристрасна, і відмовила самозванцю в апеляційному розгляді скарги.

І ви думаєте це кінець поневірянь? Ні!

Оскільки сам Ругаль вже використав всі свої спроби звернутися до суду, цією можливістю скористалися четверо його побратимів:

1) підполковник запасу – Чубенко Сергій Олександрович, що займав посаду директора спортивної школи з веслування на байдарках і каное, та за 4 роки свого керування втричі зменшив кількість учнів школи, звільнив кращих тренерів, найняв Новікова на фіктивну посаду тренера з вільної боротьби, позбавив працівників заробітної плати на 7 місяців, розпродавав майно школи та довів її до банкрутства;

2) тренер з вільної боротьби – Новіков Олександр Васильович, що став першим і останнім тренером з боротьби у спортивній школі, в якій вчать веслуванню на байдарках і каное, сумлінно отримував заробітну плату, а занять з дітьми не проводив;

3) заступник директора комунального закладу «Чернігівська обласна школа вищої спортивної майстерності» обласної ради – Бойко Віталій Олександрович, що одночасно займав посаду директора Учбово-спортивної бази по вул. Горького, 5а (всім відома спортивна база на території історичного Валу), отримував та використовував на свій розсуд кошти від здачі бази в оренду все тій же Чернігівській обласній школі вищої спортивної майстерності, дав дозвіл на переобладнання опалювальної системи, яка працювала гірше ніж попередня;

4) власне, директор комунального закладу «Чернігівська обласна школа вищої спортивної майстерності» обласної ради – Маневич Олексій Робертович, що був єдиним орендарем Учбово-спортивної бази на Валу, провів вищезазначений ремонт на державні кошти на суму 263 тис. гривень, а його поплічник Бойко ще й з батьків учнів зібрав чималу суму на цей же ремонт.

Ці пани вважають, що коли Деснянський суд визнав їх конференцію незаконною, він обмежив їх права, бо саме на цій конференції їх обирали до керівних органів Чернігівського осередку ФСТ «Україна». І навіть попри безглуздість цих заяв – вони, знову ж таки, не можуть ні до чого апелювати, бо відповідачем по справі була юридична особа, а не вони, і представляти її інтереси в суді може лише керівник організацій, або особи, які мають довіреність від керівника. Ані першими, ані другими ці особи ніколи не являлись.

До теми: Феміда таки може захистити чернігівських спортсменів

Більше того – в якості доказів своєї причетності до справи самозванці подали до суду підроблені документи.

От і дивіться – Центральна Рада ФСТ «Україна» (головний всеукраїнський орган управління) стверджує, що ці особи – самозванці. Міністерство юстиції стверджує, що ці особи – самозванці. Колектив чернігівського обласного осередку ФСТ «Україна» стверджує, що ці особи – самозванці. А Деснянський районний суд міста Чернігова своїм рішенням підтвердив, що ці особи – таки самозванці.

Але вони не полишають спроб будь-якими способами заволодіти майном Чернігівського осередку ФСТ «Україна» - учбово-спортивною базою на Валу та територією веслувальної бази на мальовничому березі Десни.

Таким чином, черговий розгляд апеляційної скарги відбудеться завтра 11 грудня о 14:00 год. в Апеляційному суді Чернігівської області. Сподіваємось, судді знову проявлять професіоналізм та неупередженість, приймуть справедливе рішення і дадуть можливість жити спорту в місті Чернігові.

Колектив ЧОО ФСТ «Україна»

PR

Редакція може опублікувати на таких самих умовах і думку другої сторони

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини