Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 2 травня, 00:49:46

Активно пройшов тиждень відпочинку жителів обласного центру на центральному пляжі міста Чернігова

05.08.2014   13:49Агенцiя

Чернігівський обласний осередок Національного олімпійського комітету України спільно з міським Центром фізичного здоров'я населення "Спорт для усіх" та туристичним комплексом "Золотий берег" спільно організували тиждень здорового способу життя під назвою "Тиждень спорт-меню", який проходив з 26 липня по 2 серпня.

Після урочистого відкриття Заходу, на якому були прославлені спортсменів Чернігівщини, протягом цілого тижня активно були проведені маса спортивних заходів: танцювальний флешмоб від міських танцювальних колективів, чемпіонати пляжу з футболу, бадмінтону, пляжного та парк волейболу, День вірьовочного містечка, показові виступи та майстер класи з олімпійських видів спорту: волейболу, бадмінтону, стрільби з луку; змагання на першість з підтягування, віджимання, стрибках на скакалці, грі «фрісбі», «Дартс», перетягування канату, вікторина «Знавець олімпійського спорту». В загальному кожного дня всі спортивні площадки «Золотого берегу» були наповнені любителями здорового способу життя і спортивні заходи закінчувалися не раніше дев’ятої вечора.

В день закриття «Тижня спорт – меню» більше двохсот шанувальників фізичної культури зібралися біля умовної сцени. Танцювальні номери від представників танцювального колективу «Прем’єр палас», Квест для спортивних сімей, фінальні ігри чемпіонату пляжу з футболу, волейболу та бадмінтону, «Веселі старти» та фейсарт для маленьких майбутніх олімпійців, фотовиставка з Тижня спорт-меню, розігриш призів від олімпійців, відзначення найактивніших учасників спортивного тижня та нагородження переможців і призерів така програма останнього дня заходу. Маса подарунків від обласного осередку НОК України, партнерів та спонсорів, спілкування з організаторами та олімпійцями і незабутні позитивні враження від заходу.

І найголовніше – всі учасники спортивного тижня від пенсіонерів до чотирьохрічних дітлахів висловлювали сподівання, що «Тиждень спорту» перейде в «Літо спорту» та стане доброю традицією кожного пляжного сезону.

noc-cn.org
 

Останні новини Чернігівщини

Дмитро Брижинський пояснив, чому не підтримав збільшення розміру компенсації перевізникам у Чернігові 19:49

Начальник Чернігівської МВА Дмитро Брижинський не підтримав пропозицію міськради збільшити щомісячну компенсацію перевізникам з шести до дев'яти мільйонів гривень.

Вітаємо спортсменів спортивного клубу "Чернігів-Щит" із вдалим виступом на чемпіонаті 15:30

У період з 25 до 28 квітня 2024 року в місті Біла Церква проходив Чемпіонат України з кікбоксингу WAKO серед дорослих.

Ангеліна Шепель встановила Національний рекорд у віковій категорії дівчата до 18 років 15:28

У Кам’янець-Подільську триває ІІ етап Кубку України з легкоатлетичних метань, всеукраїнські змагання з легкоатлетичних метань на честь Олімпійських Чемпіонів Ф.Мельник та А. Бондарчука.

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт 15:12

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя.

З 1-2 травня частина громадського транспорту припиняє працювати. Начальник МВА блокує виплати перевізникам

З 1-2 травня частина громадського транспорту припиняє працювати. Начальник МВА блокує виплати перевізникам 13:49

Протягом 1-2 травня роботу громадського транспорту у Чернігові частково буде зупинено

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини