Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 15:58:29

Чернігівські митники у спортивних змаганнях визначили кращих

27.06.2014   15:08Агенцiя

Днями у Чернігові відбулась «Спартакіада – 2014», присвячена 23-й річниці з Дня створення митної служби України.

Для участі у спортивному святі до Чернігівської митниці Міндоходів з’їхались митники з усієї області. За першість змагалися команди митних постів «Щорс», «Грем’яч», «Сеньківка», «Нові Яриловичі» та збірна команда Чернігова.

Віктор Вечер - виконуючий обов’язки начальника митниці, вітаючи учасників змагань підкреслив важливість заходу для згуртування колективу, відродження та підтримання найкращих традицій митниці. Спартакіада відбулась за підтримки Чернігівської обласної організації ФСТ «Динамо».

У дружній боротьбі перемогла збірна команда Чернігова, до складу якої увійшли співробітники митного поста «Чернігів-вантажний» та адміністративних відділів митниці. «Срібло» вибороли митники з м.Щорс, а «бронзу» - здобула Сеньківка. Призери отримали кубки, грамоти, медалі та подарунки.

«Сьогоднішнє свято показало, що чернігівські митники не тільки гідно виконують професійні обов’язки, а й мають згуртований колектив, дружні відносини та перебувають у гарному спортивному стані» - зазначив Віктор Вечер.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.