Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 23:50:20

Чернігівщина приймає чемпіонат Державної кримінально-виконавчої служби України з рукопашного бою

08.05.2014   08:21Агенцiя

7 травня в Чернігівському юридичному коледжі управління Державної пенітенціарної служби України відбулося урочисте відкриття чемпіонату Державної кримінально-виконавчої служби України з рукопашного бою.

На відкриття щорічного чемпіонату завітали начальник управління Державної пенітенціарної служби України в Чернігівській області полковник внутрішньої служби Валерій Пісклов, головний спеціаліст інспекції з особового складу Центрального апарату ДПтС України підполковник внутрішньої служби Олексій Шеремета, начальник відділу фізичної культури та спорту Чернігівської міськради Олександр Стецько, заступник керівника апарату Чернігівської ОО ФСТ «Динамо» Сергій Слісаренко. 

До присутніх звернувся головний спеціаліст інспекції з особового складу Центрального апарату ДПтС України підполковник внутрішньої служби Олексій Шеремета, який зачитав вітання учасникам чемпіонату від Голови Державної пенітенціарної служби України Сергія Старенького та побажав усім чесної, безкомпромісної боротьби й вагомих перемог.

Начальник Чернігівського юридичного коледжу полковник внутрішньої служби Олександр Олійник привітав спортсменів з відкриттям чемпіонату та побажав наснаги в одержанні перемоги.

Валерій Пісклов у своєму виступі зазначив: «Цей захід особливо важливий для пенітенціаріїв України. Особлива подяка керівництву Чернігівського юридичного коледжу за прекрасну організацію та теплий прийом. Бажаю всім учасникам приємних вражень, перемог, хай ці змагання стануть для черговим спортивним досягненням. Нехай всім вам щастить і переможе найсильніший».

Почесне право підняти прапор України було надано представнику команди Київської області, яка стала переможцем у минулому році.

В чемпіонаті візьмуть участь 85 спортсменів з 20 збірних команд територіальних органів та навчальних закладів ДПтС України.


Прес-служба ДПтС України в Чернігівській області

 

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.