Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 02:24:46

У Чернігові підняли прапори з нагоди сочінських Олімпійських ігор

04.02.2014   13:23Агенцiя

Не дивлячись на морози, вихідними на базі олімпійської підготовки СДЮШОР з лижного спорту Чернігівський обласний осередок НОК України в урочистій обстановці провів підняття Державного прапора та прапора НОК України з нагоди відкриття XХІI зимових Олімпійських ігор, які будуть проходити в російському Сочі з 7 по 23 лютого 2014 року.

Серед 43 українських спортсменів - чотири представники Чернігівщини, зокрема: представники біатлонної школи Андрій Дериземля, Сергій Семенов, Артем Прима, вихованці Заслужених тренерів України Миколи Зоца, Олександра Семенова, Світлани та Олександра Ворчаків та представниця лижних гонок – Марина Лісогор, вихованка тренера СДЮШОР з лижного спорту Владислава Лісогора.

З вітальним словом до учасників Церемонії звернувся заступник директора Департаменту, начальник управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Ігорь Григорьєв, який наголосив на тому, що вся Чернігівщина пишається нашими олімпійцями та виразив слова подяки спортсменам, їх батькам а також тренерам за ту працю, яку вони вкладають в розвиток олімпійського руху на Чернігівщині та Україні. Вітання Президента НОК України, Героя України Сергія Бубки зачитала відповідальний секретар обласного осередку НОК України Ніна Лемеш.
Право підняти Державний прапор України та прапор НОК України доручили ЗМС України з біатлону, неодноразовій призерці чемпіонатів світу, чемпіонці Європи, учасниці трьох Олімпійських ігор Оксані Хвостенко, МСМК з біатлону, чемпіону Європи, неодноразовому призеру чемпіонатів Європи та Етапів Кубку світу, учаснику чотирьох Олімпійських ігор В’ячеславу Деркачу та майбутнім олімпійцям, призерці XI зимового юнацького Олімпійського фестивалю 2013 року в Брашові Анастасії Ничипоренко та срібному призеру літнього чемпіонату Європи серед юніорів Дудкову Олександру.
 
В рамках Всеукраїнських акцій «Олімпійська книга» та «Олімпійський куточок», з ініційованих НОК України директору СДЮШОР з л/с Віталію Паршукову були передані книги на олімпійську тематику та спортивний інвентар. За високі спортивні досягнення в 2013 році найкращі юні біатлоністи та лижники були нагороджені сувенірами НОК України. Це - Ничипоренко Анастасія (чемпіонка XI зимового юнацького Олімпійського фестивалю), Тісєєва Сніжана (учасниця XI зимового юнацького Олімпійського фестивалю), Дудков Олександр (срібний призер літнього чемпіонату Європи серед юніорів),Зубок Олена (чемпіонка України з лижних гонок) та Сігетті Оксана (чемпіонка України з біатлону). І, наостанок, директор СДЮШОР з л/с від всіх вболівальників побажав Андрію Дериземлі, Сергію Семенову, Артему Примі та Марині Лісогор швидкої лижні, влучної стрільби та щасливої сочинської траси.

По завершенню урочистої для наймолодших вихованців спортивної школи була проведена вікторина «Знавець олімпійського спорту» та майстер класи: від Оксани Хвостенко – на ковзанах та Ніни Лемеш – на лижах.

http://noc-cn.org/

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини