Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 15:26:28

Гороскоп на наступний тиждень 29 червня - 5 липня 2020 року

28.06.2020   14:35Агенцiя

Особливу увагу варто приділити справам, які раніше не вдалося вирішити. Протягом цього тижня багато завдань потрібно вирішити, а також переглянути своє ставлення до подій у світі. Кожна людина повинна зосередитися на головному, зрозуміти, для чого Всесвіт нам дає певні життєві уроки.

Овен (21.03—20.04). Занепокоєння може викликати загострення хронiчної хвороби. Не зловживайте тютюном і спиртним. Займiться спортивними вправами.
Дні: спр. — 3; неспр. — 4.
 
Телець (21.04—21.05).
Якщо у вас надмірна вага, можете сісти на дієту. Надайте перевагу здоровій їжі. Якщо підійдете до справи серйозно, результат не примусить себе чекати.
Дні: спр. — 29; неспр. — 30.
 
Близнюки (22.05—21.06). Будьте обережні з електричними приладами та гострими інструментами — є ризик виробничих травм. Для стабілізації нервової системи можна зайнятися йогою.
Дні: спр. — 4; неспр. — 5.
 
Рак (22.06—23.07). Приділіть більше уваги фізичним вправам, бiльше бувайте на природi. Якщо вiдчуєте проблеми зi здоров’ям, негайно звернiться до лiкаря.
Дні: спр. — 3; неспр. — 4.
 
Лев (24.07—23.08). Найбільшого успіху ви досягнете у своїй професійній діяльності. Головний рецепт — бути гнучким. Ідіть на поступки, інакше, ви відштовхнете справжнiх друзiв.
Дні: спр. — 5; неспр. — немає.
 
Діва (24.08—23.09). Можливо, хтось із колишніх друзів спробує відновити з вами стосунки. Але все це буде не щиро, у вас виникнуть розбіжності й навiть серйознi конфлiкти.
Дні: спр. — 1; неспр. — 2.
 
Терези (24.09—23.10). У цей період не турбуйтеся і живіть сьогоденням. Причиною поганого настрою будуть ревнощі. Тримайте себе в руках і ставтеся до всього з гумором.
Дні: спр. — 30; неспр. — 1.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Сприймайте життя таким, яким воно є. Конфлікт у стосунках iз коханою людиною може виникнути через гроші.
Дні: спр. — 4; неспр. — 5.
 
Стрілець (23.11—21.12). Ви досягнете успіху в професійному плані. Виявиться, що ви користуєтеся повагою і визнанням серед колег і керівництва.
Дні: спр. — 29; неспр. — 30.
 
Козеріг (22.12—20.01). До ваших ідей i пропозицій начальство поставиться з великою увагою. Головне — терпіння. Попереду велика романтична пригода, яка принесе тільки радість.
Дні: спр. — 2; неспр. — 4.
 
Водолій (21.01—19.02). У вас дуже хорошi професійні перспективи. Дивiться на речі реалістично, не намагайтеся досягти всього й відразу.
Дні: спр. — 4; неспр. — 5.
 
Риби (20.02—20.03). Слідкуйте за дієтою, обмежте вживання тютюну і кави. Від підвищеної нервозності допоможе сильне фізичне навантаження — рекомендуємо відвідувати фітнес-центри.
Дні: спр. — 3; неспр. — 4.

Інша версія:

Гороскоп для Овнів
За що б ви не брались у цей період, приготуєтеся до проблем, а також до конфліктів з навколишніми. У цей час можуть зародитися певні страхи, невпевненість у собі, сумніви в правильності обраного напрямку. Цього тижня відмовтеся від фізичної праці, а також будьте обережні з вогнем і гострими предметами. Робота різних систем організму посилиться, а нервова система стане чутливішою.

Гороскоп для Тельців

Пройшовши через обмани, страхи та ілюзії, ви побачите справжню причину і результат. У вас відкриються очі насамперед на самого себе. З’явиться розуміння того, як краще продемонструвати особисте самовираження. Однак місцями доведеться приймати чужі правила гри, враховувати соціальний вплив та слідувати не лише власному зиску. Саме сила вашого духу впливатиме на життєві обставини.

Гороскоп для Близнюків
Про себе нагадають події початку червня, варто приготуватися до несподіваних зустрічей зі старими друзями. Вам захочеться щось змінити в особистих стосунках або сімейному житті. Якщо у вас давно закрадаються думки про розрив стосунків, які давно себе вичерпали, то прийшов час це зробити. Ті питання, які не вдавалося вирішити протягом тривалого періоду, раптово отримують задовільні відповіді.

Гороскоп для Раків
Складно сконцентруватися, внутрішній неспокій і нервозність будуть вас супроводжувати весь тиждень. У громадській або діловій сфері спільна робота не ладиться через суперечки та конфлікти. Через поспішні вчинки або невдалий вибір формулювань ділові переговори можуть закінчитися провалом. Поганий період для складання іспитів, заліків, проектів, а протиріччя з керівництвом можуть привести до неприємностей на роботі.

Гороскоп для Левів

У цей період переговори можуть допомогти вирішити спори або розбіжності з партнерами. Намагайтеся не перебільшувати свою значущість і реально оцінювати свої можливості. Успіх будь-якої справи залежить від вашої готовності прийняти точку зору іншої людини. Поїздки, ділові відрядження, суміщені з пізнанням духовних і культурних цінностей. Можливе відновлення або виникнення нових романтичних стосунків.

Гороскоп для Дів
На перший план виходить інтуїтивне сприйняття інформації, уява може розігратися і малювати безліч картин, як позитивного, так і негативного змісту. Реакція на новини і думки людей дуже залежать від настрою, хоча вам здається, що все як завжди. З’являється схильність сприймати все на свій рахунок, а ваші особисті та сімейні справи заважають зосередитися на своїх професійних обов’язках.

Гороскоп для Терезів

Легкість контактів і гра уяви дозволяє відчути себе досить комфортно у цей період. Є ймовірність того, що ви сприйматимете бажане за дійсне, не варто вірити словам, які даються у цей час. Встановлюються хороші стосунки з близькими родичами, можна отримати від них підтримку, моральну і навіть матеріальну. Можливий також додатковий невеликий приплив грошей з різних джерел, повернення боргів.

Гороскоп для Скорпіонів
Успіх супроводжуватиме всі ваші зусилля, особливо пов’язані з психоаналізом, дослідженнями та розслідуваннями, оцінкою або розподілом фінансів і ресурсів. Ви здатні керувати великими колективами людей і організувати їх діяльність в найскладніших, критичних умовах. Соціальна активність і робота в масах, будуть корисними для вас. Якщо ви комусь заборгували гроші, обов’язково поверніть їх протягом тижня.

Гороскоп для Стрільців
Зміни позначаються більше на соціальному житті, ніж на особистому. Залучення в життя суспільства, допомагає у вирішенні актуальних питань. Порушуються проблеми тих сфер життя, які довгий час приносили переживання. У цей час можливі проблеми, пов’язані з бізнесом, особливо якщо ви вирішили вводити нововведення і розширювати сферу діяльності. Кредитні зобов’язання, взяті на себе у цей час, буде важко виконати у відведені строки.

Гороскоп для Козерогів
Багато чому доведеться навчитися в цей період, а також оволодіти навичками, необхідними для здобуття свободи. Може бути відчуття скутості, але минулий досвід в поєднанні з новими знаннями допоможуть вийти з будь-якої ситуації з максимальною вигодою і користю для себе. Ідеї та думки навколишніх навряд чи будуть збігатися з вашими, тому доводиться сподіватися лише на себе. Неспішна самостійна робота дасть хороший результат.

Гороскоп для Водоліїв
Старі невирішені питання отримають іншу перспективу розвитку. З’являється можливість оригінального творчого самовираження в колективі, робочій групі. Завдяки цьому можете стати лідером. Зустрічі зі старими знайомими, натхненна праця, перспективи, які раптово відкрилися, сприяють успіху. Ваші ідеї можуть отримати підтримку керівництва. Відчувається прагнення до змін в особистих стосунках, реорганізації сімейного життя.

Гороскоп для Риб

У матеріальній і фінансовій сфері очікуються лише мінімальні успіхи. Таємна інформація подарує сприятливі можливості. Творче натхнення, а також рішення хвилюючих питань буде залежати від прагнення до мистецтва і гармонії в житті. Цей період сприятливіший для духовного розвитку, ніж для просування в кар’єрі або бізнесі, бо характеризується польотом фантазії.

Ще одна версія:

ОВЕН 
Постарайтеся не брати на себе чужих проблем і не відкладайте нічого на потім. Сміливо починайте нові проєкти та знайомтеся з новими людьми. Остерігайтеся зв’язувати себе зобов’язаннями і обіцянками, які, як ви підозрюєте, можуть загрожувати вам неприємностями. Наприкінці тижня запросіть близьких друзів.

ТЕЛЕЦЬ 
За допомогою своєї чарівності ви багато чого зможете домогтися, але й зловживати цим не варто. Імовірне виникнення деяких проблем, для вирішення яких необхідно виявити обачність і витримку, це допоможе вам досягти бажаних результатів. Не відмовляйтеся від допомоги та підтримки близьких людей.

БЛИЗНЮКИ
Час найбільш сприятливий для кар’єри та вирішення важливих справ. Обстоюючи свій авторитет, бажано не особливо упиратися. Вам може знадобитися така якість, як дипломатичність. У вихідні можлива дуже серйозна розмова зі старим другом.

РАК 
Вам не перешкодить захист своїх інтересів, але конфліктувати з оточуючими по дрібницях небажано. Різноманітних клятв і обіцянок допомоги ви можете одержати більше, ніж треба, проте ваші плани та надії можуть виправдатися не повністю. У вихідні у стосунках із друзями імовірна деяка напруга.

ЛЕВ
Прислухайтеся на цьому тижні до мудрих порад оточуючих, постарайтеся стримати свої амбіції та запити. Перебороти певні труднощі та домогтися гарних результатів ви зможете, якщо будете терплячими і не станете жадати від життя все й відразу. Не відмовляйтеся від запрошення друзів у вихідні.

ДІВА
Традиційний підхід до вирішення проблем може бути не зовсім вдалим, спробуйте переглянути деякі свої погляди. У деяких людей може з’явитися заздрість стосовно вас і упокоритися з фактом вашої переваги їм буде складно. У вихідні сімейні проблеми можуть зненацька обвалитися вам на голову, тож заздалегідь наберіться терпіння й сил для їх вирішення.

ТЕРЕЗИ 
Період сприяє діловим успіхам. Постарайтеся не піддаватися спокусам, вчасно відходьте вбік і перемикайте увагу на що-небудь інше. Просування службовими сходами буде залежати тільки від вас самих, ви зможете домогтися значних успіхів у багатьох справах. Дипломатичність і чарівність у вихідні дозволять вам перебороти будь-які перешкоди.

СКОРПІОН 
Всі ваші досягнення будуть так чи інакше пов’язані з подоланням труднощів. Живіть сьогоденням, радійте миттєвостям подій і перестаньте думати про проблеми завтрашнього дня. Якщо напередодні трапилися конфлікти, ви одержите шанс перебороти їхні наслідки. Доставте собі та своїм близьким задоволення, організуйте спільний відпочинок.

СТРІЛЕЦЬ 
Ви будете схильні неусвідомлено дражнити фортуну, але зовсім дарма. Прояви азарту зараз зовсім недоречні, тому постарайтеся тримати себе в руках. Пожинати плоди своєї праці вам доведеться трохи пізніше. Уникати можливих конфліктних ситуацій у вихідні вам допоможуть прозорливість та інтуїція.

КОЗЕРІГ 
Продовжуйте активно рухатися до наміченої мети. Не беріться за кілька справ відразу, навряд чи ноша виявиться вам по плечу. Можливий дрібний безлад у сфері ділових переговорів. Пильної уваги від вас зажадають діти. У вихідні ви можете постати перед вибором: або цікаво провести час, або заробити гарні гроші.

ВОДОЛІЙ
Не давіть на людей своїм авторитетом. Ваше терпіння переможе все. Не поспішайте відкладати справи через задоволення поговорити з людиною, якої ви давно не бачили, зараз це може стати великою помилкою. У вихідні не відмовляйтеся від запрошення, його варто прийняти, і тоді ви одержите можливість знайти, як мінімум, цікавого співрозмовника.

РИБИ
Має знайтися вдале вирішення досить заплутаної проблеми. Вам краще бути згідним з інтересами колективу та надто не виділятися. Вихідні постарайтеся провести вдома і присвятити їх родині.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини