Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 09:34:15

Гороскоп на тиждень з 20 до 26 січня 2020 року

19.01.2020   14:00Агенцiя

21 січня Сонце переходить у знак Водолія, тут також знаходиться Меркурій, що сприяє налагодженню дружніх і родинних зв’язків, а також спільних проектів серед однодумців. Сприятливий час для оформлення документів, складання іспитів, наукових досліджень і самоосвіти.

 У цей час може з’явитися інтерес до наук, особливо технічних, а також до астрології. Зростає кількість романтичних знайомств без особливих зобов’язань. Поряд з цим можливе послаблення подружніх взаємин.

ОВЕН

З’явиться прекрасна можливість творчо реалізуватися, але треба контролювати свою дратівливість і не провокувати конфліктів – вони можуть виявитися затяжними. Плануйте поїздки, зустрічі з друзями. Вихідні не варто проводити в блаженному неробстві, займіться чим-небудь корисним.

ТЕЛЕЦЬ

У вас виникнуть нові ідеї та плани. Займіться втіленням у життя цих задумів – ви не пошкодуєте. Не варто демонструвати свою унікальність і доводити власну незамінність, краще посидьте тихо. Домашні справи у вихідні можуть забрати практично весь вільний час.

БЛИЗНЮКИ

Ви ризикуєте виявитися в центрі подій – на вашій скромній персоні зосередиться вся увага тих, хто вас оточує. Ваша професійність буде гідно оцінена. Стежте за своїми словами, намагайтеся продумувати те, про що говорите. Приділіть більше уваги і турботи батькам – їм це необхідно.

РАК

Усю свою увагу слід зосередити на робочих питаннях. Не форсуйте подій, дозвольте їм плавно текти, тоді зосередженість дозволить вам упоратися з поставленими завданнями. Необхідні обережність та уважність у виконанні будь-яких справ. У вихідні вас може охопити творчий порив.

ЛЕВ

Бажано стежити за своїми словами, інакше ви ризикуєте потрапити в несприятливу ситуацію. Знадобиться допомога друзів, адже самостійно буде складно впоратися з великим обсягом роботи. Імовірні гарні новини, пов’язані з перспективними пропозиціями. У вихідні будьте зосереджені й уважні.

ДІВА

Смуга невдач залишилася позаду. Радійте і дійте. Розширте свої обрії, навчіться нового, тих корисних навичок, яких вам гостро не вистачало. Обраний вами напрям може з легкістю змінитися на протилежний, стежте за собою та продумуйте власні вчинки.

ТЕРЕЗИ

Ретельно аналізуйте події, що відбуваються, опираючись на життєвий досвід і логіку. Намагайтеся утриматися від відкритої критики колег по роботі. Імовірний кар’єрний стрибок і перехід на нову посаду. Можливо, на вас очікує справжній успіх і поліпшення фінансового становища.

СКОРПІОН

Ваш авторитет може врятувати від провалу вкрай важливу справу. Багато подій відбуватимуться самі собою або за інерцією. Не вступайте в дискусії, якщо не до кінця впевнені у своїй правоті. Приготуйтеся до несподіваного прориву в справах. У вихідні близьким може знадобитися ваша допомога.

СТРІЛЕЦЬ

На роботі можуть виникнути нові ідеї, які швидко втіляться в реальність. Стосунки з колегами налагодяться, а це створить позитивну атмосферу. Намагайтеся бути відвертішими з собою та тими, хто поряд, і тоді ви самі не станете жертвою обману. Будьте обережні у вихідні.

КОЗЕРІГ

Фортуна вам посміхатиметься, і ви зможете ризикнути відкрити власну справу. Тільки для цього, крім везіння, буде потрібно чимало сил та часу. Вас спокушатимуть привабливими пропозиціями. Від начальства можете не тільки почути слова похвали, але й одержати премію.

ВОДОЛІЙ

Зможете впоратися практично з будь-якою проблемою. Удача супроводжуватиме вас у всіх починаннях. Для успішної роботи знадобляться терпіння, незворушність і витримка. Усе необхідно доводити до кінця. Імовірні позитивні зміни на роботі. У вихідні краще відпочити в сімейній обстановці.

РИБИ

Імовірні перепади настрою, які можуть призвести до кризи. Вам буде важкувато втілювати в життя свої проекти. Намагайтеся не починати нових справ, краще як слід відпочиньте. Попереду на вас чекають цікаві та доленосні зустрічі. На вихідні зорі не радять планувати важливих справ.

Інша версія:

Гороскоп для Овнів

Низку завдань вийде реалізувати лише за умови, що ви володієте необхідними навичками в роботі з технікою, інструментами та механізмами, зокрема з комп’ютером. У цей період будете особливо енергійними, а ваша прямолінійність буде місцями надмірною, а це провокує конфлікти. Однак честолюбство та заповзятість працюють на вас. Якщо хочете успіху в справах, то більше контактуйте з жінками – партнерами або співробітницями.

Гороскоп для Тельців

У цей час у вас з’явиться потяг до естетики та краси. Також ви схильні до романтичних стосунків, проте почуття заважають ясності мислення. Цей період несприятливий для інтелектуальної праці. У вас не виходить об’єктивно сприймати все, що відбувається навколо, тому не поспішайте ухвалювати серйозні рішення, а також висловлювати свою думку. Комерційна хватка, здатність засвоєння отриманих знань і пам’ять також не на висоті.

Гороскоп для Близнюків

У вас підвищується творча активність, яка проявляється в залежності від вашого потенціалу та талантів. Сприятливий період для отримання нових знань і навичок у своїй професійній діяльності. Гарний час для ділових переговорів, підписання угод або ж для творчості. Розум, інтелект, пам’ять та інтуїція допоможуть вам вирішити багато ділових проблем.

Гороскоп для Раків

Вдалий період для громадської діяльності, виступів, участі в конкурсах. Ваша піднесеність здатна надихнути як колег, так і компаньйонів. Завдяки підвищеній увазі до інших людей і розумінню їхніх інтересів ви успішно укладаєте угоди та договори. Хороший період для проведення офіційних зустрічей, з’ясування спірних питань. Везіння супроводжує людей, пов’язаних з мистецтвом, торгівлею коштовностями.

Гороскоп для Левів

Період нервозності, неуважності та дратівливості. Можливі суперечки через ідеї та думки, складнощі в спілкуванні та висловлюванні своїх інтересів та поглядів. Для інтелектуальної праці ці дні несприятливі. Крім того, будуть проблеми в контактах з близькими через відсутність взаєморозуміння. У вас прокидається дух протиріччя, можете промовляти речі, про які згодом пошкодуєте.

Гороскоп для Дів

У спілкуванні стаєте більш вільними та безпосередніми, а також яскраво себе проявляєте на неформальних зборах, легко підтримуєте розмову з керівництвом на світські теми. У цей час ваше мислення виходить за рамки звичного, часто з’являються нестандартні ідеї, можуть несподівано змінитися плани. Особливо продуктивно працюєте в групі, колектив відзначає вашу значимість і користь для спільної справи.

Гороскоп для Терезів

Підвищується впевненість у собі, збільшується життєва сила та працездатність. Громадська діяльність і виконання службових обов’язків приносить задоволення, завдяки чому відкриваються нові перспективи. Ви зможете реалізувати багато творчих ініціатив і проектів. Допомога та підтримка приходять самі собою.

Гороскоп для Скорпіонів

Складнощі в контактах і сумбурність, що відбувається навколо, заважають у діловому житті. Ваші партнери можуть порушувати домовленості. Під час спілкування з керівництвом та офіційними організаціями виникають складнощі. Ви можете відчути на собі наклеп або критику. Несприятливий час для укладання угод, підписання важливих паперів, роботи з документами. Особливо це стосується бухгалтерських звітів і будь-якої роботи, що вимагає точності.

Гороскоп для Стрільців

Через надмірний оптимізм і чутливість до успіху ви схильні перебільшувати свої можливості. Проявляєте схильність до ризику, демонстрації власної сили. Ви зараз можете легко надихнути наколишніх. Зростає потреба в русі, спортивних заняттях, фізичній роботі. Погано переживаєте будь-які обмеження. Загострюється почуття справедливості, яке зароджує бажання захистити друзів.

Гороскоп для Козерогів

Через певні обмеження можуть виникнути перешкоди у справах. Ви стаєте стриманішими. У цей час загострюється почуття честі, боргу, відповідальності, самодисципліни, увага спрямована на матеріальний бік справ. Однак для банківських операцій цей період несприятливий. Обставини складуться так, що вам буде легко підтримати свій престиж, поліпшити та зберегти репутацію.

Гороскоп для Водоліїв

Вам хочеться свободи, змін, тому може з’явитися бажання трансформувати щось у житті. Щонайменше, зробити перестановку в будинку. Через інтерес до чогось незвичайного та  нового погано ладнаються побутові справи. У цей період можливі серйозні прорахунки, які негативно вплинуть на кар’єру. Хоча це гарний час для наукової роботи, а нові ідеї принесуть результати. У цей період корисно орієнтуватися на майбутнє, але необхідно реально оцінювати свої шанси та можливості.

Гороскоп для Риб

Зародиться бажання зміцнити стосунки, а також доставити собі якомога більше задоволення за рахунок інших. Однак на підсвідомості ви не зможете керувати своїми ж почуттями. Можлива раптова прихильність, кохання з першого погляду. Період сприятливий для впливу на публіку, підвищення популярності та впливовості. Гарний час для спілкування з протилежною статтю, заручин, одруження, прийому гостей і сімейних торжеств.

Гороскоп для Овна

Фаза новой Луны – самое время взять передышку. И так весь месяц вы жили на пределе своих сил и разбрасывались по мелочам – теперь необходимо сконцентрироваться. Текущая неделя будет особенно удачной для тех, кто занят в творческой сфере. У вас много интересных идей, и постоянно кто-то готов оказать вам необходимую поддержку. Другим Овнам также представится шанс проявить себя «во всей красе», но вам стоит запастись терпением – соперники не дремлют. В среду можете смело планировать любовное приключение – новые люди буквально ворвутся в вашу жизнь. А на выходные позовите к себе тех, кто вам нравится.

Гороскоп для Тельца

Тельцы – везунчики. Представители этого знака зодиака сумеют провернуть столько дел, сколько им и не снилось. Прилагайте максимум усилий и уже к уик-энду вы не только серьезно пополните список профессиональных заслуг, но и обзаведетесь внушительной суммой. Хотя ради этого вам придется отказать себе во многих удовольствиях. Покровительствующие вам планеты говорят, что переживать из-за этого не стоит, поскольку минимум 2 раза вам все же удастся повеселиться. Начиная со второй половины недели, можете рассчитывать на приятную неожиданность в личной сфере. Вероятнее всего, что в середине зимы объявятся те, кто был к вам неравнодушен в прошлом, и признания в любви хлынут на вас настоящим потоком.

Гороскоп для Близнецов

Если вы планировали путешествие – не откладывайте задуманное. Дорога обещает быть легкой. Работающим Близнецам на этой неделе не стоит уклоняться от деловых поездок: вы можете обзавестись несколькими полезными связями, а также с блеском выполнить поручение. Несмотря на то, что новогодние каникулы уже позади, вы то и дело будете сталкиваться с «последствиями». Например, вам начнут названивать поклонники, которых вы с трудом вспомните. Не надо блокировать звонки и тем более менять номер. Лучше сходите в пятницу на свидание и прихватите 1-2-х проверенных друзей. На всякий случай.

Гороскоп для Рака

Чрезвычайно насыщенная событиями неделя. Этот знак зодиака блестяще проявит себя в профессиональной сфере – руководство это оценит и даже выплатит неплохую премию. Большинство Раков уделит много времени подработке, и уже к среде результаты в виде денежных сумм начнут поступать с завидной регулярностью, включая выходные дни. Обязательно выделите пару дней на отдых с близкими и отправляйтесь на выходные на загородную базу отдыха, организуйте прогулку на лыжах или просто все вместе слепите снеговика. В конце недели, с 25 по 26 января, обратите внимание на внешний вид – вы должны очаровать воздыхателей и не оставить ни малейшего шанса «противникам».

Гороскоп для Льва

Не вздумайте сболтнуть лишнего – вы невольно станете поверенным чужих тайн. Причина в том, что в новолуние вы открыты для общения и умеете сопереживать – вот люди к вам и тянутся. Однако надо уметь блюсти личные границы и не делать слишком много одолжений в ущерб себе. Тем более, что ваш заработок напрямую будет связан с вашей предприимчивостью. Львам стоит прислушиваться к внутреннему голосу, особенно 22 и 23 января. В этот период вы сможете на интуитивном уровне понять, как именно надо действовать. В семье царит гармония и взаимопонимание. В конце недели вы будете рады визиту родственников и в полной мере насладитесь домашним уютом.

Гороскоп для Девы

В середине зимы не стоит предаваться розовым мечтам – смотрите на вещи реально. Девам предсказывается успех в финансовых делах. Не исключено, что вы получите богатый подарок от сотрудников или партнеров по бизнесу. Но и вам, в свою очередь, следует проявить щедрость либо помочь  чем-либо. Многие представители знака зодиака 22 или 24 числа почувствуют прилив уверенности в себе, а потому смогут блестяще справиться с любым взятым на себя обязательством. В конце недели повеселитесь вместе с друзьями. Если же переживаете, что таким образом тратите время попусту – заодно поговорите о насущных вопросах. Например, текущих и будущих перспективах.

Гороскоп для Весов

Если на войне и в любви все средства хороши, это не означает, что подобную позицию следует переносить на остальные сферы деятельности. Намного эффективнее наперед просчитывать свои шаги и иногда обращать внимание на мнение других. Скорее всего, в вашем кругу объявятся те, кто мечтает навредить вашим планам. Поэтому будьте более скрытными и не открывайте душу всем подряд. А вот 21 января Весам обещан приятный сюрприз: финансовый либо в плане карьерного роста. В семейной жизни возможны конфликты – ваши родные «на взводе». Поэтому в конце недели отдохните всей семьей за городом – это вас сплотит.

Гороскоп для Скорпиона

Скорпионы умудрятся не допустить ни единой ошибки и при этом достичь незаурядных результатов. Однако уже 22 января ваша активность пойдет на спад, что возьмут на заметку конкуренты. Поэтому если у этого знака зодиака есть влиятельные покровители – не помешает обратиться к ним за помощью. В денежном плане все будет хорошо – вы даже сможете вернуть долги и приобрести несколько серьезных покупок. В личном плане неделя не несет эксцессов, а те, кто до сих пор был в одиночестве, смогут обрести пару. Но не стоит все пускать на самотек! Например, на выходные будет неплохо сходить с избранником в ресторан либо устроить романтическую встречу дома. Ваши усилия не пройдут незамеченными!

Гороскоп для Стрельца

Работоспособности Стрельцов можно лишь позавидовать! Они деятельны и напористы, что привлечет к себе внимание начальства и заинтересует потенциальных деловых партнеров. В течение недели вам предложат несколько подработок – не упустите шанс заработать «кругленькую сумму». Стрельцам, которые с самого начала недели работают не поднимая головы, в пятницу крайне желательно расслабиться. Постарайтесь не тратить слишком много денег – во время новолуния соблазнов будет более чем достаточно, и вам будет трудно устоять. Обязательно 25 января сходите с визитом к родне и найдите время, чтобы оговорить траты в семье. А 26 января у вас отбоя не будет от ухажеров – даже если с утра вы были не в духе, это очень быстро пройдет.

Гороскоп для Козерога

Всю неделю рожденные под этим знаком зодиака люди будут заняты от рассвета и до заката. С понедельника работа поглотит вас на столько, что вы совершенно перестанете отдыхать. Совет покровительствующих Козерогам планет – определиться с приоритетами. Похоже, что внушительная часть дел, которые вы на себя взвалили, лично вам не приносит никакой пользы. Выясните, что надо именно вам, и вы сразу перестанете чувствовать себя неуверенно. В сфере личных взаимоотношений также надо трезво посмотреть на вещи – если отношения себя изжили, их лучше прекратить. Причем, лучше именно для вас. В конце недели, с 25 по 26 января, обратите внимание на личную жизнь – самое время внести в нее яркие краски. В середине недели не отклоняйте приглашения на свидание – оно может быть очень перспективным.

Гороскоп для Водолея

Самое главное для Водолеев в середине зимы – сосредоточиться на карьере. Хотя вы и так не сидели сложа руки, но чтобы добиться повышения, придется приложить еще больше усилий. Руководство пристально следит за вашими достижениями. Но если вы сами не начнете разговор о повышении – его может и не быть. Выделите для такой беседы 21 января. А вот 22 числа лучше не привлекать к себе внимания. С близкими людьми в эту неделю у вас сложатся непростые отношения. Совет звезд – не конфликтовать из-за ерунды и быть терпимее к мнению семьи в быту. Уже 24 января напряженность уйдет, и на выходные вы убедитесь, что семейная жизнь – это очень даже неплохо.

Гороскоп для Рыб

Сейчас на первом месте у Рыб должны быть они сами – помогать другим, пренебрегая собственными желаниями, не следует. Сконцентрируйтесь на определенных задачах – тогда решить их будет совсем несложно. В денежной и профессиональной сферах неделя благополучная. Представителям знака зодиака, которые рассчитывают преуспеть в карьерном плане, в четверг могут доверить перспективный проект. С понедельника по воскресенье не разочаруетесь и в личной жизни – вы будете пользоваться бешеным успехом. Однако планеты советуют не идти на поводу у сиюминутного чувства, а отдавать предпочтение «проверенным временем» поклонникам. В период 24-25 января вы как следует повеселитесь в кругу семьи.

Джерело: ko.net.ua, fakty.com.ua

Останні новини Чернігівщини

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини