Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 07:36:26

Гороскоп на тиждень з 6 до 12 січня 2020 року

05.01.2020   15:37Агенцiя

Впустіть зміни в своє життя, адже січень - місяць звільнення і трансформації. Не чіпляйтеся за минуле, попрощайтеся з тим, що вам вже не потрібно. Якщо ви будете досить сміливими, то дізнаєтеся, як багато дивовижних можливостей приготували для вас зірки.

У всьому і скрізь дотримуйтесь правила золотої середини, до чого в період першої декади місяця закликають планети. Уникайте крайнощів, вони згубно позначаться як на фізичному, так і на душевному стані. Не концентруйтеся на одній сфері життя, інакше в іншій можуть виникнути проблеми. Приміром, не занурюйтесь з головою в справи, намагайтеся розподіляти свій час так, щоб його вистачило на спілкування з близькими.

Овни

Ви перебуваєте в центрі уваги навколишніх, які оцінюють кожну вашу дію. Однак ваші вольові пориви не завжди узгоджуються з емоційним очікуванням результатів. Складнощі вас загартовують, знаходите силу, концентруєте волю на подоланні перешкод, вчіться зібраності та дисциплінованості, це сприяє найбільш сильному прояву індивідуальності.

Тельці

Гарний настрій, приплив сил і працездатності, впевненість у собі – все це допомагає досягати успіху як у сімейному житті, так і в громадській діяльності. Ви зможете реалізувати багато творчих ініціативи і проектів. Зростає прагнення до лідерства, посідання провідних постів, без особливих зусиль отримуєте підтримку. Легко вирішуєте фінансові питання, однак можуть бути і досить великі витрати.

Близнюки

Ви стаєте більш вільними та рухливими. Зростає потреба отримувати та передавати інформацію, обмінюватися ідеями та думками. Вам хочеться знати, що відбувається навколо, чим займаються інші. Кмітливість та уяву знаходяться на висоті, вас з радістю приймають у будь-якому колективі. Але варто враховувати те, що ваш інтелект у цей час настільки активний, що може призводити до безсоння та перевтоми.

Рак

Внутрішні суперечності, незадоволеність собою, навколишніми та обставинами не дає можливості відчути себе щасливим. Затемнення 10 січня у вашому знаку принесе багато тривог і переживань. Наберіться терпіння, постарайтеся стримувати себе і не ухвалювати важливих рішень. Можете потрапити під сильний сторонній вплив, стати жертвою маніпуляцій. Тому радьтеся з рідними, близькими людьми, які вас дійсно люблять.

Лев

Тиждень можна охарактеризувати, як торжество оптимізму над життєвими обставинами. Схильні прикрашати дійсність, бачити все в рожевому світлі, у вас з’являється сильний потяг до задоволень, вам хочеться свят і розваг, а також знаходяться люди, які роблять ваше життя яскравим і цікавим. Ви легко можете привернути до себе увагу, справити враження, закохатися, пофліртувати. Сприятливий час для занять з дітьми.

Діва

Схильні висувати до людей занадто високі вимоги, а це може призвести до втрати симпатії та поваги колег і близьких. Постарайтеся стримувати себе, не доводити дискусії до конфліктів. Необгрунтовані ревнощі можуть стати приводом для розриву взаємин. Відсутність дисциплінованості провокує конфлікти з керівництвом. Через неуважність підвищується небезпека нещасного випадку.

Терези

Зміцнюється впевненість у собі, сила волі, здатність реалізації. Ви будете діяти рішучіше або нетерпляче в деяких випадках. Легше будуть долатися перешкоди, а загальна поведінка буде визначатися динамікою. В особистих стосунках все чудово, можете завоювати прихильність бажаного партнера. Ви будете перебувати в центрі уваги та керуватимете ситуціями, в яких перебуваєте.

Скорпіон

Ви відчуваєте незвичайний прилив енергії, підвищення активності та сили волі. Завдяки цьому вам підвладні практично будь-які починання. Можливі великі зміни у професійній діяльності або в бізнесі. З’являється можливість впливу одразу на кількох людей, бажання підпорядкувати собі ситуацію в цілому, перетворювати її.

Стрілець

Ви імпульсивні, войовничі, часом навіть запальні. З’являються можливості активно проявити себе, звернути на себе увагу. Схильні втручатися в будь-які ризиковані ситуації, робити необдумані вчинки, ухвалювати поспішні рішення. Але прагнення домогтися всього одразу, перевищуючи можливості та повноваження, може призвести до сумних наслідків. Підвищується ваша конкурентоспроможність, досягаєте поставлених цілей.

Козерог

Володієте величезною духовною енергією, життєвою силою та енергією. Маєте можливість бути лідером, впливати на інших, також ви вселяєте впевненість багатьом людям. Від вас йде потужна енергія, яку люди іноді не витримують. Постарайтеся не ухвалювати ризикованих рішень, бо негативний результат може призвести до втрати довіри серед навколишніх.

Водолій

Поліпшується фізичне та психічне самопочуття, з’являється можливість проявити себе. Однак не варто доводити себе до стресових ситуацій, намагаючись продемонструвати все та одразу. Ви відчуєте зростання активності, енергійності, ініціативності та самовпевненості. Однак схильні до непродуманих і не конструктивних дій. Прагнення до творчої реалізації допоможе вам вирішити багато проблем і завдань. Сприятливий період для бізнесу, початку нових проектів.

Риби

Хороший період для вирішення важливих ділових питань. Ви відчуваєте прилив сил та енергії, у вас з’являються нові ідеї для творчого самовираження, лідируєте серед своїх друзів. Хороші стосунки на роботі. Завдяки вдалому збігу обставин, ви зможете просунутися кар’єрними сходами, отримати премію. Можливі невеликі відрядження для вирішення службових справ.

Інша версія:


Овен

Боріться за свої ідеї до кінця! Початок січня 2020 року, поки вся країна відзначає новорічні свята, - час підбиття підсумків: проміжних або і кінцевих. Проаналізуйте, які плани вдалося в минулому році реалізувати, а які - ні. Задумайтесь, чому. Якщо ви зробите правильні висновки, зірки дадуть вам можливість надолужити згаяне. Не відмовляйтеся від підтримки і допомоги з боку.
 
Телець
 
Проводьте новорічні свята активно! Згадайте коли ви в останній раз збиралися з друзями? Коли відвідували рідних? У січні, як радять зірки, вам необхідне особисте спілкування. Відкладіть справи, щоб провести час з тими, хто вам дорогий. А робота не вовк - в ліс не втече.
 
Близнюки
 
Дорожіть тими, хто повертається у ваше життя! Зустріч зі старим другом або знайомим пророкують вам зірки в січні. Швидше за все, відбудеться вона випадково. Обов'язково обміняйтеся контактами, щоб побачитися знову: в найближчому майбутньому ви зіграєте дуже вагому роль в житті один одного. Розлучатися вам не можна!
 
Рак
 
Приготуйтеся отримувати заслужені нагороди! Удача цілком і повністю на вашому боці, але це не означає, що можна сидіти склавши руки. Щоб щось «впало з неба» саме вам, потрібно подати небу сигнал своїми активними діями. Мрієте про любов? Почніть виходити в світ. Хочете нову роботу? Подивіться наявні вакансії та зателефонуйте роботодавцям.

Лев
 
Не впускайте у своє життя сторонніх! Ви дуже довірливі і часом відкриваєте душу тим, хто цього не заслуговує. У січні зірки застерігають вас зближуватися з тими, хто сипле компліментами, захоплюється вашим особистим щастям і заявляє, що ви - приклад для наслідування. Задумайтесь, як вас хочуть використовувати?
 
Діва
 
Проводьте більше часу серед однодумців! Січень - відмінний час для вступу в будь-якого роду громадські організації, участі в конференціях, семінарах та інших масових заходах. Не ховайтеся в тіні, якщо є що сказати. Не бійтеся критики. Якщо вона і буде, то конструктивною, що допоможе вам точніше сформулювати свої думки та ідеї.
 
Терези
 
Будьте впевнені: все вийде! В січні у вас буде безліч приводів пишатися собою. Кажуть, не можна стрибнути вище голови, але вам це вдасться! Ви покажете оточуючим, чого насправді варті. Ваші «акції» зростуть, з'являться шанувальники і шанувальниці. Ви довго йшли до цього - тепер насолоджуйтеся!
 
Скорпіон
 
Не бійтеся виходити за рамки! У січні можна і потрібно жити на повну котушку. Дозвольте собі робити те, чого давно хотілося, експериментуйте, шукайте себе, заводьте нові знайомства, подорожуйте. Будьте активними - сил від цього не зменшиться, а стане ще більше!
 
Стрілець
 
Знайомтеся з собою оновленим! Січень - час пробудження внутрішньої сили, переродження. На звичні речі ви подивитеся під іншим кутом і виявите щось цікаве, ймовірно, в корені зміните ставлення до якихось важливих подій і людей. Найголовніше, ви інакше станете сприймати себе: з великою повагою і увагою будете ставитися до своїх бажань і мрій.
 
Козеріг
 
Не беріть на себе занадто багато! Планети в січні нагадують вам: один в полі не воїн. Прислухайтеся до порад тих, кого цінуєте і поважаєте, не відмовляйтеся від допомоги, радьтеся з однодумцями - діючи в команді, ви досягнете дуже великих результатів.
 
Водолій
 
Позбавтеся від усього зайвого! Астрологічним початком місяця стане молодий місяць  - 25 січня. В цей день рекомендується провести генеральне прибирання в будинку, на робочому столі, в комп'ютері, в телефоні, звільнити кабінет від непотрібних речей і паперів, видалити невикористовувані файли. Ви відчуєте, наскільки легше вам стане думати, творити, працювати!
 
Риби
 
Черпайте сили в заняттях творчістю! Будь-які справи, в яких є елемент ризику, практично приречені на успіх. Вибираючи між «синицею в руках» і «журавлем в небі», віддавайте перевагу «журавлю». Мрійте про неймовірне, прагніть більшого - удача на вашому боці.

Ще одна версія:

Овен

Представители знака Овен на этой неделе смогут успешно решить любой вопрос с помощью методов тайной дипломатии. Чем меньше вы демонстрируете свои намерения на публике, тем выше ваши шансы на успех, потому что никто не сможет вам помешать. Это особенно подходит для тех, кто имеет влиятельного покровителя, который готов поддержать их и остаться анонимным.

И вы тоже сможете сыграть роль «серого кардинала», когда вам это нужно. Это особенно актуально для бизнеса и финансов. Также целесообразно сосредоточиться на изучении психологии. Теперь вы сможете лучше понять основные мотивы поведения других людей, что позволит вам действовать более эффективно. В конце недели ваша потребность в конфиденциальности может быть усилена.

Телец

В начале недели вас могут ожидать приятные сюрпризы. Вы можете выиграть гонку, или боссы дадут вам большую сумму в качестве премии. Также период обещает гармонию в личной и дружбе. В процессе общения через форумы или социальные сети вы можете найти своих подписчиков. Если вы занимаете активную социальную позицию, то в этот период вас могут пригласить вступить в общественную организацию или политическую партию.

Вторая половина недели может быть связана с препятствиями для поставленных целей. Возможно, ваши сомнения в целесообразности некоторых ваших действий задержат ваш прогресс. Также позаботьтесь о своем здоровье: риск развития инфекционных заболеваний будет повышен.

Близнецы

В начале недели вам могут предложить более высокую должность. Возможно, на это назначение положительно повлияет женщина, которая вас защищает. В любом случае, в эти дни ваш авторитет может быть значительно увеличен. Используйте это время, чтобы укрепить свой социальный и профессиональный статус.

Вторая половина недели благоприятна для путешествий и тренировок. Вы можете встретить человека, который многому вас научит. Между тем, это не лучшее время для освоения основ игры на музыкальных инструментах: вы можете делать упор на неправильной базе знаний, которую потом будет нелегко исправить. В романтических отношениях возможно усиление ревности и подозрений в обмане.

Рак

На этой неделе представители знака Рак будут на эмоциональном подъеме. Возможно, ваше настроение будет связано с исполнением вашего заветного желания. В этот период желание найти людей с таким же складом ума возрастет. Для этого вы можете присоединиться к неформальному сообществу по интересам. И в этот период ваша гражданская осведомленность может быть улучшена.

На этой неделе вы сможете расширить свой круг общения и найти много новых друзей. Это прекрасное время для мечтаний и планирования на будущее. Даже самые смелые и амбициозные планы, сделанные в эти дни, могут быть реализованы в будущем.

Лев

На этой неделе вы не будете в самой выгодной позиции, и вы сами будете думать, что удача пришла от вас. Возможно, вы переоценили свои возможности, и это влияет на все аспекты жизни. Лучше сделать паузу, подумать обо всем, но пока не посвящать в свои планы даже самых близких людей. Вы можете серьезно подумать о новой работе, но пока все представленные вами резюме остаются без ответа.

Вы должны быть довольны тем, что имеете, но это сильно повредит вашей гордости. Это может только поднять вам настроение до небольшого романтического приключения, и поэтому подруга вам поможет. Свяжитесь с ней в пятницу, после чего вы сможете рассчитывать провести выходные в незнакомой компании, где они оценят вашу привлекательность.

Дева

Эта неделя - прекрасное время для гармонизации ваших семейных отношений. Если у вас ранее были проблемы с вашим партнером по браку и вы не пришли к компромиссу, на этой неделе вы сможете устранить все противоречия и радикально изменить ситуацию к лучшему. Те, кто еще не в браке, но имеют постоянного партнера, могут узаконить свои отношения. Не состоящие в браке могут быть приглашены на свадьбу с семьей или другом. Обязательно отправляйтесь, потому что именно здесь вы можете встретить свою будущую «половинку».

В этот период может быть сложнее, чем обычно, найти общий язык при общении с разными людьми. Прежде всего, постарайтесь быть более деликатным и внимательным с окружающими вас людьми. Это ваше личное отношение, которое может спровоцировать других быть грубыми. Учащиеся и студенты могут испытывать трудности в обучении и изучении новых знаний. Также будьте осторожны, если вы за рулем, возможны проблемы на дороге.

Весы

Хорошей идеей будет сосредоточиться на своем здоровье. Это относится к тем, у кого недавно были серьезные проблемы со здоровьем или у кого они все еще есть. Вы почувствуете мощный приток жизненных сил в свой организм, укрепится ваш иммунитет, от которого многие болезни исчезнут сами по себе или отступят. Если вы добавите курс лечения в этот период, положительный эффект не заставит себя долго ждать.

Ваш уровень производительности повысится, что позволит вам выполнять больше работы. Несмотря на общий позитивный фон, с точки зрения финансов это неблагоприятное время. Поэтому воздержитесь от совершения крупных покупок, так как доходы и материальные потери могут быть уменьшены. Иначе ваш бюджет может пострадать от недостатка финансовых ресурсов.

Скорпион

Представители знака Скорпион на этой неделе будут дарить любовь. Если у вас уже есть любимый человек, то ваши отношения могут достичь своего гармоничного и максимального проявления. Вы можете чувствовать, что любовь наполняет все ваше существо, и вы принадлежите своему любимому человеку до последней клетки. Это чувство может относиться не только к любовнику, но и к детям, которых вы любите не меньше. Это время расцвета любви ко всему, что действительно тебе дорого.

Также эта неделя благоприятна для изменения вашего имиджа. Попробуйте удивить других новой прической, цветом волос или стилем одежды. Однако, если вы хотите действовать самостоятельно, вы можете перестать учитывать мнение других. И такое поведение может вызвать конфликт с родителями и близкими. Если вы думаете, что вас не понимают в семье и это ограничивает вашу свободу, это не повод для агрессивного поведения. Будьте терпеливы и тщательно подумайте, прежде чем принимать решение о резких действиях.

Стрелец

На этой неделе у вас ожидаются незапланированные расходы. Если ваше финансовое положение не улучшается, подумайте, какие меры вы могли бы использовать для экономии своих сбережений. Конечно, не всех затрат можно избежать: например, необходимая бытовая техника (холодильник, стиральная машина) может внезапно сломаться. Однако строгая экономия поможет минимизировать ваши расходы.

В течение первой половины недели не рекомендуется вступать в крупные финансовые операции или активно заниматься внешними обстоятельствами. В середине недели вероятность травмы возрастает. Чтобы избежать этого, будьте осторожны с электрическими приборами и соблюдайте осторожность при вождении. На выходные вы можете отправиться на дачу или куда-нибудь за город: вы прекрасно проведете время в компании друзей и родственников.

Козерог

В понедельник обратите внимание на мелочи на работе. Они расскажут вам, с какими проблемами в бизнесе вы можете столкнуться и что необходимо решить в ближайшие месяцы. Помните свои старые бизнес-планы. Некоторые из них нужно рассмотреть более подробно. Во вторник и пятницу вам будет трудно иметь деловые контакты. Вы захотите получить некоторую информацию о работе, назначить встречу, обсудить текущие проблемы со своим боссом или восстановить старые деловые отношения.

Это будет сложно, но вы не сможете сдаться: эти вещи будут важны для вас. Будьте терпеливы и приспосабливайтесь к тому факту, что с первого раза ничего не получится. Праздники хороши для укрепления дружеских и налаживания новых отношений.

Водолей

Эта неделя очень способствует вашему творческому развитию. Знакомства с новыми интересными людьми, а также увлекательные путешествия вместе. Заинтересовавшись делами окружающих вас людей, вы сможете быть в курсе всех важных новостей. Это хорошее время для посещения дружеских вечеринок, клубов, ресторанов. Вы также можете участвовать в делах других лиц, выступая в качестве посредника или арбитра.

Общение с другими людьми на этой неделе будет для вас очень позитивным. Параллельно вы сможете продвинуться по карьерной лестнице или заработать много денег. А поскольку ваше финансовое состояние может значительно улучшиться, вы сможете покупать вещи и товары, о которых давно мечтали. Вы также можете произвести благоприятное впечатление на влиятельных людей, которые будут готовы вам помочь.

Рыбы

На этой неделе желательно сосредоточиться на решении финансовых проблем. Если вам не лень, то ваш заработок на этой неделе значительно возрастет. Также теперь вы можете повысить уровень своих профессиональных навыков и, в будущем, получить множество прибыльных проектов.

Тем, кто хочет избавиться от лишнего веса в этот период, рекомендуется меньше есть. Вы можете почувствовать резкое повышение аппетита, поэтому вам будет трудно удерживаться в допустимых пределах. Стоит сказать «нет» сладким и макаронным изделиям, в противном случае вам придется вскоре перейти на более строгую диету.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини