Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 04:07:31

Гороскоп на наступний тиждень з 11 по 17 березня

10.03.2019   08:44Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень з 11 по 17 березня 2019 року.

 Овен (21.03—20.04). Вам треба набратися сміливості й зажадати надбавки до зарплати — начальство піде вам назустріч. Будь-яке хобі легко перетворите на додатковий заробіток.
Дні: спр. — 11; неспр. — 12.
 
Телець (21.04—21.05). Службові справи порадують стабільністю, начальство буде прихильним до вас. Будьте готовими і до безсонних ночей, і до частих посиденьок у ресторанах.
Дні: спр. — 15; неспр. — 17.
 
Близнюки (22.05—21.06). Ви досягнете успіху в романтичних справах. Постарайтеся забути про комплекси, ви прекрасні й чарівні, попереду цiкавi зустрiчi та незабутні романи.
Дні: спр. — 16; неспр. — немає.
 
Рак (22.06—23.07). Несподівано в житті можуть з’явитися прихильники, які переконають вас, що з віком ви стали ще привабливішими. Досить просто поглянути на себе в дзеркало.
Дні: спр. — 14; неспр. — 16.
 
Лев (24.07—23.08). Не будьте ревнивими, оскiльки новий обранець може зникнути. Більше свободи і довiри до партнера, тоді відносини будуть ідеальними.
Дні: спр. — 15; неспр. — 16.
 
Діва (24.08—23.09). Спробуйте свої сили в рекламному бізнесі. У вас багато геніальних ідей. Усі агентства, почувши про ваші здібності, завалюватимуть вас листами із запрошеннями.
Дні: спр. — 13; неспр. — 14.
 
Терези (24.09—23.10). Ви будете вхожі в адміністративні кола. Заручіться підтримкою давніх знайомих, хоча ситуація й так буде вдалою, вчасно замовлене слівце потрібній людині не завадить.
Дні: спр. — 14; неспр. — 15.
 
Скорпіон (24.10—22.11). У вас буде найвищий показник успішності, всі вигідні угоди вже у вашій кишені, залишилося лише зробити перший крок. Не бійтеся здатися хвалькуватим і смiливо заявляйте про свої таланти.
Дні: спр. — 16; неспр. — 17.
 
Стрілець (23.11—21.12). Начальство змінить гнів на милість, тож бажано скористатися моментом і сміливо вимагати підвищення заробітної плати. Частіше прислухайтеся до інтуїції.
Дні: спр. — 12; неспр. — 13.
 
Козеріг (22.12—20.01). Відрядження будуть майже щоденними, тільки встигайте підписувати вигідні угоди.  Наполегливість і віра в перемогу стануть найкращими помічниками на шляху до фінансового благополуччя.
Дні: спр. — 14; неспр. — 15.
 
Водолій (21.01—19.02). Ви знаєте ціну своїй чарівності й не допускаєте поразок. Свого обранця ви впiзнаєте відразу, тож не губіться і швидше беріть ініціативу в свої руки.
Дні: спр. — 15; неспр. — 16.
 
Риби (20.02—20.03). Купідон не раз спробує поцiлити у вас, будьте акуратними. У сердечних справах будьте не надто вибагливими, не вередуйте і прислухайтеся до коханої людини.
Дні: спр. — 11; неспр. — 12.

Інша версія:

ОВЕН (21.03-20.04)

Цього тижня спробуйте завершити щось важливе. Це перехiдний перiод, i скоро у вас з`являться новi завдання i вiдкриється друге дихання. А поки спокiйно впорядковуйте справи i продовжуйте користуватися можливостями, якi дарує вам цей перiод. Зустрiч у вiвторок може змiнити вашi плани. Це час змiн в особистих вiдносинах, але новi знайомства не принесуть тих вражень, якi вам гарантують вiдносини з постiйними партнерами i старими друзями. Починаючи з п`ятницi знiмаються всi обмеження; дiйте смiливiше.
Сприятливi днi: 11, 16; несприятливi: 12.

Бiзнес-прогноз

Фiнансове становище залишатиметься стабiльним, якщо ви не дозволите втягнути себе в сумнiвну iсторiю i не наберете кредитiв. У середу ймовiрнi грошовi надходження, якi дозволять реалiзувати давнi задуми.

Еротичний астрологiчний гороскоп

Вiд вашого рiшення буде залежати доля, як мiнiмум, декiлькох людини: ваша, людини, якого ви любите, i доля вашої дитини (наявного або майбутнього). У будь-якому випадку, що б ви не вибрали, знайте, що через пару рокiв ви будете з глибокою нiжнiстю i споглядальної посмiшкою згадувати цей час. I вдаватися до роздумiв: "Цiкаво, що трапилося б, якщо б тодi менi довелося вчинити iнакше?"

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05)

Зараз ви можете зробити свiй житловий простiр будинком своєї мрiї. Вашi iдеї будуть оригiнальними, а працездатнiсть високою. Вологi прибирання в будинку i прання краще всього робити у понедiлок. Результати вас порадують. Якщо в будинку у вас повний порядок, реалiзуйте давнi iдеї на роботi, удосконалюйте проекти, з якими працюєте тривалий час. З четверга може вiдбутися переорiєнтацiя, а з п`ятницi ви вже наполегливо займатиметеся новою цiкавою справою. Якщо вас турбує проблема зайвої ваги, на цьому тижнi добре спробувати нову дiєту.
Сприятливi днi: 12, 17; несприятливi: 16.

Бiзнес-прогноз

Фiнансова стабiльнiсть буває i небезпечна: можна розслабитися i припуститися помилки, яку не так-то легко виправити. Чи не час сподiватися на своїх партнерiв: на цьому тижнi вони можуть вас пiдвести. Вирiшуйте все самi.

Еротичний астрологiчний гороскоп

Для Тельцiв тиждень насичений пастельними тонами i дивно заспокiйливим настроєм. Прикупите з такої нагоди величезну зв`язку повiтряних куль i шампанського i запросiть вашого супутника життя на прогулянку. Пiсля того, як разом з кулями вас вiтер ледь не вiднесе в небо, ви обидва вiдчуєте величезну всепоглинаючу нiжнiсть i не зможете один вiд одного вiдiрватися

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06)

Вашi витрати поки явно перевищують доходи, але з п`ятницi все повернеться в накатану колiю i почнеться сприятливий перiод для реалiзацiї нових проектiв. А поки проявiть терпiння i доробiть те, що почали. Зiрки можуть стимулювати ваше бажання почати процес навчання. Це сприятливий час для поїздок, спiлкування, консультативної i рекламної дiяльностi. З п`ятницi i до кiнця тижня придiлiть бiльше уваги домашнiм справам i спiлкуванню з близькими. Можна робити покупки, займатися своїм зовнiшнiм виглядом, влаштовувати прийоми - але краще для близьких друзiв.
Сприятливi днi: 11; несприятливi: 12.

Бiзнес-прогноз

Увесь тиждень сприятлива для полiпшення фiнансового становища i реалiзацiї цiкавих проектiв. Ваш авторитет на роботi зросте, спiрнi питання вирiшаться на вашу користь.

Еротичний астрологiчний гороскоп

Близнюкам не варто витрачати свiй час на спроби добитися взаємностi вiд людини, який дихає до вас майже що "рiвно". Нiчим цiкавим це не закiнчиться. Краще пошукайте новий об`єкт для пристрастi - це бiльш перспективно. До речi, зiрки пiдказують вам звернути свiй погляд у духовну сторону. Можливо, серед йогiв, даосистов i iнших прихильникiв усвiдомленостi ви знайдете вiдмiнного партнера.

РАК (22.06-22.07)

Тиждень принесе багато позитивних змiн i приємних вражень. Справи просуватимуться без особливих зусиль з вашої сторони. Не перенапружуйтеся. Скоро темп вашого життя прискориться, а поки включайте фантазiю - i вiдпочивайте, розважайтеся. Обстановка в колективi буде комфортною, спiльнi з колегами iнтереси можуть вийти за рамки службових вiдносин. З четверга вам захочеться проявити рацiональнiший пiдхiд до розвитку тем, якi вас цiкавлять. Можна робити придбання, не обмежуючи себе у витратах - ви їх легко компенсуєте.
Сприятливi днi: 11, 12; несприятливi: немає.

Бiзнес-прогноз

Фiнансовi проблеми явно йдуть на другий план. У четвер ймовiрнi новi грошовi надходження, якi дозволять вам реалiзувати вашi давнi мрiї. Гарна тиждень для оновлення свого гардеробу, особливо по частинi взуття i верхнього одягу.

Еротичний астрологiчний гороскоп

Тi Раки, що ще до сих пiр не обзавелися дiтьми, мають всi шанси завагiтнiти на цьому тижнi. Зорi вiщують, що зачатi в цей час нащадки будуть духовно розвиненими i незвичайно товариськими. Якщо ж дiти поки що не входить у вашi плани, приймiть пiдвищенi заходи по запобiганню вiд вагiтностi.

ЛЕВ (23.07-23.08)

Цей час вiдкриє для вас перiод активних змiн. Не виключено, що доведеться робити вибiр, який не входив у вашi плани. Кульмiнацiя подiй тижня очiкується в недiлю, але до цього вам бажано розрахуватися з боргами у всiх сенсах. Не ускладнюйте вiдносини в колективi i з начальством, навiть якщо вас розпирають амбiцiї або ви вiдчуваєте свою правоту. З четверга в грошових справах намiтиться прогрес; вас чекає визнання ваших заслуг. Плануйте на п`ятницю i суботу заходи з розряду приємних.
Сприятливi днi: 14, 16; несприятливi: 17.

Бiзнес-прогноз

З понедiлка по четвер вам необхiдно ретельно контролювати фiнансову сферу, не витрачати зайвого i не дуже розраховувати на свою кредитну карту. У п`ятницю можливi незначнi грошовi надходження.

Еротичний астрологiчний гороскоп

Леви повиннi ретельно вибирати стиль одягу i макiяж. I найкращим варiантом, що забезпечує вам успiх, виявиться iмiдж вечiрньої метелики. Але не тiєї, що носиться по нiчних вулицях в пошуках чоловiкiв, а тiєї, що пурхає на вечiрках, виблискуючи своєю красою. I йде вона незмiнно одна - тому що вона дуже i дуже любить себе ...

ДIВА (24.08-23.09)

П`ятниця стане поворотним днем, з якого ви вiдчуєте, як зникають всi обмеження i затримки, що гальмували вашу активнiсть протягом декiлькох тижнiв. Але майже весь тиждень оптимально пiдходить для завершення справ, наведення ладу i пошуку iнформацiї, яка стане в нагодi для реалiзацiї ваших нових планiв i проектiв. Змiни можуть вiдбуватися i в особистому життi. Несподiвано може з`явитися шанс вiдновити вiдносини. Зустрiчi i розмови на цьому тижнi можуть вказати вам на вашу провину в якомусь конфлiктi. У вихiднi з`явиться прекрасна можливiсть її загладити.
Сприятливi днi: 11; несприятливi: 15.

Бiзнес-прогноз

Постарайтеся утриматися на плаву в першiй половинi тижня, i до вихiдних ви побачите, як прибувають фiнанси. Якщо на вихiднi у вас заплановано побачення, в п`ятницю не забудьте купити подарунок для коханої людини. У недiлю можливi непередбаченi витрати на дiтей.

Еротичний астрологiчний гороскоп

Дiви повиннi обрати своїм зброєю в лiжку не чiпкi кiгтики або гострi зубки - кращими друзями стануть всiлякi "накладнi органи": наприклад, штучний член, iменований також страпон. Що з ним робити далi - пiдкаже ваша фантазiя, але в одному зiрки впевненi: виглядаєте ви точно чудово! I ваш чоловiк неодмiнно це оцiнить ...

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10)

Плануйте на четвер який-небудь важливий для вас захiд - зустрiч, переговори, обговорення з близькою людиною ваших спiльних перспектив. Але формальне оформлення союзiв або угод краще здiйснити у п`ятницю. Добре на цьому тижнi працювати в групi однодумцiв, розширювати сферу контактiв i вести переговори з дальнiми партнерами. Попереду несподiванi перестановки, новi пропозицiї; i пiдгрунтя для всього цього краще готувати вже зараз. У вихiднi будьте обережнi пiд час спортивних тренувань, можливi травми.
Сприятливi днi: 12, 14; несприятливi: 15.

Бiзнес-прогноз

У першiй половинi тижня можливе тимчасове затишшя на роботi, зате потiм може трапиться аврал. Так що готуйтеся до трудових подвигiв. Постарайтеся не переоцiнювати свої сили i можливостi, щоб не давати нездiйсненних обiцянок.

Еротичний астрологiчний гороскоп

Щоб швидше спокусити того, за ким ви так довго полюєте, послухайте ради зiрок. Приготуйте мiсце для засiдки i замаскує. Тобто зробiть вигляд, що вам все одно, i нi про що таке ви зовсiм не думаєте. А в гостi предмет вашого бажання запросили зовсiм навiть просто так. Або гардину повiсити. Далi все повинно йти за планом. Чай з ложкою коньяку, раптово згаслий свiтло (попросiть сусiдiв вирубати пробки в пiд`їздi), пошуки свiчок в темрявi ... Подальшi деталi придумайте самi.

СКОРПIОН (24.10-22.11)

Звернiть увагу на iнформацiю, яка поступить пiд час зустрiчей, листування або власного пошуку у понедiлок. Вона допоможе вам розвинути нову тему в недалекому майбутньому. Тепер прийшов час органiзувати роботу в групi однодумцiв, узявши на себе рiшення найскладнiших i найвiдповiдальнiших питань. З п`ятницi можливе iстотне просування в справах. У особистих вiдносинах великого значення набувають тонкiсть, нюанси. Проявляйте щедрiсть, робiть для коханої людини що-небудь приємне. Краще всього утiлити в життя якесь ваше спiльне бажання.
Сприятливi днi: 11, 17; несприятливi: 14.

Бiзнес-прогноз

Фiнансова сторона занепокоєння не доставить. Положення навiть може значно покращитися, з`являться цiкавi i прибутковi пiдробiтку. Новий, оригiнальний план дiй принесе вам успiх i вiдчутнi результати.

Еротичний астрологiчний гороскоп

"Хай живуть водичка запашна i рушники пухнастi, а також пiна для ванн i корисний для шкiри бальзам!" - приблизно пiд таким девiзом Скорпiони проведуть цей тиждень. Саме тому всi сексуальнi забави також передбачаються не де-небудь, а у ваннiй, басейнi, душі, сауні i так далi. Якщо ж партнер Скорпiонiв нi в яку не хоче "мокнути", нехай хоча б розiтре їх гарячим вологим рушником - в якостi прелюдiї, або намастить зволожуючим молочком пiсля душа ...

СТРIЛЕЦЬ (23.11-21.12)

Не поспiшайте на цьому тижнi нiчого мiняти - ваш час ще не прийшов. Працюйте над нагальними питаннями, наводьте лад в справах. Не вiдмовляйтеся вiд додаткового навантаження, якщо це пiде на користь вашим проектам. Спокiйно вiдносьтеся до того, що доведеться долати перешкоди, переконувати партнерiв або шукати компромiснi рiшення у вiдносинах з близькими. В п`ятницю може несподiвано вдало вирiшитися якесь важливе для вас питання. На вихiднi плануйте активний вiдпочинок, виїзди на природу, вiдновлюйте спортивнi тренування.
Сприятливi днi: 15; несприятливi: 17.

Бiзнес-прогноз

Можливе пiдвищення рiвня вашого добробуту i полiпшення матерiального становища. У понедiлок ймовiрнi новi грошовi надходження. У другiй половинi тижня ваш фiнансовий успiх багато в чому буде залежати вiд дiлових партнерiв.

Еротичний астрологiчний гороскоп

У найближчi днi не виключено, що ви вiдчуєте велику втому, нiж зазвичай - позначаються перевантаження попереднього тижня. Щоб повернути радiсть життя i не перетворитися в байдужа колода, пийте бiльше какао, їжте шоколад i робiть собi i коханiй людинi масаж з маслом какао. Цей природний афродизiак ще й рiвень ендорфiнiв пiднiмає.

КОЗЕРIГ (22.12-20.01)

Цей час пiдходить для вирiшення особистих питань. Ви стаєте романтичнiшими, бiльш рухливими в прагненнi завоювати симпатiї тих, хто вам подобається. Через тиждень вас чекають сюрпризи, але саме зараз прийдуть першi сигнали змiн i нових можливостей. Не залишайтеся наодинцi, не поспiшайте звалювати на себе додатковi обов`язки. Подумайте, з якими питаннями i без вас справляться партнери. В п`ятницю добре вiдновлювати листування або переговори з тими, хто вiд вас далеко. У вихiднi можна робити престижнi покупки.
Сприятливi днi: 12, 16; несприятливi: 11.

Бiзнес-прогноз

Постарайтеся бути економнiше, приглушите прагнення до марнотратства. Вiвторок вдалий для банкiвських справ i бiзнесу. У вихiднi вам, можливо, доведеться працювати.

Еротичний астрологiчний гороскоп

Зодiакальний прогноз для Козерогiв туманно вказує на всiлякi перешкоди на шляху до задоволення ваших таємних бажань. У самий невiдповiдний момент на порозi намалюються родичi, охочi знати: "а що це ви тут робите, i хто, власне, це молода людина?" Або каналiзацiю у сусiдiв прорве, i все це "щастя" почне капати на вашi голови знову-таки в самий розпал занять любов`ю. Зберiгайте почуття гумору i присутнiсть духу - i тодi вам точно нiхто не зможе перешкодити!

ВОДОЛIЙ (21.01-19.02)

Наберiться терпiння i не форсуйте подiї. Прагнiть ефективно справлятися зi своїми обов`язками i накопичуйте матерiали для нових проектiв. Ваш час на пiдходi. А поки знаходьте якомога бiльше часу для вiдпочинку, займайтеся власним здоров`ям. У понедiлок можна вiдвiдати стоматолога. Вiвторок вiдкриє для вас новi перспективи в партнерських вiдносинах. Але врахуйте, що подвiйнi стандарти зараз можуть зiграти з вами злий жарт. Будьте вiрнi своїм принципам, старим друзям i партнерам - i будете у виграшi.
Сприятливi днi: 17; несприятливi: 13.

Бiзнес-прогноз

Фiнансове становище може покращитися завдяки якимось прихованим джерел доходу, добре, якщо про це нiхто зi стороннiх не знатиме. У четвер вдало пройдуть дiловi зустрiчi, що вiдкриє перед вами новi можливостi.

Еротичний астрологiчний гороскоп

Водолiям загрожує красива романтична гра з продовженням. Це той рiдкiсний випадок, коли "кiлька разiв" та ще й з перервами на вино i приємну розмову ... Iнша справа, що далеко не у всiх знайдеться вiдповiдний для цього бой-френд. Так що будьте готовi, що все вищесказане ви дiйсно отримаєте ... але тiльки в кiно, яке вам доведеться дивитися на нiч, запиваючи гарячим чаєм з лимоном i медом - для профiлактики настрою, зрозумiло.

РИБИ (20.02-20.03)

Навряд чи вам вдасться вiдкласти справи i спокiйно вiдпочити на цьому тижнi. На роботi назрiвають змiни. I навiть якщо вони не зачiпають вас безпосередньо, але загальна атмосфера зажадає про вас емоцiйної участi в справах колективу. У понедiлок вам належить вiдволiктися на рiшення особистих питань. З вiвторка смiливо здiйснюйте те, що задумали. На суботу i недiлю плануйте розважальнi i одночасно кориснi заняття, проявiть турботу про свiй зовнiшнiй вигляд - попереду вас чекає багато зустрiчей i цiкавого спiлкування.
Сприятливi днi: 16; несприятливi: 14.

Бiзнес-прогноз

На цьому тижнi вам необхiдно термiново зайнятися наведенням порядку у фiнансових справах. Пiд загрозою зриву можуть опинитися угоди i термiни здачi проектiв або об`єктiв. Не забувайте, де має звичку перебувати безкоштовний сир.

Еротичний астрологiчний гороскоп

Серце Риб на цьому тижнi може викрасти людина, пов`язана з музикою або театром - можливо, безпосередньо, можливо, опосередковано. Зачарованi цими давнiми мистецтвами, Риби, немов слухнянi овечки за пастухом, пiдуть за "музикантом" куди завгодно. Аби без перерви тiшити свiй слух - i допомагати "налаштовувати iнструмент"!
 

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини