Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 11:34:39

Гороскоп на наступний тиждень 5-11 листопада 2018 року

04.11.2018   19:11Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень з 5 до 11 листопада 2018 року.

 Овен (21.03—20.04). Тим, хто мріяв отримати першу або другу вищу освіту, необхідно, засукавши рукави, почати готуватися. Зірки протегують вам у всіх перспективах, що стосуються розширення свідомості та підвищення освіти.
Дні: спр. — 5; неспр. — 7.
 
Телець (21.04—21.05). Будьте уважнi, ви можете познайомитися з такою людиною, завданням якої буде багато в чому змінити ваше життя, погляди, цінності. Активність і старанність — ключ до успіху.
Дні: спр. — 9; неспр. — 10.
 
Близнюки (22.05—21.06). Перешкодою на шляху до досягнення цілей буде невміння користуватися часом, а також непотрібні поїздки, зустрічі, суєта. Самостійність у прийнятті рішень — це теж одне з випробувань.
Дні: спр. — 6; неспр. — 8.
 
Рак (22.06—23.07). Чим легше та оптимістичніше ви поставитеся до подій тижня, тим щедріше обдарує вас доля. У багатьох події будуть пов’язані з далекими країнами, культурами і людьми здалеку.
Дні: спр. — 5; неспр. — 6.
 
Лев (24.07—23.08). Знаком долі буде можливість роботи з іноземними фірмами, а також далекі поїздки. І хоч як би було складно включатися в цю діяльність, витрачені зусилля будуть винагоро­джені. Ви зможете створити хорошу базу на тривалий період часу.
Дні: спр. — 8; неспр. — 9.
 
Діва (24.08—23.09). Бажано утриматися від спокуси притягувати до себе підвищену увагу. Якомога менше самореклами. Не варто занадто афішувати свої цілі, плани, мрії. Якщо ж це сталося, то в більшості випадків удача буде не на вашому боці.
Дні: спр. — 5; неспр. — 6.
 
Терези (24.09—23.10). У цей час не бажано змiнювати iмiдж. Підвищений егоїзм, надмірна увага до своєї зовнішності, перебільшення своїх здібностей і проблем душі — це шлях, що веде до самотності.
Дні: спр. — 7; неспр. — 9.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Завдяки підвищенiй зарозумілості ви можете притягнути людей, внутрішня природа яких відповідатиме вашій. Водночас ви пожалкуєте про те, що доля звела вас разом.
Дні: спр. — 8; неспр. — 11.
 
Стрілець (23.11—21.12).
Особливо критичною виявиться ситуація, якщо в цей період ви укладете зобов’язання щодо один одного. Наприклад, шлюбний контракт. Будь-яку зраду або невірність iз боку партнера необхідно буде розглядати як дзеркальне відображення власних вчинків.
Дні: спр. — 6; неспр. — 9.
 
Козеріг (22.12—20.01). Шлях, на якому вас чекає захист ангела-хранителя, — це вміння справедливо та гармонійно розпорядитися тими духовними та матеріальними ресурсами, якими обдаровує вас доля.
Дні: спр. — 9; неспр. — 10.
 
Водолій (21.01—19.02). Вам доведеться приймати рішення і брати на себе відповідальність не тільки за свої слова і вчинки, а й за багатьох людей у своєму оточенні. І нічого не вдієш — «узявся за гуж, не говори, що не дуж».
Дні: спр. — 7; неспр. — 8.
 
Риби (20.02—20.03).
Ви продовжите справу, розпочату минулого мiсяця. Багато представників цього знака звалять на свої плечі дуже великий тягар, постійно відчуваючи себе у відповіді за все, аж до найдрібніших деталей.
Дні: спр. — 8; неспр. — 10.

Інша версія:

ОВЕН

У вас усе виходить, однак постарайтеся не зазнатися й не почати вихвалятися, бо злякаєте удачу. У роботі бажано уникати самовпевненості. Вам необхідно тверезо й розважливо побудувати грамотний план дій, який сприятиме просуванню кар’єрними сходами та поліпшенню вашого матеріального становища.

ТЕЛЕЦЬ

Нестримне прагнення рухатися вперед дозволить вам змести на своєму шляху всі перешкоди. Намагайтеся зберігати гарні стосунки з начальством. Будьте коректні у формулюваннях. Цього тижня виникне ризик не помітити потреб близьких людей, які чекають на ваші увагу та допомогу.

БЛИЗНЮКИ

Настав час рухатися вперед, до нового та досить цікавого. Сприятливий період для зміни роботи. Є ймовірність появи впливового заступника або спонсора. У вихідні можуть відбутися приємні події з вашими дітьми чи батьками.

РАК

Вас підхопить вітер змін і підштовхне до звершень у різноманітних сферах життя. Одним із найважливіших завдань буде встигнути потрапити на потрібне місце в потрібний час. У вихідні не підпускайте до себе лінь, які б солодкі слова вона не нашіптувала вам на вухо.

ЛЕВ

Дослухайтеся до своєї інтуїції та займайтеся тільки тими проблемами, на необхідність вирішення яких вона вкаже. Намагайтеся уникати сварок з близькими людьми, не починайте суперечок на будь-яку серйозну тему. У вихідні приділіть увагу домашнім справам.

ДІВА

Не все бажане реалізується, але не варто впадати через це в розпач, депресія не помічник у справах. Спокій і розважливість допоможуть упоратися з усіма проблемами. Знаходьте в будь-якій ситуації позитивні моменти, радуйтеся тому, що відбувається.

ТЕРЕЗИ

Буде можливість багато чого досягти й отримати безліч вражень. Велика ймовірність, що ви успішно завершите розпочаті справи. Виявляйте наполегливість у відстоюванні своїх інтересів. Вихідні обіцяють бути спокійними, що дозволить вам злегка розслабитися.

СКОРПІОН

Беріть на себе навантаження, яке відповідає вашим можливостям. Імовірна пропозиція, що відкриє перед вами нові можливості. Однак у вихідні краще обмежитися дрібними поточними справами й не замахуватися на більше.

СТРІЛЕЦЬ

Вам доведеться докласти чимало зусиль, щоб утримати ситуацію під контролем. Зайва емоційність може зашкодити. На вихідні не варто планувати нічого серйозного, краще розважтеся, це гарний час для зустрічі з друзями.

КОЗЕРІГ

Варто втілити в життя свої таємні плани та задуми. Однак, щоб здійснити деякі з них, їх доведеться злегка відкоригувати. Намагайтеся не приймати швидких рішень: виділіть собі час, аби все добре обміркувати. У вихідні не створюйте конфліктних ситуацій.

ВОДОЛІЙ

Не звертайте уваги на деякі дивацтва в поведінці своїх знайомих. Ви теж не завжди дієте логічно. Зараз ви, як ніколи, проникливі, тож використайте цей час для прояснення багатьох загадок свого життя. Якщо у вас не лежить душа до якоїсь людини або роботи, не варто витрачати на них свій час.

РИБИ

Зберігайте свої ідеї та плани в таємниці, щоб вони реалізувалися. На роботі виявляйте дипломатичність і спокій. Бажано рівномірно чергувати роботу й відпочинок. У вихідні дослухайтеся до себе та постарайтеся уникати будь-яких ситуацій, що здаються вам сумнівними.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини