Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 14:51:01

10 крутих цьогорічних серіалів, які ви могли пропустити

28.10.2018   17:59Агенцiя

Іноді, приходячи додому після важкого робочого дня, хочеться впасти на диван і увімкнути який-небудь цікавий серіал. Але часом вибір кінострічки займає більше часу, ніж її перегляд.

І поки ми годинами копаємося в інтернеті у пошуках крутого серіалу, час вже лягати спати.

Щоб заощадити вам час, ми зібрали нові серіали, які ви, можливо, не бачили.

 

Співчуваю вашій втраті (Sorry for Your Loss)

© Sorry for Your Loss / Big Beach TV

Головна героїня Лі Шоу переживає смерть чоловіка, справляється з втратою і болем в душі і намагається відновити обірвані стосунки з родиною та друзями. На Шоу чекає багато драматичних подій, але вона вірить, що подолає всі складнощі.

Серіал, який вражає у саме серце, змушуючи співпереживати героям і плакати разом з ними. PS Запасіться носовими хустками.

Касл-Рок (Castle Rock)

© Castle Rock / Warner Bros. Pictures

Події серіалу відбуваються у вигаданому містечку Стівена Кінга – Касл-Році. Саме тут розгулювали серійні вбивці, скажені собаки нападали на людей і диявол торгував проклятими речами. Після самогубства начальника в’язниці Шоушенк у закритому крилі знаходять замкненого юнака. Ніхто не знає, хто це, а сам хлопець називає тільки ім’я адвоката Генрі Дивера, який народився в Касл-Року. Незабаром адвокат отримує анонімний дзвінок, який змушує його повернутися до рідного міста і з’ясувати історію ув’язненого.

Містичний трилер, який вартий витраченого часу.

Пікнік біля Висячої скелі (Picnic at Hanging Rock)

© Picnic at Hanging Rock / Amazon Studios

Події серіалу відбуваються на самому початку ХХ століття. Дівчата-студентки разом зі своїми виховательками вирушають на пікнік біля Висячої скелі. Кажуть, що це місце зберігає в собі містичну і зловісну силу. Хто б міг подумати, що це виявиться правдою. Нез’ясовним чином зникають 3 дівчини, і ніхто не може їх знайти.

 

Фільм сподобається любителям артхаусу і шанувальникам мелодрам.

Привиди будинку на пагорбі (The Haunting of Hill House)

© The Haunting of Hill House / Paramount Television

Подорослішалі нащадки сімейства Крейн згадують своє дитинство у страшному маєтку Хілл-Хаус, який батьки купили для реставрації. Події в будинку дуже сильно вплинули на їхнє майбутнє. Так, наприклад, старший брат став письменником, одна сестра працює доктором психіатрії, інша – власниця похоронного бюро, а молодший брат страждає від наркотичної залежності. У всіх дітей напружені відносини з батьком, який ніколи не розповідав, що сталося у той день, коли померла мама, і чому вони покинули маєток.

Загадковий і красивий серіал, який не відпускає до самого фіналу.

Ти (You)

© You / Warner Horizon Television

Головний герой серіалу – успішний менеджер книгарні – знайомиться з чарівною юною письменницею. Хлопець закохується настільки, що стає одержимий нею. Через соцмережі він дізнається подробиці життя дівчини і намагається підібратися до неї якомога ближче. Незабаром головний герой перетворюється на тирана, готового усунути будь-яку перешкоду на шляху до своєї мети. Навіть якщо ця перешкода – людина.

Цікавий серіал, який можна подивитися всього за пару днів.

 

Траст (Trust)

© Trust / Cloud Eight Films

Пол Гетті – нафтовий магнат і один із найбагатших людей в історії. Навколо нього завжди були люди, які бажали хоча б частково заволодіти його грошима: сім’я, друзі, вороги і багато інших. Одного разу його онука викрадають і вимагають викуп у $ 17 млн. Для Пола Гетті ця сума мізерно мала, але він робить офіційну заяву, в якій говориться, що він не заплатить жодної копійки.

Серіал розповідає не тільки про саме викрадення, а й про важкі відносини у сім’ї деспотичного мільярдера.

Терор (The Terror)

© The Terror / AMC Studios

У 1845 році експедиція під командуванням полярного дослідника сера Джона Франкліна вирушила на суднах «Терор» і «Еребус» до північного узбережжя Канади. Незабаром кораблі безслідно зникають, і на їхні пошуки вирушають нові мандрівники. Чи зможе хтось знайти зниклу експедицію і дізнатися, що сталося насправді?

Серіал знятий за однойменною книгою, в основу якої лягла реальна історія дослідницької експедиції.

Йеллоустоун (Yellowstone)

© Yellowstone / Linson Entertainment

Йєллоустон – перший у світі національний парк, одне з найвідвідуваніших місць у США. Але тут, на кордоні цивілізації, відбувається багато такого, чого не бачать туристи. Сім’я Даттон, яка володіє великим ранчо, бореться за свою землю з Томасом Рейнвотером – господарем індіанської резервації – і Деном Дженкінсом – будівельним магнатом. Перебуваючи у стані неспокою і передчуваючи початок війни, головний герой також намагається налагодити свої відносини з сім’єю, яка поступово від нього віддаляється.

Серіал сподобається як шанувальникам екшену, так і любителям мелодрам.

Баррі (Barry)

© Barry / HBO

Головний герой серіалу Баррі – колишній морський піхотинець і нині нікудишній кілер. Він вирушає на завдання до Лос-Анджелеса і волею випадку потрапляє на курси акторської майстерності. Надихнувшись атмосферою, Баррі вирішує стати актором і змінити своє життя.

Комедійний серіал для тих, хто хоче посміятися від душі.

Перші (The First)

© The First / Hulu

Серіал розповідає про колишнього астронавта НАСА Тома Хаггерті, що готується вирушити на Марс на пілотованому космічному кораблі. Головний герой переживає непрості часи і стикається з численними труднощами: його дружина померла за дивних обставин, дочка стала наркоманкою, а місія, як вважає головний герой, приречена на провал.

Драма, що розповідає про сімейні цінності, прагнення та мрії.

джерело

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини