Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:34:13

13-й табір "Перехрестя-Юнь-2018"

31.08.2018   15:10Агенцiя

З 24 по 30 серпня для активної молоді міста тривав 13-й табір «Перехрестя-Юнь-2018» у селі Количівка(на базі табору «Юний турист»), організований управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради та позашкільним навчальним закладом «Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання».

Набір учасників у табір створив справжній ажіотаж серед активних представників шкільного самоврядування, студентів, вихованців клубів за місцем проживання та їх батьків.

Програма табору передбачала освітні блоки (тренінги на теми: командоутворення, лідерство, комунікація, волонтерство, ціла та іх досягнення, ейдетика, поп-арт, профілактика негативних явищ у молодіжному середовищі, акторська майстерність, музична грамотність) спортивно-ігрові активності (квести, веселі старти, ігри, тощо) та різноманітні вечірні розважальні програми.

Нововведенням цьогорічного табору стали «старші» помічники (випускники минулих таборів «Перехрестя-юнь»), які виконували функцію посередників між організаційним комітетом та учасниками.

До табору завітали щирі друзі управління. Це – В'ячеслав Голуб, Татьяна Децюк (Tatyana Detsyuk), ЧЕРНІГІВСЬКА ЛІГА КВН / КВН ЧЕРНІГІВЩИНИ, ТЕАТР "АмаТеа", Valeriy Ryabukha, педагоги і директор клубів за місцем проживання, Alina Leshchenko, Тарас Степанушко, Ярик Гладкий.

Ми висловлюємо велику подяку членам організаційного комітету, усім тим, хто долучився до проведення табору «Перехрестя-Юнь-2018», а саме: Людмила Довгоброд, Галина Вершок, Anna Romanchuk, Никита Макивчук та Серёга Койдан.


Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини