Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 19:28:59

Гороскоп на наступний тиждень 27 серпня - 2 вересня 2018 року

26.08.2018   17:32Агенцiя

В період з 27 серпня по 2 вересня практично всі знаки Зодіаку відчують на собі вплив повного Місяця 26 серпня. В цей час можуть виникати проблеми в стосунках, а також у фінансах.

Кілька днів до та після повного Місяця – небезпечний час, який може проявитися у шахрайстві, інтригах та аферах. Потрібно бути пильними і не погоджуватися на сумнівні справи. З 28 серпня можна буде почати підготовку до запуску нових справ і проектів.

ОВЕН

Чітко сформулюйте мету та пріоритети, і спокійненько пливіть за течією. Все поступово складатиметься на вашу користь. Скромність – прикраса мудрості, не забувайте про це, і тоді безліч можливих непорозумінь, незручностей і навіть конфліктних ситуацій обминатимуть вас.

ТЕЛЕЦЬ

Настав сприятливий момент для вільного вираження власних емоцій і почуттів. Вам необхідно навчитися наполегливіше відстоювати свої плани й задуми. Не слід дратуватися через дрібниці, а наполегливо і послідовно йти до наміченої мети – тоді ви відчуєте прекрасний настрій, почуття справжнього духовного піднесення.

БЛИЗНЮКИ

Наразі у Вашому житті навряд чи відбуватимуться важливі та динамічні події, отже це сприятливий момент для релаксації і відновлення сил. Корисно якийсь час побути на самоті в тиші і спокої. Для вирішення фінансових питань більш вдалою виявиться друга половина цього тижня.

РАК

Невеличкі труднощі легко відступатимуть під вашим натиском, а більш серйозні тільки підвищать ваш бойовий запал. Не зволікайте, не втратьте слушної нагоди! Дружня рекомендація або пропозиція змінить ваш стан на краще, якщо, звичайно, ви підготуєтеся заздалегідь і не зіпсуєте все власною нерішучістю.

ЛЕВ

Не виключені ускладнення на роботі через розбіжності з керівництвом.

Хто б не опинився правий у кінцевому рахунку, не слід розпочинати із цього приводу відкриті бойові дії. Контролюйте емоції – ви можете в запалі наговорити багато зайвого, про що потім довго шкодуватимете. Не хвилюйтеся, вірте у себе та свої сили.

ДІВА

Сприятливий момент для прийняття відповідальних рішень. Нові події, які відбуватимуться, відвернуть вас від сумних думок і дарують чималий заряд оптимізму. Подумайте про підвищення свого професійного рівня і розширення кругозору. Прийміть запрошення старих друзів, воно дуже важливо для вас.

ТЕРЕЗИ

Наразі може здаватися, що ви заплуталися в ситуації, яка створилася на цей момент. Пориньте у спокій і тишу для самопізнання. Імовірні просування службовими східцями або поїздка за кордон. Не слід відвертатися від сторонньої допомоги, бо ваші сили й можливості не безмежні.

СКОРПІОН

З’явиться чимало способів домогтися бажаного. Не виключено одержання додаткового прибутку або просування службовою ієрархією. Вам необхідно приховати свої уразливі місця, інакше при вирішенні складних питань вас можуть змусити помилятись. Будьте чемним і коректним з колегами та друзями – надмірна емоційність вам зараз тільки зашкодить.

СТРІЛЕЦЬ

Будьте далекоглядним, тримайте себе в руках – і тоді вам не доведеться каятися у своїх гріхах. Імовірне надходження цікавої інформації, дуже важливо правильно та своєчасно її використати. Не потрапляйте на вудку і не вірте ілюзіям, тоді вам гарантований успіх.

КОЗЕРIГ

Самовладання та інтуїція допоможуть з честю вийти iз будь-якої ситуацiї та знайти вiдповiдi на всi питання, які цiкавитимуть вас. Щоб не псувати настрою собi та оточуючим, проявiть бiльше витримки до близьких та друзiв, а непотрiбного спiлкування з малознайомими або неприємними вам людьми намагайтеся зовсiм уникати.

ВОДОЛІЙ

Протягом цього тижня варто звернути увагу на власне здоров’я. У випадку появи будь-яких захворювань негайно звертайтеся до лікаря, не зволікаючи з обстеженнями та лікуванням. Слушний період для творчості в будь-яких його проявах. Ви зможете істотно змінити навколишній світ, якщо захочете цим займатися.

РИБИ

Робота не вимагатиме від вас зайвої напруги та надзусиль, а отже, у вас з’явиться можливість частіше бувати вдома. Уважніше поставтеся до своїх дітей, намагайтеся захистити їх від потенційно небезпечних ситуацій. Цей період варто присвятити домашнім і побутовим справам.

Інша версія:

ОВЕН (21.03-20.04)


Цей тиждень дає вам шанс перевернути своє життя, змiнити напрям дiяльностi або переглянути вiдносини з партнерами. Ви будете настроєнi рiшуче, але головне - не допускайте емоцiйних перевантажень. У понедiлок i вiвторок формуються тенденцiї на мiсяць вперед. Усамiтнюватися не слiд - це сприятливий час, щоб дiйти визначеностi в близьких вiдносинах i обговорити плани з колегами. На середу i четвер плануйте справи, якi вимагають швидкого виконання.
Сприятливi днi: 30, 2; несприятливi: 31.

Бiзнес-прогноз

На цьому тижнi у вас з`явиться можливiсть проявити iнiцiативу i показати себе в професiйнiй сферi з кращого боку. Однак не виключено, що у вас з`являться i суперники. П`ятниця - не той день, коли з собою варто носити велику суму, а в недiлю будуть вдалими серйознi придбання.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05)

У ваших фiнансових перспективах можуть намiтитися новi тенденцiї. Витрати поки краще звести до мiнiмуму i зосередитися на питаннях заробiтку. Можливi несподiванi пропозицiї. Але прийняти можна тiльки тi з них, що вже вiдбувалися ранiше, i з якихось причин спiвпраця не склалася. В середу i четвер будьте обережнiшi в подорожах, бережiть матерiальнi цiнностi. Ви стаєте привабливi для оточуючих.
Сприятливi днi: 28, 31; несприятливi: 2.

Бiзнес-прогноз

Можлива паперова тяганина i складностi при врегулюваннi фiнансових питань. У середу i четвер не виключенi зриви домовленостей i невиконання зобов`язань. У вихiднi вам доведеться пройтися по магазинах з дiтьми i купити все необхiдне до навчального року.

Еротичний астрологiчний гороскоп

Тельцi схильнi з сумом дивитися на "справи минулих днiв", вдаючись до спогадiв, як (де, скiльки разiв) їх колись любили. Сентиментальнiсть їх дiйде до абсурду, коли вилити душу з усiма iнтимними подробицями захочеться першому зустрiчному. Добре, якщо перший зустрiчний виявиться сторонньою людиною, а не ваша, наприклад, свекруха або ж власнi дiти ...

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06)


У цей перiод бiльш глибоко опрацьовуватимуться сексуальнi питання, пiдвищення вiдчуття моральної вiдповiдальностi з переконань, а не через сором`язливiсть приведе до нормальних сексуальних вiдносин. Перiод зрiлостi, розсудливостi i доброти сприятиме, перш за все, подоланню вiкової рiзницi в любовних вiдносинах, оскiльки рiвень мiжособових вiдносин залежить в меншiй вiд сексуальних потреб, нiж вiд потреб гармонiї i врiвноваженостi.
Сприятливi днi: 27, 30; несприятливi: 1.

Бiзнес-прогноз

На цьому тижнi робота не буде заважати вашому особистому життю. I взагалi графiк у вас виявиться вельми комфортний. I ви зможете проявити також свої творчi здiбностi i отримати додатковий прибуток. Найвдалiшi днi - четвер i п`ятниця.

Еротичний астрологiчний гороскоп

Близнюки задумаються про сексуальнi табу, що панують в суспiльствi, i прийдуть до невтiшних висновкiв. За їхньою логiкою, потрiбно або заборонити однозначно все, крiм мiсiонерської пози, або це все дозволити. Справдi, все одно скоро всі перейдуть виключно на вiртуальний секс, а вже там можна назватися ким завгодно i робити що завгодно ...

РАК (22.06-22.07)

Ваш ентузiазм в кар`єрних питаннях дещо стихне, i бiльше часу ви зможете придiлити будинку i близьким. Це вдалий час для генеральних прибирань, невеликих ремонтiв, наведення ладу. Турботи, роздiленi з членами сiм`ї, допоможуть пережити стресовi ситуацiї, пов`язанi з основною роботою. Найближчим часом вам не обов`язково проявляти дiлову активнiсть - багато питань вирiшаться без вашої участi. Головне - пiдтримувати довiрчi вiдносини з партнерами, а iнiцiативу вони вiзьмуть на себе.
Сприятливi днi: 31, 1; несприятливi: немає.

Бiзнес-прогноз

На початку тижня краще зайнятися вирiшенням дрiбних завдань i виправленням недолiкiв. Адже керiвництво не буде вимагати вiд вас трудових подвигiв. У четвер угоди i дiловi переговори пройдуть вдало. У п`ятницю можливi грошовi надходження.

Еротичний астрологiчний гороскоп

Вам підійдуть свiтські тусовки i увага натовпу - тiльки при такому розкладi ви вiдчуєте себе настiльки добре, щоб порахувати можливим вдатися до любовних утiх. Якщо ж ревнивці норовлять замкнути вас вечорами вдома, то їм не варто чекати вiд вас навiть поцiлункiв.

ЛЕВ (23.07-23.08)

У неодружених Левiв з`явиться потяг до нових розваг i захопленням. Любов стає однiєю з прiоритетних тем. Може повернутися старе почуття або у вiдносинах, що вже склалися, намiтиться новий настрiй. Але не виключенi i сварки, розриви зв`язкiв. Не варто утримувати ситуацiю, зiрки зараз не залишають вибору - вiдбувається те, що назрiло. У вихiднi обстановка стабiлiзується, намiтяться невiдкладнi справи, з`являться пропозицiї, що стосуються задоволень або придбань.
Сприятливi днi: 30, 31; несприятливi: 27.

Бiзнес-прогноз

З фiнансовою сферою на цьому тижнi можуть виникнути проблеми, витрати ризикують зрости. Так що купувати краще тiльки найнеобхiднiше. У вихiднi варто налягати на овочi та фрукти зi свого городу i не ходити в магазини зовсiм.

Еротичний астрологiчний гороскоп

Левам дуже хочеться розбещеностi i одночасного повного одкровення i оголення перед партнером. Можливо, вашому коханому хочеться того ж самого? Тодi що вам заважає зiграти в привабливу гру "Юна спокусниця на сповiдi"? Повне покаяння веде до дуже солодкого спокути ... I пам`ятайте, що ви завжди можете помiнятися ролями!

ДIВА (24.08-23.09)


Витонченiсть у виразi Ваших iнтересiв, думок та iдей допоможе Вам в дiловому спiлкуваннi. Хороший перiод для складання кореспонденцiї i ведення переговорiв, обговорення, конференцiй, для складання i пiдписання важливих документiв i контрактiв. Прибуток в деяких сферах бiзнесу. Можливi вдалi короткi дiловi поїздки, отримання приємних вiстей. Хорошi можливостi дає свiтське спiлкування в цi днi.
Сприятливi днi: 31, 2; несприятливi: 30.

Бiзнес-прогноз

Вирiшуючи матерiальнi проблеми, зараз краще розраховувати тiльки на свої сили. У понедiлок можливi новi фiнансовi надходження, однак грошi будуть настiльки ж швидко зникати. Друга половина тижня буде бiльш стабiльною. У недiлю вам, схоже, доведеться думати про справи.

Еротичний астрологiчний гороскоп

Дів очiкують щедрi обiцянки з боку представникiв чоловiчої статi, які насправдi не збираються нiчого виконувати. Вiдповiдно, спочатку вас поводять за нiс, а потiм десь неодмiнно обдурять! Загалом, самотнiсть зараз - це воiстину ваше спасiння.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10)


Якiсь iз важливих для вас вiдносин дадуть трiщину. Можливi конфлiкти з найнесподiванiших приводiв, розкриття таємниць, розставання. Але стримати нiчого не можна - вiдбудеться тiльки те, що назрiло i повинно вiдбутися. Так само у ваше життя може повернутися людина, з якою ви розлучилися, але тема виявилася невичерпаною. В п`ятницю з`явиться можливiсть визначитися iз завданнями на найближчий час i обговорити плани з дiловими партнерами.
Сприятливi днi: 29, 30; несприятливi: 31.

Бiзнес-прогноз

На цьому тижнi вас можуть очiкувати непередбаченi витрати, проте ваш бюджет вiд цього практично не постраждає. У вiвторок вашi друзi можуть залучити вас в зайвi витрати. У п`ятницю у вас з`явиться можливiсть заробити, не пропустiть шанс.

Еротичний астрологiчний гороскоп

Все, що найближчим часом необхiдно представникам вашого знаку - це дотримуватися правил пристойностi i не атакувати першими там, де це не прийнято. Не кидайтеся в бiй, а дайте себе спокусити, щоб вашому коханцевi було тим приємнiше збирати плоди своєї перемоги. I будьте повiльними - дуже, дуже повiльними в задоволеннях ...

СКОРПIОН (24.10-22.11)


Тепер бiльше часу бажано проводити наодинцi, а в роботу вносити бiльше творчих аспектiв i фантазiї. У понедiлок i вiвторок не варто поспiшати з нововведеннями. За цей тиждень вiдбудеться багато нового, що примусить вiдкоректувати плани, i можливо, повернутися до ранiше вiдкладених справ i проектiв. Доведеться виправляти старi помилки, але головне - не наробити нових.
Сприятливi днi: 27, 29; несприятливi: 31.

Бiзнес-прогноз

Вас чекають цiкавi i прибутковi дiловi пропозицiї. У понедiлок можливий вступ цiкавої iнформацiї. У середу можете розраховувати на премiю. Обстановка на роботi буде комфортною i творчої.

Еротичний астрологiчний гороскоп

Велика ймовiрнiсть будь-якого конфузу пiд час статевого акту. Так що не варто планувати першу близькiсть, якщо з вашим нинiшнiм партнером далi поцiлункiв i вельми скромних обiймiв ви ще не заходили. Проте будь-якi романтичнi прогулянки під зiрками i довгi розмови про неземне кохання - стануть приводом для нових зустрiчей ...

СТРIЛЕЦЬ (23.11-21.12)

Можливi поїздки, вiдрядження, активiзацiя переговорiв iз зарубiжними партнерами. Особливо з питань, якi вже обговорювалися ранiше, але з яких-небудь причин були вiдкладенi. З вiвторка можна приступати до нових справ або займатися питаннями освiти. Окрiм нових знань, вас чекають цiкавi, незвичайнi знайомства, якi в майбутньому виявляться корисними. В середу i четвер активно просувайте свої плани. На найближчi декiлька тижнiв не варто не планувати нiяких нововведень.
Сприятливi днi: 2; несприятливi: 1.

Бiзнес-прогноз

Золотих гiр у фiнансовому планi тиждень поки не обiцяє. Бажано проявити розумну обережнiсть, особливо в четвер. Зате п`ятницю принесе приємнi для вашого бюджету новини.

Еротичний астрологiчний гороскоп

На жаль, Стрiльцi не в найкращому настрої i самопочуттi для будь-яких проявiв лiбiдо. Єдиний засiб, здатне полiпшити ваш стан i навiть трохи розвеселити - це смачна їжа з пляшкою хорошого вина. Загалом, в еротичних же iнтересах вашого супутника життя здогадатися, що смажена вами картопля - це не зовсiм те, i запросити вас в затишне кафе ...

КОЗЕРIГ (22.12-20.01)

Рiзноманiтнiсть вражень на цьому тижнi вам гарантована. У вiвторок може вiдбутися щось неординарне на роботi або доведеться зiткнутися з непередбаченими перешкодами в справах. Далеко не все тепер залежить вiд вашого бажання. Доведеться стримати витрати i якийсь час терпляче справлятися з тiгарем обов`язкiв. В середу i четвер ви вже знайдете компромiснi рiшення проблем i зможете знову проявляти ентузiазм i активнiсть в справах, якi намiтили.
Сприятливi днi: 1, 2; несприятливi: немає.

Бiзнес-прогноз

Важливi професiйнi контакти краще планувати на понедiлок або вiвторок. Не давайте волi емоцiям, це може вплинути на ставлення до вас дiлових партнерiв. У четвер i п`ятницю можливi незначнi грошовi надходження.

Еротичний астрологiчний гороскоп

I стриманi, i не лiзуть за словом у кишеню Козероги перевершать самі себе i почнуть вiдважувати двозначностi одну за одною, вражаючи оточуючих своєю "зiпсованiсть" до глибини душi. Постарайтеся зберегти ваш настрiй до того самого "моменту iстини", коли подiбнi непристойностi припадуть "до двору" i ляжуть на поживний ґрунт.

ВОДОЛIЙ (21.01-19.02)

Ви комфортно вiдчуватимете себе на самотi, займаючись звичною дiяльнiстю. Але навряд чи вдасться на цьому тижнi зберегти стабiльнiсть у справах i внутрiшню рiвновагу. Доведеться переключитися на позачергову роботу. Новi iдеї i пропозицiї можуть спочатку викликати протест, але не поспiшаєте вiдразу вiдповiдати вiдмовою. Дайте ситуацiї проявитися, а собi залиште час подумати.
Сприятливi днi: 30; несприятливi: 31.

Бiзнес-прогноз

Фiнансове становище стабiльне. Середа порадує цiкавими дiловими пропозицiями. Можливо, у вихiднi вам знадобиться фiнансова допомога вiд близької людини. I вiн зробить її без зайвих прохань i запитань.

Еротичний астрологiчний гороскоп

Найбiльш чутливi областi вашого тiла - це руки. Це означає, що чоловiки повиннi цiлувати вам руки, а ви їх цими самими руками станете нiжно гладити. А ще можна спробувати рiзнi браслети i обручки - вони можуть посилювати вiдчуття.

РИБИ (20.02-20.03)


Цього тижня вiдбудеться рiзкий поворот подiй, немов щось зупинить вас в стрiмкому русi - i примусить рухатися в новому напрямi. З вiвторка потрiбно буде наново зорiєнтуватися в тому, чим ви зайнятi, i переглянути свої плани i обов`язки. Непередбачуванiсть всього того, що вiдбувається, вимагає швидкої реакцiї i конструктивного пiдходу з вашої сторони. В середу будьте особливо уважнi, не давайте своїм почуттям безперешкодно проявлятися пiд впливом настрою.
Сприятливi днi: 28, 30; несприятливi: 31

Бiзнес-прогноз

Фiнансове становище досить стабiльно, i не викликає особливого занепокоєння. Постарайтеся не забувати про почуття мiри, роблячи придбання для себе, сiм`ї i для будинку. У четвер будьте обережнi з багатообiцяючими пропозицiями про роботу, вони навряд чи виявляться прибутковими. П`ятниця - вдалий день для покупок.

Еротичний астрологiчний гороскоп

У Риб починається гон - i цей тиждень стане яскравим тому пiдтвердженням. Ви немов зiрветеся з ланцюга, вiдчуваючи власне тiло - зголоднiлим по чоловiчим рукам i губам, а себе - вельми нещасною без палкого кохання. I не дай бог кому-небудь дати вам хоч найменший привiд почати на нього полювання. Поки ви не отримаєте свого - вiд бiдолахи не вiдчепиться ...

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.