Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 14:23:41

Гороскоп на наступний тиждень 2-8 квітня 2018 року

01.04.2018   11:04Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень з 2 по 8 квітня 2018 року

Овен (21.03—20.04). Самотні люди цілеспрямовано шукатимуть серйозних відносин, однак через розбiрливiсть не зможуть
знайти постійного партнера.
Дні: спр. — 2; неспр. — 3.
 
Телець (21.04—21.05). Фінансові питання не будуть настільки актуальними для вас, якщо у вас є деякi заощадження, що дозволяє не думати про завтрашній день.
Дні: спр. — 6; неспр. — 7.
 
Близнюки (22.05—21.06). Ви вмiєте працювати й отримувати дохід. Витрачатимете гроші, в основному на сім’ю. Свята потребують додаткових витрат, тож доведеться з цим змиритися.
Дні: спр. — 3; неспр. — 5.
 
Рак (22.06—23.07).
Перш за все, вiд вас вимагатимуть концентрації. Якщо ви намагатиметеся реалізуватися відразу в кількох різних сферах, то можете не досягти нічого.
Дні: спр. — 8; неспр. — немає.
 
Лев (24.07—23.08). Якщо ви виберете конкретну мету, то вже невдовзi зможете пожинати плоди своєї праці. Це може бути нова посада або нова робота.
Дні: спр. — 4; неспр. — 5.
 
Діва (24.08—23.09). Вам усього доведеться добиватися з боєм, не варто розраховувати на прихильність долі або чиюсь допомогу. Працюючи над новим проектом, ви зможете заручитися пiдтримкою iнвесторiв.
Дні: спр. — 6; неспр. — 8.
 
Терези (24.09—23.10). Варто навчитися прощати людей і бути терпимiшими до слабкостей інших. Це допоможе вам уникнути багатьох проблем.
Дні: спр. — 3; неспр. — 4.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Вирішивши налагодити особисте життя, доведеться відмовитися від кар’єри і всю свою увагу зосередити на людині, вiд якої ви хочете добитися взаємності.
Дні: спр. — 4; неспр. — 7.
 
Стрілець (23.11—21.12). Велика ймовірність, що сутички з конкурентами можуть закінчитися плачевно для вас. Якщо ви пройдете всі випробування, то зможете досягти неабияких успiхiв.
Дні: спр. — 6; неспр. — 8.
 
Козеріг (22.12—20.01). Виникнуть сiмейнi проблеми, тож треба об’єднати зусилля і забути про чвари. Це позитивно позначиться на стосунках i зможе врятувати сім’ю.
Дні: спр. — 3; неспр. — немає.
 
Водолій (21.01—19.02). Фінансова сторона не вiдiграватиме для вас визначальної ролі. Аскети в душі, ви не надто багато витрачатимете на себе, купуючи лише речі, необхідні для досягнення конкретної мети.
Дні: спр. — 7; неспр. — 8.
 
Риби (20.02—20.03). Ваш бiзнес потребує грошових вливань, тож доведеться брати кредити. Якщо ж проявите кмітливість, то зможете обходитися засобами, які є у вашому розпорядженні.
Дні: спр. — 5; неспр. — 6.

Інша версія:

ОВЕН

Вам буде багато чого вдаватися, тому постарайтеся використати свій час максимально раціонально. Проявляйте товариськість і активність, це дозволить вам усталити положення і подумати про бажану перспективу.

ТЕЛЕЦЬ

Ви можете досягти більших успіхів при рішенні завдань, але при цьому уникайте поспішності, робіть все послідовно. Продовжуйте шукати нові знайомства, вони можуть зіграти важливу роль у вашому житті. Уникайте поспішних висновків. Якщо ви будете впевнені у власних силах і спокійні, то везіння і удача будуть сприяти вам.

БЛИЗНЮКИ

Постарайтеся уникати марної суєти і не беріться за всі справи одночасно. Можуть відбутися зміни, які зажадають допомоги ваших колег по роботі, не відмовляйтеся від неї і прийміть із вдячністю. У вихідні ваші друзі не забудуть про вас і не дозволять вам нудьгувати, постарайтеся не скривдити їх і не відмовляйтеся від зустрічі.

РАК

Постарайтеся бути уважними і не допускати помилок. Ваші думки повинні знайти ясність і чіткість. Від вас може знадобитися надійність і ділова хватка, вони дозволять у будь-якій ситуації успішно протистояти опонентам. Вихідні повинні порадувати приємними подіями.

ЛЕВ

Будьте до себе більш поблажливі. Невдоволення собою трохи знизить вашу радість від успіху. Прийдеться виявити наполегливість при відстоюванні своїх інтересів. Вихідні постарайтеся присвятити собі.

ДІВА

Потрібно стежити за своєю мовою, навіть одне необережне слово легко може обернутися проти вас. При прийнятті яких-небудь рішень, надзвичайно корисно ретельно їх обмірковувати. Якщо у вихідні ваші друзі запропонують вам відправитися з ними на природу, то не відмовляйтеся від поїздки, вона може виявитися дуже приємною.

ТЕРЕЗИ

Професійна сфера може зажадати від вас пильної уваги. Уникайте сварок з оточуючими людьми і постарайтеся не проявляти гординю. Максимальна активність і рішучі дії будуть продуктивними за результатами.

СКОРПІОН

Сприятливий період для рішучих дій, будь-які починання та нові справи мають шанс повністю здійснитися. Але не дивлячись на професійну зайнятість, не варто залишати свій будинок без уваги. Остерігайтеся вписуватися в авантюри, є ризик втратити набагато більше, ніж придбати.

СТРІЛЕЦЬ

Ви будете здатні розібратися в багатьох заплутаних справах і довести їх до логічного кінця, після чого можете розраховувати на заслужену грошову винагороду. Вас можуть завалити терміновими, але дрібними справами. Незважаючи на щільну зайнятість, буде непогано, якщо до вихідного вам удасться згадати про будинок і родину.

КОЗЕРІГ

Події можуть пройти цілою лавиною, змітаючи все на своєму шляху. Будьте готові до відбудовних і ремонтних робіт. Обов’язково продумайте свій розклад і підійдіть до змін, що відбуваються серйозно. У вихідні зберігайте спокій, тоді ви зможете витягти з ситуації певну вигоду.

ВОДОЛІЙ

Займіться обов’язковими справами, відклавши на час всі інші. Дії керівництва не критикуйте та не обговорюйте, вас можуть неправильно зрозуміти, що погано відіб’ється на вашій репутації. Прислухайтеся до дружніх порад. Вихідні присвятіть відпочинку.

РИБИ

Не покладайте великих надій на допомогу інших людей, але якщо її вам запропонують, не відмовляйтеся. Існує небезпека через одне необережне слово зіпсувати відносини з колегами по роботі. Несприятливий період для нудотної роботи та перенапруги, тому бажано знизити навантаження до мінімуму.

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

18 квітня у Чернігові День жалоби

18 квітня у Чернігові День жалоби 09:54

Для вшанування пам'яті загиблих внаслідок ракетного обстрілу російськими військами нашого міста 17 квітня 2024 року у Чернігові 18 квітня оголошено Днем жалоби. Відповідне розпорядження підписав в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако.

18 квітня: цей день в Україні і світі

18 квітня: цей день в Україні і світі 08:52

ДЕНЬ 785 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 785 RUSSIAN AGRESSION

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини