Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 13:41:51

Гороскоп на наступний тиждень - 22-28 травня

21.05.2017   13:29Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку з 22 до 28 травня 2017 року.

Овен (21.03—20.04). Вас оточуватимуть вірні друзі та надійні соратники, які нададуть підтримку в скрутні хвилини і навіть зможуть спонсорувати при нестачі коштів.
Дні: спр. — 22; неспр. — 23.
 
Телець (21.04—21.05). Робота вимагатиме величезної напруги та надмірної концентрації уваги навіть у дрібницях. Це вам знадобиться також i в повсякденному житті.
Дні: спр. — 26; неспр. — 27.
 
Близнюки (22.05—21). Потрібно буде проявити свою розсудливість у словах і діях, стримувати зайву гарячковість. Подiї сприяють тим, хто працює над собою.
Дні: спр. — 25; неспр. — 27.
 
Рак (22.06—23.07). Ваша гординя може перешкодити розвитку, можливi кардинальні зміни в побудові кар’єри. Велика ймовірність змiни житла.
Дні: спр. — 23; неспр. — 24.
 
Лев (24.07—23.08). У вас залишилися образи на родичів і невирішені проблеми з ними. Якщо зараз їх не вирішити, то ситацiя може затягнутися надовго.
Дні: спр. — 25; неспр. — 26.
 
Діва (24.08—23.09). Є багато нерозумінь і проблем, викликаних охолодженням відносин iз партнерами. Можливо, вони й самі захочуть розірвати ці непрості стосунки.
Дні: спр. — 25; неспр. — 28.
 
Терези (24.09—23.10). Останнiм часом у вас виникає відчуття, що поруч зовсім не та людина, з якою хочеться бути до кінця життя. Бажано деякий час провести порізно, щоб розібратися з подальшими планами на життя.
Дні: спр. — 26; неспр. — 27.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Розрив стосункiв загрожує тривалим розлученням iз поділом майна і скандалами. Потрібно зважити все і розібратися з причинами, які спричинили цю ситуацiю.
Дні: спр. — 22; неспр. — 23.
 
Стрілець (23.11—21.12). На вас чекають випробовування, пов’язані з відстоюванням точки зору і становища на службі. Дехто перебуватиме на межі звільнення, розриву контракту або пониження на посаді.
Дні: спр. — 24; неспр. — 25.
 
Козеріг (22.12—20.01). Мiж вами та колегами часто виникають непорозумiння. Радимо вам довести свою ефективність іншим способом, адже різкість тільки заважає у кар’єрному просуванні.
Дні: спр. — 22; неспр. — 24.
 
Водолій (21.01—19.02). Якщо ви вирiшили змiнити роботу, необхідно врахувати, що на будь-якому новому місці доведеться все починати з чистого аркуша. Можливі ускладнення з колегами.
Дні: спр. — 25; неспр. — 27.
 
Риби (20.02—20.03). У плані фінансів тиждень очікується досить благополучним. Ви мiцно стоятимете на ногах. Вдасться повернути борги i налагодити новi зв’язки.
Дні: спр. — 24; неспр. — 28.

Інша версія:

ОВЕН

Основну частину часу поглине робота. Вам треба переробити масу справ і завершити всі проекти. Прекрасний момент для створення фундаменту майбутнього просування кар’єрними сходами. У вихідні бажано зайнятися своїм домом, сходити за покупками.

ТЕЛЕЦЬ

Бажано в усьому довіряти власним відчуттям та інтуїції, а логічні умовиводи залишити на потім. Адже вони, швидше, заведуть вас у глухий кут, ніж допоможуть розібратися в ситуації. Настає гарний час для всього нового – експериментуйте, пробуйте нові шляхи. У вихідні постарайтесь як слід відпочити.

БЛИЗНЮКИ

Ви перебороли труднощі і тепер можете спокійно спочивати на лаврах. Настав час продумати нові плани та приступити до їхнього здійснення. Приділіть увагу своєму партнеру й допоможіть йому справитися з емоційними блокуваннями. Вихідні принесуть вам спокій та радість.

РАК

Можете виявити небувалу активність. Зростуть одночасно і ваші запити, і вимоги стосовно себе, і претензії до інших. Намагайсь уникати участі в суперечках та публічних виступах. У вихідні можна чекати на підтримку й турботу з боку родичів.

ЛЕВ

Бажано менше часу витрачати на інших, а більше присвятити собі. Це дозволить адекватно оцінити ситуацію, розібратися в якій у суєті було б зовсім нереально. Варто побоюватися відкритих конфліктів з начальством або колегами. У вихідні постарайтеся розвіятися, відволіктися від домашніх проблем.

ДІВА

Не варто розслаблятися на роботі, інакше ймовірні конфліктні ситуації. Необхідно зосередитися на головному. Вам знадобляться сили та енергія для реалізації своїх ідей та планів. До кінця тижня потрібно постаратися не дуже втомитися. У вихідні не сидіть вдома, вибирайтеся в гості до друзів.

ТЕРЕЗИ

Деякі погляди на життя з часом можуть змінитися, тому зберіться з силами й почніть щось нове. Навчіться підніматися над ситуацією, аналізувати, бачити наперед. Вам потрібно виявити наполегливість, щоб отримати необхідний результат. У вихідні ви нарешті досягнете взаєморозуміння зі своїми родичами.

СКОРПІОН

Душевна рівновага сприятиме підвищенню вашої працездатності. Сконцентруйтеся на важливих аспектах, будьте реалістом: ви не зможете зробити все відразу, тому вмійте обирати головне. Інакше на вас чекатиме розчарування, що зовсім не входить до ваших планів.

СТРІЛЕЦЬ

Ви потрудилися на славу, тому тепер обсяг роботи буде невеликим, а вільного часу стане більше, ніж зазвичай. Тож можете пробігтися по магазинах, сходити в перукарню чи посидіти з друзями в кафе. У вихідні вас, імовірно, відвідають далекі родичі або інші неочікувані гості.

КОЗЕРІГ

Вам знадобиться вся ваша розсудливість і стриманість: тільки ці якості зможуть хоч якось пом’якшити вашу імпульсивність. Результат ситуації, що склалася на роботі, залежатиме тільки від вас. Вихідні краще провести вдома і зайнятися прибиранням.

ВОДОЛІЙ

Краще не планувати серйозних справ, буде багато дружнього й неформального спілкування. Докладіть трохи зусиль, і ви зможете блиснути практично всіма своїми кращими якостями та здібностями. У вихідні постарайтеся не посваритися зі своїми батькам або дітьми.

РИБИ

Тиждень обіцяє бути емоційно насиченим і багатим на події. Ваші бажання отримають підтримку з боку знайомих та друзів. Будьте уважнішими до своїх близьких, покажіть їм на ділі, а не тільки на словах, як ви їх цінуєте та любите.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини