Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 16:12:22

Гороскоп на наступний тиждень 4-10 липня

03.07.2016   13:43Агенцiя

 Овен (21.03—20.04). Вам важко позбавитися зайвих речей i думок. У роботi не поспiшайте, навiть якщо справа видається простою.
Дні: спр. — 4; неспр. — 8.

 Телець (21.04—21.05). Середина тижня — насичений перiод. Перед вами постане завдання зберегти хорошi стосунки з колегами. Пiдвищується вiрогiднiсть конфлiктiв.
Дні: спр. — 9; неспр. — 10.

 Близнюки (22.05—21.06). Терпiння i праця — ось ваше кредо. У понедiлок i вiвторок придiлiть увагу дрiбним справам. Це допоможе краще розiбратися з важкими завданнями.
Дні: спр. — 5; неспр. — 6.

 Рак (22.06—23.07).
Тиждень буде доволi складним. Однак не берiть близько до серця емоцiйнi проблеми, вони вирiшаться самi по собi.
Дні: спр. — 7; неспр. — 9.

 Лев (24.07—23.08). Бiльше уваги придiлiть стосункам iз близькими i побутовим потребам. Щоправда, не варто сподiватися на чиюсь допомогу, розраховуйте на власнi сили.
Дні: спр. — 8; неспр. — 10.

 Діва (24.08—23.09). Якi б хитрi завдання не пiдкинуло вам життя, ви блискуче впораєтеся з будь-якими труднощами. Краще дiяти нестандартно i без сумнiвiв.
Дні: спр. — 10; неспр. — немає.

 Терези (24.09—23.10)
. Чим грандiознiшi вашi плани на цей тиждень, тим складнiше буде їх здiйснити. Дiловi питання можуть вирiшитися не на вашу користь.
Дні: спр. — 4; неспр. — 6.

 Скорпіон (24.10—22.11). Вiдпочивати не доведеться, адже здебiльшого досягти результатiв удається завдяки вашим старанням. Це стосується як особистого життя, так i робочих моментiв.
Дні: спр. — 7; неспр. — 8.

 Стрілець (23.11—21.12). Ваше вмiння вiдчувати чужi емоцiї буде дуже корисним. А от фiнансова iнтуїцiя, навпаки, пiдведе. На кiнець тижня смiливо будуйте плани.
Дні: спр. — 5; неспр. — 6.

 Козеріг (22.12—20.01). У будь-якiй ситуацiї ви схильнi помiтити бiльше мiнусiв, нiж плюсiв. Здоровий скептицизм допоможе уникнути багатьох помилок у роботi.
Дні: спр. — 4; неспр. — 7.

 Водолій (21.01—19.02). У вас є унiкальна властивiсть довго вiдкладати справи, а потiм у неймовiрний спосiб переробити все i вiдразу. Тож саме зараз доведеться цим скористатися.
Дні: спр. — 7; неспр. — 9.

 Риби (20.02—20.03). У вас буде два складні моменти: труднощi у стосунках iз друзями i перепони у нових справах. У першому випадку ви дiятимете за покликом серця, у другому — прислухайтеся до порад досвiдчених людей.
Дні: спр. — 9; неспр. — 10.

Інша версія:


Овен
Ви можете бути особливо мрійливі, але не забувайте про обережність, адже мрії іноді реалізовуються й до цього бажано бути готовими. Зосередьтеся на головному, тоді вам удасться багато чого встигнути. Веселощі у вихідні так захоплять вас, що дозволять забути, коли ви востаннє сумували.

Телець
Колеги всіляко сприятимуть здійсненню ваших планів. На вас очікують позитивні результати, пов’язані з улюбленою роботою. Може з’явитися нове захоплення, що поглине весь вільний час. У вихідні краще не сидіти вдома. Це сприятливий період для різноманітних авантюр.

Близнюки

Можете відчути певну нестабільність, а також те, що вами незадоволені, але причина цього з’ясується не відразу. Емоційна напруга незабаром спаде. Можливі корисні знайомства та цікаві зустрічі, які вселять у вас дух успішності. Вихідні присвятіть відпочинку з родиною.

Рак
Ваші зайнятість та емоційна напруженість впадатимуть в очі, тому намагайтеся уникати зайвої суєти. Зосередьтеся на головних турботах і проблемах, зараз вам до снаги завершити найважливіші та найскладніші справи. У вихідні стосунки з дітьми зміняться на краще.

Лев
Ваш оптимізм у поєднанні з гнучкістю в поведінці здатний привернути до вас увагу. Намагайтеся не відмовляти в допомозі людям, які до вас звертаються. Вихідні сприятливі для поїздок і подорожей, але нічого нового краще не затівати. Цього тижня рекомендується подбати про благоустрій свого дому.

Діва
Зосередитися на роботі заважатиме відчуття непевності, але насправді у вас більше сил і знань, ніж ви думаєте. Ваша інтуїція загостриться так, що ви безпомилково будете вгадувати правильну лінію поведінки. Співчуття та оптимізм, виявлені вами у вихідні, допоможуть багатьом.

Терези
Налаштуйтеся на серйозні та рішучі дії, але врахуйте, що безрозсудний ризик може зруйнувати всі ваші починання. Справи йтимуть успішно, зникнуть практично всі проблеми, що обтяжували вас у недалекому минулому, а зустріч із друзями у вихідні допоможе відновити мир і спокій у вашій душі.

Скорпіон
Стан справ на роботі наочно продемонструє рівень вашої професійної придатності та перспективи кар’єрного зростання. Бажано не видавати свою дратівливість, не варто довіряти новим ідеям та планам, бо вони можуть таїти в собі пастку, розставлену інтриганом. У вихідні ймовірні невдачі в поїздках і контактах.

Стрілець
Ділова сфера складатиметься, швидше за все, не дуже вдало, однак на допомогу прийде вірний друг, який підкаже вихід зі скрутного становища. Треба буде з’явитися в різних місцях практично одночасно.  У вихідні бажано добре відпочити, але при цьому не залишатися на самоті.

Козеріг
Намагайтеся спокійніше ставитися до подій, що відбуваються у вашому житті. Не провокуйте конфліктних ситуацій і відкритого протистояння, вчасно зупиніться й не піддавайтеся ризику, інакше ймовірні серйозні зміни не на вашу користь. У вихідні займіться активним відпочинком.

Водолій
Досить вдалий в емоційному плані період. Ніщо не зможе вивести вас із рівноваги. Чужі поради краще не приймати. Більшу частину часу бажано присвятити завершенню невідкладних справ. У вихідні не цурайтеся компанії, ви будете для багатьох приємним співрозмовником.

Риби
Настає пора відкрити для себе нову життєву сторінку, тож підсумувати минулий досвід буде незайвим. Ця інформація відповість на важливі питання. Намагайтеся не ділитися найпотаємнішим, хтось може не зрозуміти, інші позаздрять. Ні з ким не сваріться: чим спокійніше проведете вихідні, тим краще для вас.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини