Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:55:18

Гороскоп на тиждень 30 березня — 5 квітня

29.03.2015   10:56Агенцiя

Овен (21.03—20.04). У стосунках iз коханою людиною можливi змiни на краще. Ваша активнiсть не завжди доречна, стримуйте себе.
Дні: спр. — 30; неспр. — 2.

Телець (21.04—21.05).
Важливi справи, зустрiчi та вирiшення проблем плануйте на другу половину тижня. Будьте готовi вiдстоювати професiйнi iнтереси.
Дні: спр. — 1; неспр. — 3.

Близнюки (22.05—21.06).
У цiлому ситуацiя стабiльна, уникайте сумнiвних оборудок. Не пiдписуйте фiнансовi документи та угоди, поки не впевнитеся в їх доцiльностi.
Дні: спр. — 4; неспр. — немає.

Рак (22.06—23.07).
Якi б перемiни не вiдбувалися, все йде на краще. Це позначиться на вашому життi, тож головне — вибирати зрозумiлi цiлi.
Дні: спр. — 31; неспр. — 2.

Лев (24.07—23.08).
Понедiлок i вiвторок сприятливi для реалiзацiї актуальних планiв. Результат залежатиме вiд вашої наполегливостi. Вихiднi присвятiть родинi.
Дні: спр. — 2; неспр. — 5.

Діва (24.08—23.09).
Оптимiзм дозволить упоратися з будь-якою проблемою. Весь тиждень доведеться долати перепони. Будьте обережнi з фiнансовими документами.
Дні: спр. — 4; неспр. —5.

Терези (24.09—23.10). У понедiлок не виключенi вигiднi покупки. Вiльний час краще присвятити шопiнгу. Радимо забути про всiх i хоч деякий час побути егоїстом.
Дні: спр. — 30; неспр. — 31.

Скорпіон (24.10—22.11). Ближче до вихiдних у вас з’явиться бiльше вiльного часу. Тримайте курс на позитив, дайте волю своїм почуттям.
Днi: спр. — 31; неспр. — 2.

Стрілець (23.11—21.12).
Не все буде легко, як вам того хотiлося. Доведеться виправляти чужi помилки, упустивши насправдi важливi моменти.
Днi: спр. — 2; неспр. — 3.

Козеріг (22.12—20.01). Покладайтеся на свою iнтуїцiю — на цьому тижнi ви як нiколи гостро вiдчуватимете всi негаразди. Подальшi подiї доведуть, що ви мали рацiю.
Дні: спр. — 4; неспр. — 5.

Водолій (21.01—19.02).
На роботi можливi неприємностi, причому причиною стане ваша негативна поведiнка. Будьте готовi до компромiсу.
Дні: спр. — 1; неспр. — 30.

Риби (20.02—20.03). На цьому тижнi доведеться багато працювати. Вас важко збити з обраного курсу, навiть якщо доведеться змiнити мiсце роботи.
Дні: спр. — 2; неспр. — немає.

Інша версія:


ОВНИ, тема партнерських взаємин постане дуже гостро, тут доля влаштувала іспит на шлюбну зрілість, не побийте зопалу горшки, бо це стане фатальною помилкою. Демонструвати силу, вдаватися до маніпуляцій протипоказано, нехай верховодить супутник, ви здатні на високу любов, що є ключем до щастя.

ТЕЛЬЦІ, тиждень промайне під кармічні акорди, всі таємниці випливуть на поверхню, недруги покажуть істинний лик — терпляче пливіть за течією обставин, піклуючись про родину, домашній добробут, сімейна оаза є благословенною.

БЛИЗНЮКИ, вас кохають, рейтинг в соціумі на висоті і то — життєдайна підзарядка, можливість створити собі та іншим свято, очистити підсвідомість від токсинів негативних емоцій. Крокуйте в ногу разом з улюбленими супутниками, з якими зріднить взаємне кохання та спільні ділові інтереси.

РАКАМ визначено розриватися між двома фронтами: сім’єю та роботою. На посадовий олімп не пніться, нині пріоритет за родинним благополуччям. Коріться агресивному шефу, будь-яке з’ясування стосунків загрожує фатальною втратою репутації.

ЛЕВАМ слід урізноманітнити буття, додати яскравих емоційних барв до життєвої палітри. Рухайтеся, вас, завдяки полум’яній харизмі, скрізь зустрічатимуть з радістю та любов’ю, змінюйте обстановку, знайомтеся з цікавими людьми, наповнюючи душевні судини свіжими враженнями.

ДІВИ, живіть повнокровним буттям, плекайте в серці радість, реалізація сокровенних задумів йде успішним темпом, де «хочу» святкуватиме перемогу при умові, що «треба» теж буде задоволене. Вимоги реальності зашкалюють, але їх виконання вам під силу.

ТЕРЕЗИ палають ентузіазмом, який важливо спрямувати в практичне русло, адже довкола наелектризована обстановка. Жорстко контролюйте свою поведінку, нав’язувати власні егоїстичні бажання оточенню категорично заборонено! Ваші партнери, конкуренти — вольові, презентабельні, володіють високим творчим потенціалом, тож їх поставити на коліна не вдасться.

СКОРПІОНИ — унікальні трудяги, фаворити у начальства, демонструють високий професіоналізм, рухаючись в унісон з прогресом, але сподівання заробити багато марні, плюс підірвете здоров’я. Фінансова планка долею обмежена.

У СТРІЛЬЦІВ всередині палає потужне творче ядро, стимулюючи на високі творчі досягнення. Однак ваш орієнтир — групова діяльність, тому, взявши лідерське кермо в руки, можна знайти вдалі творчі рішення в діловій сфері. Дипломатично командуйте колективом, дружіть з колегами (і неодмінно любіть їх!), де індивідуальні таланти гратимуть першу скрипку, сприяючи правильній політичній стратегії та реалізації задумів.

КОЗЕРОГИ балансуватимуть між сім’єю та роботою (тиждень кризовий), де домашні справи виснажуватимуть сили, вимагаючи розв’язання задавнених кармічних проблем. Не ховайтеся в домашній «кокон», насправді глибинні особисті потреби криються в професійній діяльності, кар’єрному рості, а сімейні узи — не тягар, а надійна опора, живильне джерело життєвих сил.

ВОДОЛІЇ, повсякденне життя і найближче оточення вимагають уваги і вашої присутності тут і зараз! Втім, зосередившись тільки на діяльності, що відповідає особистим інтересам, особливо в парі з надійними шлюбними партнерами, досвідченою діловою командою, ви можете допуститися невиправної помилки. А що в перспективі? Зазирати не хочеться, але потрібно терміново змінити світогляд.

РИБИ, не переплутайте, де «моє», а де «чуже», ви схильні щедро витрачати чужу енергію, вважаючи її своєю, особливо, якщо мова йде про плоди спільних зусиль, взаємин (і сексуальних теж). А це протипоказано. Пам’ятайте: емоційні і фізичні потреби партнера — святе. Егоїзм долею заборонений. Об’єктивно оцініть власні можливості, вони колосальні, і несподівано з’ясуєте, що є багатіями і не слід нікого «розкуркулювати», достатньо власних ресурсів для повного щастя, ними й діліться.

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини