Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 04:28:37

Гороскоп на наступний тиждень, 17-23 листопада

16.11.2014   12:53Агенцiя

Овен (21.03-20.04). Тиждень буде для вас доволi напруженим. Але це не той момент, коли треба загострювати i без того важку ситуацiю.
Дні: спр. - 17; неспр. - 20.

Телець (21.04-21.05)
. Не пiддавайтеся поганому настрою, придiлiть увагу улюбленим заняттям, щоб отримати позитивнi емоцiї.
Дні: спр. - 18; неспр. - 19.

Близнюки (22.05-21.06). Ретельнiше пiдходьте до всiх справ. Це позитивно позначиться на результатах.
Дні: спр. - 20; неспр. - 22.

Рак (22.06-23.07).
Заздалегiдь запланованi справи можуть суттєво змiнитися. Не забувайте про свої права та обов'язки.
Дні: спр. - 21; неспр. - 23.

Лев (24.07-23.08).
Ви налаштованi на реформи i новi справи. Якщо вашi плани стосуються iнших людей, поцiкавтеся їхньою думкою.
Дні: спр. - 18; неспр. - 19.

Діва (24.08-23.09). Попереду насичений тиждень. Вам доведеться зробити вибiр, визначитися з чимось важливим для себе.
Дні: спр. - 17; неспр. - 20.

Терези (24.09-23.10). Усе складатиметься всупереч вашим планам i бажанням. Подумайте, а чи потрiбне вам те, чого ви так прагнете?
Дні: спр. - 21; неспр. - 22.

Скорпіон (24.10-22.11). Настав час свiжих iдей. Займiться чимось новим для себе, здивуйте близьких своїми талантами.
Днi: спр. - 17; неспр. - 19.

Стрілець (23.11-21.12). Ви схильнi до рiзких i неочiкуваних дiй. Це може бути як змiна iмiджу, так i новi стосунки.
Днi: спр. - 21; неспр. - 23.

Козеріг (22.12-20.01). Попереду - чудовий перiод для побутових справ. Ви зможете придбати речi для оселi або оновити iнтер'єр.
Дні: спр. - 20; неспр. - 22.

Водолій (21.01-19.02).
Не прискорюйте подiї, особливо тi, якi пов'язанi з сiмейними проблемами. Встигає той, хто не поспiшає.
Дні: спр. - 17; неспр. - немає.

Риби (20.02-20.03). Матерiальнi питання - не кращий предмет для обговорення. Не переймайтеся через дрiбницi.
Дні: спр. - 20; неспр. - 23.

Інша версія:


ОВНИ, уникайте сварок з шефом, зруйновані стосунки відновленню не підлягають. Якщо опинилися в рабському полоні взятих зобов'язань, залежні від чужих вимог, ресурсів, матеріальних інтересів, це не випадково, а результат накопичених за тривалий час кармічних боргів, терпіть і сумлінно "відпрацьовуйте", а "відфутболите"-- залишитеся ні з чим біля розбитого корита (насамперед в професійній, любовній сфері). Нині доля повертає лише заслужене, дармівщини не передбачається.

ТЕЛЬЦІ, стабільність ділових та шлюбних взаємин є домінуючою темою. Тут проходите іспит на зрілість, як партнер, тож максимально продемонструйте, що готові створити монолітний союз і на вас можна покладатися! В скрутну мить не зрадите, а щиро підставите плече супутнику, розділите радості й печалі порівну. А якщо залишитеся наодинці, значить десь нагрішили, робіть відповідні висновки, автономне "плавання" долею не одобряється.

БЛИЗНЯТА, дбайте за гармонійний мікроклімат в колективі, трудіться на совість з максимальною продуктивністю, економно розподіляючи сили, час. Взявся за гуж -- не кажи, що не дуж! Хочете жити в достатку - станьте спеціалістом високого класу! Нині, де вимагається не кількість, а якість це під силу, доступ до хлібного місця відкритий. Якщо підкачає здоров'я, то знак, що захопилися роботою, стали жертвою трудоголізму.

РАКИ на романтичному гребені, пристрасті палають, наповнюючи життєдайною енергією. Фліртуйте, закохуйтеся, втім ліві загули, якщо маєте постійного партнера, небезпечні. Приборкайте легковажність, зруйнований союз відновленню не підлягає. Зате одинакам, що пурхають метеликом в пошуках нектару любовних пригод тимчасово поталанить.

ЛЕВИ, майте справу з довіреними особами, інакше отримаєте таємного ворога, що розпочне проти вас партизанську війну. Дім, сім'я -- арена динамічних подій, де йде боротьба між інтересами домочадців і вашим егоїзмом. Хто переможе? Любов, дружба і мудрість, не нагнітайте ворожу атмосферу, прагніть до взаєморозуміння, будьте турботливим сім'янином, дбайливим господарем, не жаліючи сил та грошей задля благополуччя в родині, бо щонайменші розбіжності можуть зіпсувати всім життя. І будьте на сторожі: проти вас хтось веде партизанську війну…

ДІВИ, одноманітність убиватиме творчий вогонь, викликатиме депресію, не сидіть на місці, терміново потрібна зміна "декорацій": хвилюючі враження, яскрава емоційна палітра -- прекрасний життєвий тонік! Процвітання залежить від уміння пристосовуватися до ситуацій, інтелекту, винахідливості та уміння зав'язати вигідні стосунки (ділові, любовні), тут ви маг(!) й отримати максимальну користь від контактів, знайомств. В гречку не скачіть, там чекають розчарування, з фатальними наслідками.

ТЕРЕЗИ
отримають все, що заслужили, вам навіть повернуть давні борги. Зосередьтеся на реалізації особистих задумів, якщо вони правильні, від Бога (а не каприз Его), ресурси доля пошле, сокровенні бажання -- священні, їх виконання відкриває двері в щасливе майбутнє. Тільки уникайте, "експлуатації" та паразитизму зі сторони! Вдома не бунтуйте, бо розбитого глечика вже не склеїти…

СКОРПІОНИ, на старті нового життя, дебютуйте, запускайте стріли нових планів, попереду осяйні перспективи. Втім генеральне "прибирання" минулого ще триває, його мета - удосконалити внутрішній світ, позбавитися від поганих звичок, тоді зможете зосередитися на найважливіших речах, що стане запорукою кар'єрного та матеріального зростання. Прагніть стати зразком у всьому! А ось нав'язувати власні погляди, вдаватися з-під тишка до маніпуляцій, вести таємну війну протипоказано, все випливе на поверхню, ставши об'єктом публічного осуду.

СТРІЛЬЦІ, дружні узи є святими, не дайте грошам стати яблуком розбрату між вами та приятелями, це стане фатальним кінцем (позичати заборонено). Кармічна смуга триває, вантаж минулого нещадно тисне, вимагаючи відробітку допущених помилок в примусових ситуаціях. Смиренно несіть цей хрест, частіше усамітнюйтеся для прояснення розуму, душевної релаксації. Відлюдництво - відмінний спосіб для підзарядки життєвою енергією, продуктивного виконання професійних завдань. За особистий імідж не переживайте, конкурувати з вашою харизмою дуже важко!

КОЗОРОГИ, енергопотенціал фонтанує, братайтеся з людьми, вчіться бути справжнім другом, тоді зможете скрізь досягти тріумфу, однак майте на увазі: привілеї вибору друзів призначені тільки вам. Якщо хтось не припав до серця і нав'язує себе - з чистою совістю відмовляйте. А ось під рідним дахом чи в професійній сфері ваш ентузіазм може призвести до безповоротних руйнацій.

ВОДОЛІЇ, на трудових теренах спекотна пора, ймовірні кадрові ротації, зміна посади, керівництва, напрямку діяльності. Укріплюйте посадове реноме, догоджайте шефу, любіть свою професію, а якщо відчули неприязнь, це поганий знак, значить треба міняти спеціальність. Скоріше всього донині ви імітували робочий завзяття, де стимулом були достойні заробітки. Не вдавайтеся до таємних авантюр, поводьтеся чесно і благородно, у людей різні смаки, світогляди, ідейні переконання і не вам їх судити, для цього є Небесний арбітр.

РИБИ, нині з'ясується чи відповідає ваше світобачення духу часу та внутрішній зрілості. Якщо так, значить не забавлялися, а працювали над собою і тепер можна приступати до штурму кар'єрних вершин, де хазяйнує фортуна. "Підкачайте" духовні біцепси, тоді вдасться блискуче протистояти злу, творити добро, нести в світ любов, мудрість, гармонію.Дружбу цінуйте, і пам'ятайте залізне правило: хочеш втрати друга, позич йому гроші.

 

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.