Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 10:39:00

Гороскоп на наступний тиждень, 10-16 листопада

09.11.2014   12:04Агенцiя

ОВНИ, без взаємної любові ви зараз як птах з підбитим крилом. Утім, диктувати свою волю доля не дозволяє, тож підлаштовуйтеся під правила гри постійного партнера (його інтереси - святе!).

ТЕЛЬЦЯМ
щастя посміхається в гармонійній парі, одинакам настав час розставити крапки над "і" й визначитися, з ким із претендентів з'єднати долю, аби жити душа в душу. Одружені вкотре усвідомлять, що є одним цілим і зв'язані між собою, як нитка з голкою.

БЛИЗНЯТА, спрямуйте основні ресурси в трудову сферу - тут гаряча пора, все кипить! Демонструйте службовий вишкіл та високий професіоналізм, з радістю беріться за додаткові зобов'язання.

РАКАМ
настав час штурмувати любовний Олімп, градус пристрастей високий, тож коли хтось припав до вподоби і серце тьохнуло - мерщій до бою! А коли взаємний імпульс запізнюється - не біда, вам визначена місія романтичного "детонатора".

ЛЕВИ здатні показати вищий пілотаж досконалості, про таку харизму можна тільки мріяти, але остерігайтеся стати спокусником, бо то від лукавого!.. Нині слід створити надійний домашній тил, пожертвувавши своїми забаганками задля сімейного благополуччя, фамільні цінності - це святе.

ДІВИ, якщо хочете укріпити партнерські мости - умови ідеальні. Ладьте з коханими, воркочіть голубом, слухаючи їх серцем, проникайте в сокровенні психологічні тайники, а потім "гіпнотизуйте", вселяйте в них те, що хочеться.

ТЕРЕЗИ володіють надзвичайними внутрішніми ресурсами (творчими, енергетичними, розумовими, сексуальними, матеріальними.

СКОРПІОНІВ хоч у космос запускай: енергія б'є невичерпним джерелом, і якщо її спрямувати в практичне русло, результати перевершать всі сподівання. Життя набирає запаморочливих обертів, манить надихаючими перспективами, але туди без докорінної зміни самого себе доля не пускатиме.

СТРІЛЬЦІ - меч розплати невблаганний! Нині ви заручник обставин, тому "розгрібайте" кармічні завали в житті, створені власними помилками у минулому. Доцільно відійти в тінь, бо тільки на самоті йтиме інтенсивна підзарядка енергоресурсами, голос совісті підказуватиме правильне рішення.

КОЗЕРОГИ, зустрічайте гостинно її величність Любов, що закономірно (ви дозріли!) прийде і, піднявши на крилах пристрасті, понесе в казку насолод. Утім, будьте пильними - земний світ такий багатогранний, сповнений спокус і провокацій!

ВОДОЛІЇ, пристрасно рухаючись до кар'єрних вершин, які обіцяють реалізацію фахового покликання, ваблять соціальним престижем, зніміть шори з очей і зверніть увагу на замаскованих суперників...

РИБИ, якщо прагнете створити навколо досконале суспільство, де люди подібні Богам - одухотворені, мудрі, благородні, з якими можна досягти у всьому ідилії - це чудово. Дерзайте! А ось на службі слід обережно проявляти ділову завзятість, палати творчим ентузіазмом.

Інша версія:

Овен (21.03-20.04). Якщо хочете ефективно вирiшити всi питання, не поспiшайте. Зараз не час для великих планiв.
Дні: спр. - 13; неспр. - 15.

Телець (21.04-21.05). Вiддайтеся захопленням i радощам життя. Тiльки без фанатизму. У вихiднi чекайте гостей.
Дні: спр. - 14; неспр. - немає.

Близнюки (22.05-21.06). Гармонiйнi стосунки з колегами дозволять спокiйно впоратися з усiма завданнями. Це принесе хорошi прибутки.
Дні: спр. - 10; неспр. - 15.

Рак (22.06-23.07).
Спiльна робота виявиться продуктивною. Це вдалий перiод для покупок i приємного вiдпочинку.
Дні: спр. - 13; неспр. - 14.

Лев (24.07-23.08). Попереду - багато роботи. Будьте готовi вiдкритися новому досвiду i проявити свої творчi таланти.
Дні: спр. - 15; неспр. - 16.

Діва (24.08-23.09). Друзi не дадуть вам сумувати, ви, як завжди, будете душею компанiї. Наприкiнцi тижня ви отримаєте важливi новини.
Дні: спр. - 11; неспр. - 12.

Терези (24.09-23.10). На цьому тижнi у вас гарантовано буде хороший настрiй. Можливi позитивнi змiни в особистому життi.
Дні: спр. - 13; неспр. - 16.

Скорпіон (24.10-22.11). Ви налаштованi на новi справи. Не витрачайте час на фантазiї, активнiше йдiть назустрiч своєму успiху.
Днi: спр. - 14; неспр. - 15.

Стрілець (23.11-21.12). Вас часто тягне на подвиги, але час визначитися зi своїми уподобаннями i планувати долю.
Днi: спр. - 13; неспр. - 15.

Козеріг (22.12-20.01). Ваша делiкатнiсть i позитивний настрiй сприятимуть особистому життю i допоможуть у роботi.
Дні: спр. - 11; неспр. - 12.

Водолій (21.01-19.02). У вашому життi час розставить усi акценти. Попереду - новi справи, новi знайомства i, можливо, нова робота.
Дні: спр. - 16; неспр. - немає.

Риби (20.02-20.03). Зробiть свої переговори максимально ефективними. Не вiдмовляйтеся вiд запрошень. У вашому особистому життi вiдбудуться суттєвi змiни.
Дні: спр. - 14; неспр. - 15.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини