Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 07:04:46

Рухаємося вперед разом із Студреспублікою

15.08.2013   09:04Агенцiя

10-12 серпня 2013р. у санаторії-профілакторії «Зарічний» (село Павлівка) відбувся Чернігівський регіональний етап Міжнародної програми «Студентська республіка». Ось уже 15 років поспіль вона збирає і об’єднує найактивнішу молодь України.

Вже за доброю традицією  студреспубліканці обирали свого Студмера та Студмагістрат, а також паралельно проводили різноманітні суб-фетивалі: «Мафія», «Нічна туса», тренінг «Лідерство і мотивація» та ще багато цікавого. Студреспубліка відкриває дорогу новій перспективній і розумній молоді, яка є небайдужою до свого міста. «Політичні гравці» мали можливість заявити про себе і створити цілу низку ідей щодо розвитку міста.

На регіональному рівні  результатом програми стали вибори Студентського мера та депутатів  Студентського магістрату. Студентським мером обрали студента Чернігівського інституту економіки і управляння Восько Романа.

До складу Студентського магістрату увійшли:

Сахно Катерина
Запека Анастасия
Копистко Максим
Люшнев Александр
Вильшанивська Инна
Усик Марина
Губар Виталий
Лазаренко Максим
Дяковкий Артём
Седько Любовь
 
Після регіонального  етапу 24-27 серпня в Криму відбудеться фінал «Студреспубліки-2013», де обиратимуть чергового Студентського президента і депутатів Студентського парламенту України. Таким чином, обрана Студвлада представлятиме Чернігів на всеукраїнському рівні.

Важливо, що позитивні зміни все ж таки спостерігаються. Є активна, талановита, розумна молодь, якій не байдуже майбутнє своєї країни, яка має бажання щось змінити. Тому ми рухаємось і рухаємось вперед, а отже не стоїмо на місці і вже точно не йдемо назад. А мульти-фестиваль Студреспубліка продовжує допомагати нам в цьому. Він дає можливість людині розкритися, проявити себе, поєднуючи активний і яскравий відпочинок з інтелектуальними іграми, корисними тренінгами та саморозвитком.

Прес-служба Чернігівського ОО ВМГО "Студентська республіка"

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.