Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 07:37:06

Громадянська мережа ОПОРА не проводить жодних телефонних обдзвонів громадян

13.03.2019   08:08Агенцiя

12 березня впродовж дня Громадянська мережа ОПОРА почала отримувати інформацію від виборців щодо телефонних дзвінків від невідомих осіб, які представляються «ОПОРОЮ» та випитують електоральні вподобання й погрожують покаранням у разі порушення виборчого законодавства.

Такі повідомлення ми отримали вже від мешканців Полтавської, Харківської та Чернігівської областей.

Звертаємо увагу, що Громадянська мережа ОПОРА не проводила, не проводить та не планує проводити жодних телефонних обдзвонів громадян. Крім того, діяльність нашої організації спрямована на спостереження за виборчим процесом, аби він відбувався в межах чинного законодавства. Ми не проводимо жодних соціологічних опитувань щодо електоральних вподобань. Крім того, представники Громадянської мережі ОПОРА підписують Кодекс спостерігача, який передбачає особливо ретельне дотримання чинного законодавства, що унеможливлює погрози будь-кому з боку наших представників.

Ми розцінюємо такі дії як свідому маніпуляцію та введення в оману громадян. Крім того, це – спроба зазіхання на репутацію Громадянської мережі ОПОРА.

Нагадаємо, під час цієї виборчої кампанії це вже не перший випадок спроби дискредитації нашої організації. В лютому ОПОРА вже повідомляла про підготовку політично вмотивованих провокацій проти організації та її представників, залучених до незалежного позапартійного спостереження на чергових виборах Президента України.

Шановні виборці! Якщо ви стикнулись з подібною ситуацією - терміново повідомте Громадянську мережі ОПОРА за номером 044 591 44 44, або на пошту info@opora.org.ua.

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини