Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 02:02:54

Микола Катеринчук: "Чесна людина на посту президента - це впевненість, що влада буде служити людям"

04.03.2019   15:17Агенцiя

1 березня, до Чернігівщини приїхали представники команди кандидата у президенти Анатолія Гриценка – лідер Європейської партії України Микола Катеринчук та лідер політичної сили «Альтернатива» Єгор Фірсов.

Відомі політики зустрілись з працівниками місцевих підприємств та розповіли чому, на їхню думку саме Гриценко може провести необхідні зміни в країні.

Навколо висунення Анатолія Гриценка, як єдиного кандидата від опозиційних демократичних сил, на сьогодні об’єдналися одразу декілька політичних партій. Напередодні президентських виборів про підтримку лідера  «Громадянської позиції» заявили голова Європейської партії України Микола Катеринчук, глава партії «Громадський рух «Рідна країна» Микола Томенко, лідер партії «Хвиля» Віктор Чумак, лідер партії «Альтернатива» Єгор Фірсов. А 1 березня також відбулось об`єднання  з кандидатом у президенти Андрієм Садовим, який зняв свою на підтримку Анатолія Гриценка.

«Чому треба голосувати за кандидата в президенти України Анатолія Гриценка? По-перше, Анатолій Гриценко – це кадровий військовий, який створить в Україні мир на наших умовах. По-друге, він має повну нетерпимість до корупції, яка сьогодні з’їдає бюджет кожного українця, нетерпимість до брехні та аморальності влади. Президент Гриценко – це поява чесних судів, збільшення середньої зарплати до 800 євро, а пенсії до 150 євро, – говорить заступник начальника центрального виборчого штабу Анатолія Гриценка, лідер Європейської партії України Микола Катеринчук. – Чесна людина на посту президента – це впевненість, що влада буде служити людям, а не переплутає державний бюджет з власною кишенею».

 Анатолій Гриценко разом зі свою командою, впевнений лідер Європейської партії України, пропонує найбільш ефективний план мирного урегулювання ситуації на Донбасі.

«Анатолій Гриценко був одним із найкращих міністрів оборони і тому його досвід під час війни – це те, що необхідно державі. Це чесна людина, яка присягнула народу і служить йому. Гриценко не має бізнесу, за його спиною не стоять олігархи, тому його менше в інформаційному просторі, ніж інших кандидатів».

Ще один крок Анатолій Гриценка на посту президента – це реалізація економічного блоку передвиборчої програми. У цьому напрямку першим і найголовнішим стане питання боротьби з корупцією. Політик наголосив, що одним із перших законопроектів, який внесе в парламент Гриценко, будучи Президентом, – це закон про імпічмент, а також зміни до кримінально-процесуального кодексу, де санкції, пов’язані з хабарами, будуть втілені у вище зазначеному законопроекті.

На думку членів команди Анатолія Гриценка, боротьба з корупцією, створення системи чесного судочинства та інвестиції у економіку забезпечать спокійне життя українців. «Реалістичний прогноз – це середня зарплата у розмірі 700-800 євро та 150 євро пенсії», - зауважив Микола Катеринчук. Політик впевнений, що у президента Гриценка вистачить політичної волі втілити всі ці зміни у реальність.

Думку лідера Європейської партії України підтримує і громадський діяч Єгор Фірсов. «Назва програми «Чесний президент – служитиме людям!» відображає план дій Анатолія Гриценка на посту президента. Саме тому я вирішив очолити волонтерський рух «Чесних більше» та долучати небайдужих людей до майбутнього нашої України», - розповів Єгор Фірсов.

Втілити у життя всі пункти програми можна протягом 5 років плідної роботи разом з командою, переконаний Анатолій Гриценко. Саме тому він одразу зазначив, що йде лише на один президентський термін. Гриценко – це шанс країни на зміни, зауважили Микола Катеринчук та Єгор Фірсов, перебуваючи на Чернігівщині.

PR

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини