Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 11:02:16

Акція "Бездіяльність влади" в Талалаївці

11.08.2018   13:19

10 серпня в селищі Талалаївка відбулась акція протесту «Бездіяльність влади».

Учасники та організатори заходу поставили ультиматум для сільської раді, районній раді та керівнику районного відділу поліції.

Вимоги прості й цілком виповнимо, притягнути до відповідальності персон, які залякують мешканців міста, вимагають гроші у підприємців, спалюють машини активістам. Строк на виконання вимог два тижні, тобто до дня Незалежності України в разі невиконання вимог, люди беруть на себе відповідальність за вирішення проблем з криміналом.

«Місцева влада співпрацює з кримінальними елементом – це неприпустимо. Людям урвався терпець, сьогодні люди виходили та говорили відкрито про проблеми криміналу, які відбуваються в Талалаївці.

Немалу вагу відіграли Національні дружини та Національний корпус, адже вони придають людям впевненості та відчуття захищеності. Жителі селища розчаровані у владі, у правоохоронних органах, тому націоналісти їх остання надія» - розповів Богуслав Борсук голова Талалаївської ініціативної групи Національного корпусу.

Надія на те, що ситуація вирішиться без втручання націоналістів існує, але дуже примарна. Місцевий кримінальний елемент дуже сильно спрацювався з місцевою владою. Правоохоронні органи безпорадні, місцева влада безпорадна і люди залишаються віч-на-віч з проблемою.

Національний корпус Чернігів заявляє, що жителі Талалаївки не залишаться на одинці з цією проблемою! Ми українські Націоналісти будемо змагатись за справедливість і надалі будемо підтримувати жителів селища.

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.