Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 11:53:52

Валерій Куліч про підсумки роботи на посаді голови облдержадміністрації. ВІДЕО

31.07.2018   18:02Агенцiя

Указом Президента України Петра Порошенка №218/2018 від 30 липня 2018 року Валерія Куліча звільнено з посади голови Чернігівської обласної державної адміністрації згідно з поданою ним заявою.

Щоб забезпечити громаді можливість отримати відомості з перших вуст, очільник виконавчої гілки влади області сьогодні ж скликав прес-конференцію та поспілкувався з представниками ЗМІ.

Як зазначив посадовець, рішення піти з облдержадміністрації було виваженим та перебувало на розгляді у Глави держави ще з травня.

—  За більш як три роки моєї роботи створено чимало рейтингів про здобутки та промахи. Втім, реальну оцінку поставить громада.

Я щиро вдячний Уряду за тісну співпрацю. На Чернігівщині побували очільники усіх міністерств. Усе, чого вдалося досягти, – результат командної роботи, яка реалізовувалась на місцях безпосередньо ОДА, структурними підрозділами, командою голів РДА та органами місцевого самоврядування, депутатським корпусом обласної ради. Багато у чому це також заслуга народних депутатів від області.

Я далі працюватиму на благо Чернігівщини: чи то в секторі реальної економіки, чи в сфері громадської діяльності, чи деінде. Мені не соромно дивитися людям в очі. І, безумовно, приємно за реалізовані проекти у сфері медицини, а також за поступ регіону у реформі децентралізації, — зауважив Валерій Куліч.

До слова, Чернігівщина має один з найкращих в Україні темпів реформи децентралізації – 37 самодостатніх громад, які отримали достатньо коштів для розвитку. На переконання Валерія Куліча, ще більш відчутними результати переформатування стануть, коли «стара та нова системи припинять паралельну роботу (авт.: мова йде про завершення процесу передачі повноважень від РДА)».

Відео: Олег Головатенко

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини