Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 06:11:08

Турбота про дітей серед пріоритетів влади

09.03.2018   09:18Агенцiя

Понад 22,5 тисячі дітей виховується у багатодітних родинах Чернігівщини. У 2017 році право на користування пільгами отримали 853 багатодітні сім’ї.

Зокрема щодо оплати житлово-комунальних послуг, на придбання твердого палива та скрапленого газу,  позачергове встановлення квартирних телефонів та знижку абонентної плати за його користування.

74 багатодітним родинам за кошт обласного бюджету надано предмети побуту: холодильники, пральні машини, ліжка.

За материнську самовідданість, народження і зразкове виховання дітей, забезпечення умов для всебічного їх розвитку 23 жінкам області присвоєно почесне звання України «Мати-героїня».

Піклуються в області і про тих, про кого забули рідні батьки. Зокрема місцева влада забезпечила 13 осіб з числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, житлом, ще трьом допомогли з ремонтом. За рахунок субвенції з державного бюджету придбано 5 житлових приміщень, що дозволить забезпечити соціальним житлом ще 13 таких осіб.

Створено три нові дитячі будинки сімейного типу, а їх загальна кількість зросла до 27. Також створено 14 прийомних сімей. До цих форм сімейного виховання влаштовано 56 дітей, загальне число вихованців у них збільшилось до 495 осіб.


Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини