Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 11:53:58

Максим Микитась: "Без жінок цей світ був би сірим і абсолютно нецікавим!"

07.03.2018   13:15Агенцiя

600 гіацинтів — білих, рожевих, блакитних і бузкових — у неділю, 4 березня, знайшли своїх власниць. Красиві квіти тішитимуть жінок довго, адже йдеться не про зрізані в букети, а про рослини в горщиках.

За умов поливу й сонячного світла гіацинти будуть квітнути багато років, а з ними триватиме й добра згадка про дарувальника — народного депутата Максима Микитася.

«Любі мої, чарівні, хороші, щирі та співчутливі! Без жінок цей світ був би сірим, брутальним і абсолютно нецікавим, кажу це не тільки як чоловік, а ще і як людина, яка завдячує найсвітлішими моментами у своєму житті виключно жінкам — матері, дружині, тещі й донькам. Мені дуже хочеться, щоб у кожної прекрасної чернігівки цього дня був справжній весняний настрій, у душі панували злагода й тепло. Саме тому я вирішив зробити невеличкий дарунок — квіти і святковий концерт. Це все для вас — від щирого серця!» — бажає народний обранець.

Ці та інші вітальні слова лунали зі сцени Філармонійного центру для майже шести сотень жінок, які завітали на урочистості. Також спеціально для жительок Чернігова, Чернігівського та Ріпкинського районів артисти виконували шлягери з улюблених стрічок — «Діамантової руки», «За двома зайцями», «Іван Васильович змінює професію», «Звичайне диво» та багато інших. Годинна програма змусила глядачок не лише підспівувати, а й робити відео на телефони, підтанцьовувати, знімати селфі. Овації між номерами тривали по кілька хвилин.

Квітковий настрій

Своїми враженнями жінки діляться і з читачами «Панорами». Наталія Клименко, учителька: «Сподобалося все. Абсолютно не нудно, цікаво, професійно, театралізовано. І костюми, і виконання. Цей концерт для мене став приємною несподіванкою, я прийшла за запрошенням. Ішла, не очікуючи нічого особливого, а тут і музика, і квіти. Ось мій гіацинт поки ще дуже маленький, буде стояти в кімнаті, доки не розквітне. Дарувати нікому не буду, сама милуватимусь».


Анастасія Ананьєва, учителька середніх класів, теж охоче розповіла про емоції від концерту: «Цікава й небанальна програма. Сподобалося те, що не сліпо виконувалося все, як у кіно, а були переробки на сучасний лад, як, наприклад, реп-обробка пісні з фільму «За двома зайцями». Декорації красиві. До речі, один із артистів — мій однокласник, це для мене стало сюрпризом».

А от квітку чернігівка подарує доньці — вона захоплюється квітникарством. Колега й подруга пані Анастасії Анна Ілющенко, учителька молодших класів, зізнається, що свою квітку не даруватиме нікому. «Залишу собі. Як прийде справжня весна, то висадимо на своїй фазенді у відкритий ґрунт!» — говорить жінка.

Бабуся Олена Григорівна Турбал із 9-річною онукою Оксаною Архіповою з Масанів теж у захваті від події. Дівчинці більше сподобалися артисти, бабуся ж оцінила турботу народного депутата. Оксанка: «Ой, у них такі красиві костюми, танцюють гарно. Квітка теж гарна. Буде в мене вдома стояти на підвіконні».

Бабуся додає: «Буде квітнути, а ми будемо згадувати Максима Вікторовича. Переказуйте йому нашу вдячність за квіти, за концерт, за все!»

Концерт зі зручностями

Надія Вікторівна Любченко розповідає, що рідко вдається вибратися з дому, бо через слабкі ноги їй важко пересуватися самотужки. Куди простіше на візку. Однак міські установи рідко коли обладнані зручностями для візочників. Навіть філармонія. Щоправда, постаралися помічники Максима Микитася — допомогли потрапити на другий поверх, а після заходу доправлять додому.
«Цього року концерт іще кращий за торішній, — резюмує жінка. — А пісні які! І виконують українською. Усе добре, єдине, що незручно — немає підйомника. Ось мені допомогли хлопці піднятися, та й додому на Шерстянку завезуть, а як бути іншим? Я сама в комітеті обласної ради з безбар’єрного середовища. І ми воюємо, щоб усюди були такі зручності, щоб усі, хто на візках, могли потрапити на концерт! Щоб у міській раді були пандуси та ліфт, щоб там теж запрацював такий же комітет із безбар’єрності. Бо як мені туди потрапити — візок 80 кг важить, і я сама 70?»

У громадській приймальні народного депутата говорять: обов’язково перекажуть прохання пані Надії міським посадовцям, принагідно приєднуються до привітань Максима Микитася і вітають усіх чарівних чернігівок із 8 Березня.

PR

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини