Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 18:26:00

Відбулось чергове засідання виконавчого комітету Ніжинської міської ради

10.02.2018   11:08

8 лютого у малій залі міської ради відбулось засідання чергове засідання виконавчого комітету під головуванням першого заступника міського голови Григорія Олійника.

На розгляді були наступні проекти рішень:
1. Про організацію харчування учнів загальноосвітніх навчальних закладів у 2018 році за рахунок коштів міського бюджету.
2. Про встановлення плати для батьків за перебування дітей у дошкільних  навчальних закладах.
3. Про видалення зелених насаджень на території м. Ніжина.
4. Про встановлення тарифів на теплову енергію, виробництво та постачання теплової енергії, що виробляється в установках з використанням альтернативних джерел енергії ТОВ «Чернігівська теплопостачальна компанія».
5. Про надання дозволу на переобладнання, перепланування у будівлях та оформлення технічної документації.
6. Про фінансування робіт з поточного ремонту протирадіаційного укриття № 957999 по вул. Московській, 13-Б.
7. Про результати роботи виконавчого комітету Ніжинської міської ради Чернігівської області VII скликання у 2017 році.
8. Про розгляд матеріалів комісії з питань захисту прав дитини.
9. Про виділення коштів на придбання ритуального вінка.

10.Про відзначення Подяками та Почесними грамотами виконавчого комітету Ніжинської міської ради з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Різне.

Відразу розпочали обговорення проектів рішень. Більшість з них мали технічний характер і були прийняті  членами виконавчого комітету одноголосно.

Жваві обговорення викликав проект рішення, представлений  начальником управління освіти Станіславом Крапив’янським «Про встановлення плати для батьків за перебування дітей у дошкільних  навчальних закладах». Згідно з цим проектом рішення пропонується звільнити від батьківської плати сім’ї, які мають 3-х і більше неповнолітніх  дітей. Також не брати плату за харчування дітей у санаторному дошкільному закладі для дітей з малими та затухаючими формами туберкульозу (ДНЗ № 2), у спеціальних групах для дітей, які потребують корекції фізичного та (або) розумового розвитку (ДНЗ № 17, 21);  з батьків, потерпілих від наслідків аварії на Чорнобильській АЕС; за харчування дітей, батьки яких  є учасниками бойових дій у східних регіонах  України,  дітей загиблих батьків під час  воєнних дій; дітей працівників органів внутрішніх справ, які загинули під час виконання службових обов’язків. Від плати за харчування дітей також   звільняються батьки або особи, що їх замінюють, у сім’ях, де сукупний дохід на кожного члена  за попередній квартал не перевищував прожиткового мінімуму, який щороку установлюється законом України “Про Державний бюджет України”. Підставою для звільнення є довідки про сукупний дохід кожного члена сім’ї за попередній квартал, а також акту обстеження матеріально-побутових умов сім’ї та довідки про склад сім’ї.

Наприкінці Григорій Миколайович перевірив виконання протокольних доручень, даних на минулому засіданні.


Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини