Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 11:38:03

На Чернігівщині розпочав роботу осередок "Об’єднання Добровольців"

02.11.2017   08:16Агенцiя

Обласний осередок Громадської організації «Об’єднання Добровольців» розпочав діяти на Чернігівщині. Від об’єднав навколо себе низку активних місцевих організацій: ДУК, УДА, ОУН, «Карпатська Січ», «Азов» та місцевих військових капеланів.

Представники новоспеченої організації обрали з-поміж себе керівника. Об’єднання добровольців» Чернігівщини очолила місцева активістка та волонтер Світлана Горюнова-Зубашевська.

«Першочергове завдання, яке ми перед собою ставимо – добитися, аби на Чернігівщині добровольців було визнано учасниками бойових дій. Щоб ці воїни отримали посвідчення УБД та належні пільги. І хоча наша облрада визнала добровольців, все закінчилося видачею одноразових компенсацій. Далі про цих хлопців забули. Ми хочемо, щоб добровольці отримали належні їм пільги, працюємо над тим, щоб і міська рада долучилася до цього процесу. Разом з тим, ми надалі активно займатимемося волонтерською допомогою для бійців в зоні АТО» – наголосила Світлана Горюнова-Зубашевська.

Жінка розповіла, що вчора «Об’єднання Добровольців» Чернігівщини зібралося на свою першу нараду. За тиждень домовилися зібратися знову, вже з конкретними пропозиціями на подальшу роботу.

«Мені дуже приємно що «Об’єднання Добровольців» розростається, тим паче, що у Чернігові до нашої організації долучилися кращі з кращих. Всі ми об’єднані спільною метою – щоб бійці-добровольці, які з початку російської агресії в Україні захищають наш з вами спокій, нарешті отримали належне визнання від держави. Чим більшою та потужнішою буде наша організація, тим з нами більше рахуватимуться у владних кабінетах. Я вітаю колег з Чернігівщини з початком роботи. Разом – ми сила!», – зазначила керівник ГО «Об’єднання Добровольців» Олена Живко.

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

18 квітня у Чернігові День жалоби

18 квітня у Чернігові День жалоби 09:54

Для вшанування пам'яті загиблих внаслідок ракетного обстрілу російськими військами нашого міста 17 квітня 2024 року у Чернігові 18 квітня оголошено Днем жалоби. Відповідне розпорядження підписав в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако.

18 квітня: цей день в Україні і світі

18 квітня: цей день в Україні і світі 08:52

ДЕНЬ 785 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 785 RUSSIAN AGRESSION

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини